Alte știri din fotbal
Tragedie imensă în fotbal. O tânără jucătoare a murit într-un accident rutier
0
Fost internațional român s-a antrenat cu o echipă din Liga 2
0
Celălalt eșec al lui Mircea Lucescu » A abdicat de la principiile trâmbițate doi ani: „Ca în '70 și '84”
7
O nouă echipă pentru amicalul cu Slovacia » Cum ar putea arăta primul „11” al României
0
Știri din fotbal internațional
Celebrul fotbalist a scos telefonul pe bancă și riscă o suspendare severă: „Sfidează autoritatea”
0
Vedeta lui Manchester City face presiuni pentru a ajunge la Barcelona!
0
Roy Hodgson, revenire neașteptată în antrenorat la 78 de ani » Ce echipă a preluat
1
200 de milioane în schimbul lui Olise? » Răspunsul lui Uli Hoeness pentru Liverpool
0
Lifestyle
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
Cum au schimbat aplicațiile de întâlniri modul în care oamenii formează ...
Libertatea
Arsenalul Americii se golește într-un ritm alarmant: cât mai rezistă ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Noi reguli pentru șoferii care au rămas fără permis: ce trebuie să facă ...
Libertatea
Hai lasa-ma cu scoala franceza,du-te in Franta si zi ca esti nascut in 'micul Paris' din Romania si te vor scuipa francezii in fata!
hai,uimeste-ma....tu unde te-ai pregatit pt piata muncii,pe centura? la ce papagal ai cred ca ai dat mult din falci,dragul meu fiu tzaran de pe langa bucuresti...
Mai Janos noteaza : In CAPITALA ROMANA poti sa incepi cu gradinita franceza apoi scoala 1 - 8 franceza apoi Liceul Anna de Noilles 8 -12!! Capisci ? Dupa 12 ani de scoala franceza poti sa incerci inca 4 ani de franceza si la Universitate nu te opreste nimeni . Apropo acolo pe holuri la pauza bucurestenii isi vorbesc in franceza mai mult . Adica depinde de ce vrei de la viata . Vrei scoala Italiana ? Pai scoala Italiana e din anii 50' localizata pe B-dul Magheru .
Kid,voi scrieti in limba noastra, nu noi in limba voastra.Noroc cu Scoala Ardeleana ca ne intelegem..altfel voi scriati in alta limba,una ciudata !
chiar nu ne mai intereseaza prostiile tale...
..dar Scoala Ardeleana...copy paste wiki..O altă realizare a Școlii Ardelene a fost introducerea grafiei latine în limba română, în locul scrierii chirilice, și tipărirea primului dicționar cvadrilingv al limbii române, Lexiconul de la Buda.
Dragi tzzarani foarte foarte saraci eu doar va spun ce oprtunitati ai in bucale ..deci repet la Liceul Francez Anna de Nilles sau Liceul Spaniol Cervantes ambele din anii 60' pe holuri si in clase 80% din timp se vorbeste in limbile respective apoi dupa ce termini esti pregatit sa pleci unde vrei pe piata muncii . Avem si Liceu maghiar nu ne intereseaza .
lasa,nu-ti strica colectia de pokemoni pt mine....ha ha ha
mai Farfuridi,citez: in capitala romana ai tot ce doresti: Pai Liceul Francez, Scoala Italiana , Univrsitatea Romano-Americana, Scoala Spaniola, Britsh Council .... romanesc nu prea mai aveti....in schimb Ardealul are tot ce vrei romanesc....ti-ai luat medicamentele fiule?
Ce bun a fost comunsmul pt.voi,nu-i asa ?In 'A' a fost cine au vrut politrucii rusi,chiar cine va infiintat pe voi,cum il cheama?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.