Alte știri din fotbal
Mamadou Mendy a semnat în Superliga: „Bine ai venit!”
0
Discurs necruțător după Suedia - România 2-1: „A intrat foarte prost! Am dormit”
0
Notele GSP la Suedia - România » Un 8 pentru starul serii și patru corijenți în tabăra lui Hagi
1
MM Stoica a rupt tăcerea despre schimbul Boutoutaou - Nsimba: „End of story!”
0
Știri din fotbal internațional
Prima rundă din Liga Națiunilor se încheie astăzi » Programul complet al meciurilor
0
David Beckham a dat lovitura la Mondial » Ce sumă va încasa patronul lui Inter Miami din dividende în 2025!
0
Lovitură pentru Zidane la debut: Mbappe s-a accidentat și părăsește lotul Franței
0
Toate rezultatele din a doua seară de Liga Națiunilor » Cum s-a terminat Polonia - Bosnia, meciul din grupa României
1
Lifestyle
„Ceva ce n-aș vrea să ratez” » Prezentatoarea cu 1,6 milioane de urmăritori, gata să înfrunte frigul pentru a urmări cel mai aşteptat duel
3
Ion Țiriac a scos «bestia» din colecție! Cum arată limuzina din 1968 pe care au avut-o John Lennon, Coco Chanel, Ceaușescu și Saddam Hussein
15
La 41 de ani, marea campioană și-a oficializat relația cu sportivul cu 11 ani mai tânăr: „E timpul”
2
Ballack se însoară din nou! » Ea a fost prietenă cu fiul său, Emilio
0
Armata SUA pregătește posibila desfășurare de trupe în Cuba. Ce unități ar ...
Libertatea
Cum s-a desfășurat una dintre cele mai luxoase și exclusiviste petreceri ...
Adevărul
Ion Țiriac a scos «bestia» din colecție! Cum arată limuzina din 1968 pe ...
GSP SPECIAL
Uniformele școlare, motiv de scandal în Parlament. Ștefan Pălărie: ...
Libertatea
mirciulica, nu vreau sa ma amestec in discutia ta cu sundance dar nu uita de "Tainele Domnului"!:))
capitala? poate reparatia capitala.... esti cel mai de seama reprezentant al asa numitei capitale.... tu ai IQ minus fiule,de ce nu realizezi?
ma boratule...de cand e liga voastra? de cand cumparati tot ce se poate? pe noi nu ne cumparati eunucilor,mars la o shaorma si la o manea....
Mai fritz VON Pizderman cerd ca trebuie sa mai citesti o data . Repet . In Capitala Romana nimeni absolut nimeni nu tine cu orasele voastre de oriunde ar fi nu neparat din Transivania . In schimb la voi in Provincii majoritatea tin cu echipele din Capitala Romana. Ciocolo ?
fiule,asta a fost acum 70 de ani...tot atunci bunica ta viola prizonierii din Auschwitz.... de ce nu ne dai detalii despre nimfomana?
fiule,clujenii tin cu CFR si cu U....cand a venit dinamo au fost asteptati de DOI suporteri...si ma indoiesc ca erau clujeni.... hai fiule,mai baga-l pe gutza...
ce sa zic? Daca Balgradean poate sa cie comparat cu Beto!!! Pana mai ieri Moti era bataia de joc a ziaristilor, iar acum se compara cu Cadu. De Catalin Munteanu, Danciulescu si Niculae nu pot sa zic nimic, ca-s fotbalisti, dar si Renen Garcia, Sougou si mai ales Weldon. Asta nu inseamna ca stim cine va castiga... Hai CFR 07 Cluj!!!!!!!!!!!!
Ce ba nu va place adevarul ? Pai adevarul asa este ai vostrii au facut prapad acum vreo 60 de ani in si linga satu mare, carei, etc..adica ca sa fiu si mai corect au omorit femei, batrni, copii de ardeleni !!! Mint ? Da "mint" . Si tot minciuna e ca in Capitala nimeni nu tine cu orasele voastre in timp ce orasele voastre tin in general cu echipele din CAPITALA ROMANA . Nu noi Bucurestenii va citim ziarele ci voi ne citi ziarele . Mint ? Da asa m-am nascut eu mincinos .
eu macar am curaj sa arat fata mea ... tu ai????
Ba da ce fata de tzzaranMAGHIAR ai ? Este multe VACA HOLLSTEIN ACOLO ?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.