Alte știri din fotbal
Dinamo a ajuns la un acord pentru primul transfer al verii
0
Sorin Cârțu: „Spre surprinderea lui Nistor şi Chipciu, nu am pus picătură de alcool în gură aseară”
0
Aurel Beldeanu este în extaz: „Vom fi campioni cinci ani la rând! Am închis gurile tuturor”
6
Dorinel Munteanu, înaintea meciului decisiv cu FCSB: „Este o oportunitate, dar nu depinde de noi”
0
Știri din fotbal internațional
Jucătorul de la FCSB, convocat la Campionatul Mondial » Prima prezență din istorie
0
Cititorii Gazetei Sporturilor au dat verdictul clar după „dubla” lui Inter » Câte procente adună Chivu în sondaj
0
Denzel Dumfries, elevul lui Chivu, curtat de clubul din Premier League
1
Lotul Croației pentru Campionatul Mondial » Luka Modric se pregătește de a cincea participare
0
Lifestyle
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
18
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
9
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Roșiile românești cu moț au cucerit supermarketurile anul acesta. Cât costă ...
Libertatea
Apusul liderilor providențiali. Prăbușirea popularității lui Trump, ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Consultări la Cotroceni pentru formarea noului Guvern. Grindeanu: „Nu mai ...
Libertatea
de ce ne straduim sa lamurim un mitic jalnic? hai sa-l ignoram si sa vorbeasca singur,,,
Da ma,au facut ungurii crime ca o replica la ce au patit ei dupa 1918. Iti pot scrie o gramada de astfel de fapte,atat de o parte cat si de alta,ce nu sunt scrise in istorie.Iar tu iei din istorie doar ce iti convine tie.
anii '60...eram sub influienta rusa.cei de acolo erau trimisi spioni,ce vorbesti! Piata muncii in anii '60,esti cu capu',poate piata spionajului
anii '60...eram sub influienta rusa.cei de acolo erau trimisi spioni,ce vorbesti! Piata muncii in anii '60,esti cu capu',pate piata spionajului !
btw,you are number one in the hospital number nine....tot din bucuresti si institutia....
asa a fost....aia aveau imitatia ta de creier,altfel nu se explica....
Dragi oagari in incheiere sa va mai reamintesc odata ce au facut armatele voastre dragi . Le-au luat pe ardelence si pe copii lor si pe batrinii ardeleni si in timp ce aia plingeau si implrau cu accentul lor ardelenesc , oagarii vostrii iau puszcat pe rind . Nu credeti ? Opriti-va la Traznea si intrebati . Nu . Nu e vorba de armata BUCURESTEANA . E vorba de armatele voastre de la BUDAPESTA .
Je tiens à me toucher dans le ventre
Mai sigismund bathory eu m-am referit la cei normali nu la cocalarii din regiunile romanesti ca sunt sigur ca pe imparatul sibiului sau regele ardealului cioaba nu-l intereseaza limba franceza !!! Ca va ?
Mai joni Mircea Eliade, Tudor Arghezi ..apropo daca ajungeti vreodata treceti pe la casa lui ca va intilniti ci cu catelus cu parul cret fura rata din cotet si se jura ca nu fura si l-am prins cu rata in gura ..pe bune cotetul e acolo . Sa continuam : Mircea Cartarescu , Camil Petrescu , Henry Coanda, Victor Rebengiuc, etc...Va pot da o lista intreaga daca vreti . Ce Plla mea sa caut in ungurimea voastra sa-mi dau Servus pe strada ??????????????
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.