Alte știri din fotbal
Final în FC Botoșani - Metaloglobus: descătușare, după 7 meciuri fără victorie! Lupta la play-off se complică și mai tare
1
Unde s-a dus Andrei Cordea, a doua zi după ce s-a înjurat și îmbrâncit cu Bergodi
1
Oțelul - FCSB, ultima șansă pentru play-off » Echipele de start + Cele mai importante detalii: incendiu în apropierea stadionului
6
Au semnat amândoi cu aceeași echipă, după ce Dorinel Munteanu le-a arătat ușa: „Mult succes în tricoul roș-albastru!”
0
Știri din fotbal internațional
Liverpool - Manchester City, derby-ul etapei 25 din Premier League
0
Besiktas - Alanyaspor, cu Ianis Hagi titular pe stadionul pe care se va decide soarta României
0
Sassuolo - Inter » Echipa lui Cristi Chivu se poate distanța la 8 puncte în Serie A. Formațiile de start
0
Valentin Mihăilă, integralist împotriva lui Galatasaray » Cum s-a descurcat
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
După ce a mers la sală în Oradea, un american spune că România e mai ...
Libertatea
Cina „sălbatică” a lui Epstein cu miliardarii lumii: Elon Musk, Mark ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Un bărbat din Constanța și-a vândut BMW-ul X6 în Ilfov și l-a furat apoi cu ...
Libertatea
Mie imi place tara asa cum e acum,multi sunt pt. o independenta a Transilvaniei,eu sunt doar pt. o independenta economica! Fiecare cu banii lui,la fel ca in US,Alabama saraca,California bogata. Nu mai vrem povesti sa ne spuneti ca voi produceti nu stiu cat,gargara dinasta!
spune sincer,asa-i ca nu esti in romania?
Mai nea Miklos Horti cred ca nu ai inteles nimic. Steagul este al Bucurestiului ca altfel era al Budapestei . Capisci ? Trebuie sa-ti desenez cubulete, cerculete si IMNUL ROMANIEI tot bucurestiul il alege de fiecare data ca doar nu o sa asteptam sa ne puneti voi IMNUL SECUILOR !!
tu nu poti comenta pe ziarele noastre,toate sunt in maghiara.... dar incearca pe alea din istanbul,te vei simti ca acasa...
eu cred ca sunnyboy ar trebui ignorat...una la mana nu merita timpul acordat,doua la mana oricum nu poate face fata avalansei de insulte,si trei la mana,eu cred ca e gigi becali cu pseudonim...
Pai si eu ce ziceam ? Da armatele romane au distrus PACEA in TRANSILVANIA si armatele ROMANE au omorit ardelenii in timp ce ungurii au fost eliberatorii !! Ba dar apropo daca chiar ar fi sa crdeti asta de ce urmariti LIGA ROMANEASCA ? De ce va benoclati mereu pe ziarele CAPITALEI ? Ati v azut vreun comentariu de al meu pe ziarele voastre regionale !!!
esti prost...informat...orasul e plin de stema lui U,autobuzele sunt alb negre....de unde naiba scoti toate aberatiile astea fiule?
De ce nu incerci sa inveti istoria de pe un site neutru nu unul nationalist . De ce asasinatele unguresti din '40? In '18 cand armata romana a ocupat Ardealul a facut la fel cu ungurii,la fel unii locuitori din satele romanesti au omorat unguri odata cu schimbarea puterii .Ok,ungurii s-au razbunat in '40,dar tu pomenesti doar despre asta! ?Altceva, sti de exemplu ca Vlad Tepes & Matei Corvin lau batut pe Stefan,la Chilia cred,in sud ?
mai bine decat Securitatea Bucuresti.... si invata sa scrii ungureste daca te tii destept....mai stii alta limba in afara de romana fiule?
Da am inteles nimeni nu tine in Provincii cu Dinamo Bucuresti toti sunt CFR-isti adica Vasutas KVSC 1940 !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.