Alte știri din fotbal
Craiova continuă sărbătoarea » Ce se întâmplă în centrul orașului
2
Universitatea vrea să facă primul transfer pentru cupele europene: unul dintre cei mai buni mijlocași din Superligă!
0
Scandal între legendele Craiovei Maxima! „Ai luat-o razna? Ai uitat cine te-a făcut om? Nu ai pic de rușine?”
0
De ce e Filipe Coelho unic în istoria fotbalului românesc
0
Știri din fotbal internațional
Jucătorul de la FCSB, convocat la Campionatul Mondial » Prima prezență din istorie
1
Cititorii Gazetei Sporturilor oferă un verdict clar după „dubla” lui Inter » Câte procente a avut Chivu în sondaj
0
Denzel Dumfries, elevul lui Chivu, curtat de clubul din Premier League
1
Lotul Croației pentru Campionatul Mondial » Luka Modric se pregătește de a cincea participare
0
Lifestyle
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
18
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
9
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Roșiile românești cu moț au cucerit supermarketurile anul acesta. Cât costă ...
Libertatea
Orașul numit cândva „rușinea Italiei” a devenit una dintre cele mai ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Consultări la Cotroceni pentru formarea noului Guvern. Grindeanu: „Nu mai ...
Libertatea
mirciulica, nu vreau sa ma amestec in discutia ta cu sundance dar nu uita de "Tainele Domnului"!:))
capitala? poate reparatia capitala.... esti cel mai de seama reprezentant al asa numitei capitale.... tu ai IQ minus fiule,de ce nu realizezi?
ma boratule...de cand e liga voastra? de cand cumparati tot ce se poate? pe noi nu ne cumparati eunucilor,mars la o shaorma si la o manea....
Mai fritz VON Pizderman cerd ca trebuie sa mai citesti o data . Repet . In Capitala Romana nimeni absolut nimeni nu tine cu orasele voastre de oriunde ar fi nu neparat din Transivania . In schimb la voi in Provincii majoritatea tin cu echipele din Capitala Romana. Ciocolo ?
fiule,asta a fost acum 70 de ani...tot atunci bunica ta viola prizonierii din Auschwitz.... de ce nu ne dai detalii despre nimfomana?
fiule,clujenii tin cu CFR si cu U....cand a venit dinamo au fost asteptati de DOI suporteri...si ma indoiesc ca erau clujeni.... hai fiule,mai baga-l pe gutza...
ce sa zic? Daca Balgradean poate sa cie comparat cu Beto!!! Pana mai ieri Moti era bataia de joc a ziaristilor, iar acum se compara cu Cadu. De Catalin Munteanu, Danciulescu si Niculae nu pot sa zic nimic, ca-s fotbalisti, dar si Renen Garcia, Sougou si mai ales Weldon. Asta nu inseamna ca stim cine va castiga... Hai CFR 07 Cluj!!!!!!!!!!!!
Ce ba nu va place adevarul ? Pai adevarul asa este ai vostrii au facut prapad acum vreo 60 de ani in si linga satu mare, carei, etc..adica ca sa fiu si mai corect au omorit femei, batrni, copii de ardeleni !!! Mint ? Da "mint" . Si tot minciuna e ca in Capitala nimeni nu tine cu orasele voastre in timp ce orasele voastre tin in general cu echipele din CAPITALA ROMANA . Nu noi Bucurestenii va citim ziarele ci voi ne citi ziarele . Mint ? Da asa m-am nascut eu mincinos .
eu macar am curaj sa arat fata mea ... tu ai????
Ba da ce fata de tzzaranMAGHIAR ai ? Este multe VACA HOLLSTEIN ACOLO ?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.