Alte știri din fotbal
A pus mâna pe telefon imediat! Decizia luată de președintele Erdogan, după barajul Turcia - România
0
Moment curios: Victor Ponta s-a dus la Turcia - România îmbrăcat cu tricourile AMBELOR naționale, unul peste altul! „Cok cok cok zor”
7
FRF a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru partida amicală Slovacia - România
0
Primul mesaj al lui Gică Hagi, după ce naționala a ratat Mondialul, a venit pe aeroport » Planul de „resuscitare” al României
4
Știri din fotbal internațional
200 de milioane în schimbul lui Olise? » Răspunsul lui Uli Hoeness pentru Liverpool
0
Irlandezii îl învinovățesc pe selecționer după înfrângerea cu Cehia: „Acesta nu este ghinion”
0
Selecao îngenuncheată, suporterii îl cer pe Neymar! » Reacția lui Carlo Ancelotti
0
Probleme pentru Argentina: atacantul ratează Mondialul
0
Lifestyle
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
Cum au schimbat aplicațiile de întâlniri modul în care oamenii formează ...
Libertatea
Domeniile care caută cu disperare specialiști. Ce salarii le oferă
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Bătrâna misterioasă care deține în acte „Peleșul” lui Gradu Cârpaci din ...
Libertatea
de ce ne straduim sa lamurim un mitic jalnic? hai sa-l ignoram si sa vorbeasca singur,,,
Da ma,au facut ungurii crime ca o replica la ce au patit ei dupa 1918. Iti pot scrie o gramada de astfel de fapte,atat de o parte cat si de alta,ce nu sunt scrise in istorie.Iar tu iei din istorie doar ce iti convine tie.
anii '60...eram sub influienta rusa.cei de acolo erau trimisi spioni,ce vorbesti! Piata muncii in anii '60,esti cu capu',poate piata spionajului
anii '60...eram sub influienta rusa.cei de acolo erau trimisi spioni,ce vorbesti! Piata muncii in anii '60,esti cu capu',pate piata spionajului !
btw,you are number one in the hospital number nine....tot din bucuresti si institutia....
asa a fost....aia aveau imitatia ta de creier,altfel nu se explica....
Dragi oagari in incheiere sa va mai reamintesc odata ce au facut armatele voastre dragi . Le-au luat pe ardelence si pe copii lor si pe batrinii ardeleni si in timp ce aia plingeau si implrau cu accentul lor ardelenesc , oagarii vostrii iau puszcat pe rind . Nu credeti ? Opriti-va la Traznea si intrebati . Nu . Nu e vorba de armata BUCURESTEANA . E vorba de armatele voastre de la BUDAPESTA .
Je tiens à me toucher dans le ventre
Mai sigismund bathory eu m-am referit la cei normali nu la cocalarii din regiunile romanesti ca sunt sigur ca pe imparatul sibiului sau regele ardealului cioaba nu-l intereseaza limba franceza !!! Ca va ?
Mai joni Mircea Eliade, Tudor Arghezi ..apropo daca ajungeti vreodata treceti pe la casa lui ca va intilniti ci cu catelus cu parul cret fura rata din cotet si se jura ca nu fura si l-am prins cu rata in gura ..pe bune cotetul e acolo . Sa continuam : Mircea Cartarescu , Camil Petrescu , Henry Coanda, Victor Rebengiuc, etc...Va pot da o lista intreaga daca vreti . Ce Plla mea sa caut in ungurimea voastra sa-mi dau Servus pe strada ??????????????
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.