Alte știri din fotbal
Ilie Dumitrescu, protest în direct, după bătaia dintre Bergodi și Cordea: „Vă dați seama în ce zonă suntem?”
0
A coborât pe gazon și a transmis un mesaj la stație: „Celor care susțin că Oțelul - FCSB e aranjat...”
1
În ciuda victoriei cu 3-0, Leo Grozavu are un motiv de îngrijorare
0
Oțelul - FCSB, ultima șansă pentru play-off » Bîrligea reușește dubla
36
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
După ce a mers la sală în Oradea, un american spune că România e mai ...
Libertatea
Cina „sălbatică” a lui Epstein cu miliardarii lumii: Elon Musk, Mark ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Un bărbat din Constanța și-a vândut BMW-ul X6 în Ilfov și l-a furat apoi cu ...
Libertatea
mirciulica, nu vreau sa ma amestec in discutia ta cu sundance dar nu uita de "Tainele Domnului"!:))
capitala? poate reparatia capitala.... esti cel mai de seama reprezentant al asa numitei capitale.... tu ai IQ minus fiule,de ce nu realizezi?
ma boratule...de cand e liga voastra? de cand cumparati tot ce se poate? pe noi nu ne cumparati eunucilor,mars la o shaorma si la o manea....
Mai fritz VON Pizderman cerd ca trebuie sa mai citesti o data . Repet . In Capitala Romana nimeni absolut nimeni nu tine cu orasele voastre de oriunde ar fi nu neparat din Transivania . In schimb la voi in Provincii majoritatea tin cu echipele din Capitala Romana. Ciocolo ?
fiule,asta a fost acum 70 de ani...tot atunci bunica ta viola prizonierii din Auschwitz.... de ce nu ne dai detalii despre nimfomana?
fiule,clujenii tin cu CFR si cu U....cand a venit dinamo au fost asteptati de DOI suporteri...si ma indoiesc ca erau clujeni.... hai fiule,mai baga-l pe gutza...
ce sa zic? Daca Balgradean poate sa cie comparat cu Beto!!! Pana mai ieri Moti era bataia de joc a ziaristilor, iar acum se compara cu Cadu. De Catalin Munteanu, Danciulescu si Niculae nu pot sa zic nimic, ca-s fotbalisti, dar si Renen Garcia, Sougou si mai ales Weldon. Asta nu inseamna ca stim cine va castiga... Hai CFR 07 Cluj!!!!!!!!!!!!
Ce ba nu va place adevarul ? Pai adevarul asa este ai vostrii au facut prapad acum vreo 60 de ani in si linga satu mare, carei, etc..adica ca sa fiu si mai corect au omorit femei, batrni, copii de ardeleni !!! Mint ? Da "mint" . Si tot minciuna e ca in Capitala nimeni nu tine cu orasele voastre in timp ce orasele voastre tin in general cu echipele din CAPITALA ROMANA . Nu noi Bucurestenii va citim ziarele ci voi ne citi ziarele . Mint ? Da asa m-am nascut eu mincinos .
eu macar am curaj sa arat fata mea ... tu ai????
Ba da ce fata de tzzaranMAGHIAR ai ? Este multe VACA HOLLSTEIN ACOLO ?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.