Alte știri din fotbal
Fost coleg al lui Daniel Pancu, dezvăluiri despre viitorul antrenorului: „Am vorbit cu el”
1
„Ajutor” de la FCSB pentru Craiova în lupta la titlu?! » Atunci a fost momentul-cheie: „Suntem printre favoriți, dar nu ne iese niciodată”
1
Idol în Bănie, reacție tare de la 3.500 de kilometri distanță de Craiova: „Azi se încheie campionatul!”
0
Săptămâna altfel la CFR Cluj: „Mititei și bistecca. Vreau să ne pupăm după fiecare antrenament”
0
Știri din fotbal internațional
Chivu și-a adjudecat lo scudetto și Cupa, dar șeful Senatului italian are o obiecție: „Nu-i dau 10”
0
FIFA și Iran, întâlnire pozitivă înainte de Campionatul Mondial
0
Echipele de start în Derby della Capitale, cu miza Champions League » Roma - Lazio și alte două dueluri de foc
0
Xabi Alonso, prezentat oficial în Premier League » Detaliile contractului și primele declarații
0
Lifestyle
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
12
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
9
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Nuntă de lux la FCSB! Cerere spectaculoasă pe plaja din Zanzibar, căsătorie în orașul natal din România
15
Bulgaria a câștigat Eurovision 2026. Pe ce loc s-a clasat România
Libertatea
Ce înseamnă, de fapt, viața de bogătaș? Culisele petrecerilor unde se ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Americanii au aruncat toate cadourile primite în China înainte de a zbura ...
Libertatea
...mda,daca ar fi mentionat ca Dinamo are si unul dintre cei mai siguri portari din Liga, ar fi anticipat exact desfasurarea meciului si rezultatul...
un motiv pentru care nu o sa castigam...alexandru tudor
Sper ca Dinamo sa bata azi cu un joc bun. Ma interseaza jocul si eficienta. In ultima vreme Ciuborariu a facut ceva treaba, am obervat ca acum jucatorii reusesc sa paseze si din prima ceea ce Dinamo nu mai facea de mult, vorba lu' ala, de pe vremea lu' DUDU ...
Cand a jucat Nicolae Dobrin la Dinamo?
Bate sigur CFR si asta nu pentru ca e neaparat mai buna ..ci pentru faptul ca o sa ne faca praf Tudor..maine nu avem nicio sansa...!!!
Ce putea fi mai amuzant decit sa-i auzi pe tovarasi vorbind de clasa muncitoate si tzzaranii de tine si eu dindu-i la buci pe sezute sa nu ne vada tovarasul !!
Pronosticul meu este meci egal intre CFR Cluj - Dinamo. Cred ca in acest moment CFR este superioara echipei Dinamo ca si conceptie de joc si ca lot... si pana la urma va termina turul pe primul loc!! Sa speram ca va fi un meci frumos, un 2-2 !! Daca castiga Dinamo insa, se schimba putin lucrurile in privinta campioanei de toamna !! Daca castiga finalmente CFR, nu vad cine i-ar mai putea opri in lupta pentru titlu... Poate doar "U" !! Sa invinga spectacolul sportiv si cel mai bun sa castige !! Traiasca fair-play-ul !!
1000 de ofsaiduri, obstructii, faulturi, avertismente şi eliminări veţi vedea sigur. Pt că narcisistul Tudor trebuie să ia prim-planul jucătorilor. Să vadă şi să ştie lumea că "toţi ăia e proşti", iar el e cel mai-cel mai tare arbitru: intransigent, autoritar şi "de clasă pură, dom'ne, cu ăsta nu te pui". Cel mult ce poate concede - două penalty-uri... Ca să fie 1:1 şi tot el să iasă în faţă. OK, ramânea numai unul din două, dacă venea cineva cu peş-kesh-ul (şi cîştiga meciul). Dar cum de vreo lună de zile DNA-ul e prea activ pentru a-şi permite el d-astea, va fi un 0:0 de mai mare dragu', xerox după Derby-ul Urii Prepeliţă-KOman. Goluri YOK, că Tudor tre'să urce pe soclu
ha ha ha
Ai bani,te invidiem!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.