Alte știri din fotbal
FC Botoșani - Metaloglobus: moldovenii sunt în pericol să rateze play-off-ul
0
Campionul României are o problemă cu Charalambous și Kopic: „Nu respecți țara, cultura noastră!”
0
Căpitanul Cîrjan dezvăluie ce a vorbit cu „fratele Boa”, care vrea să plece de la Dinamo
0
Cătălin Cîrjan, despre noul contract la Dinamo și meciul contra Craiovei: „Chiar vorbeam în vestiar...”
0
Știri din fotbal internațional
UEFA l-a suspendat pe Răzvan Lucescu » Va rata duelul cu Ionuț Radu
0
O casă de pariuri n-are nicio îndoială. Cine a mizat pe Arsenal poată să-și ridice bani!
0
Jocurile Olimpice de Iarnă au reacționat după accidentarea teribilă a lui Lindsey Vonn
0
Verdict! Liverpool trebuie să-i plătească lui Chelsea pentru un supertalent
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
După ce a mers la sală în Oradea, un american spune că România e mai ...
Libertatea
Cina „sălbatică” a lui Epstein cu miliardarii lumii: Elon Musk, Mark ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Un bărbat din Constanța și-a vândut BMW-ul X6 în Ilfov și l-a furat apoi cu ...
Libertatea
sundancekid hitler nr.one..... nu vrei sa stii la ce te-as pune nr.1....
ai o boala ireversibila.... poti intelege ca sunt romani nebuni? la fel unguri nebuni? sau alte natii ? din ce debitezi inteleg ca esti xenofob si sovin.... poate ca si din tampeniile tale pot aparea ;meseriasi; gen Enache...
Mai miroshKURUbeleshPULA ai mei sunt de acolo de linga Traznea ca altfel mai sunt destule sate de care as putea aminti oagariIMPUTITI !
Pai ai mei sunt din apropiere asa ca pentru fiecare copil ardelean gasit mort impuscam 10 sate de maghiari .
ma simt obligat sa-ti dau replica....tu vezi-ti de turcismele din bucale si de manele.... noi in ardeal ne descurcam.... unde erai tu superman cand au fost porcariile din Ip si Traznea? si daca erai acolo erai doar un umanoid plin de cufureala si de frica....animale sunt in orice natie,cel mai bun exemplu: sundance....
ce frumos sti sa visezi! vezi cand te trezesti sa nu dai cu capul de dunga patului!
Dinamo vs. CFR + Arbitrii + discriminare suporteri dinamovisti din ardeal, voi ce credeti? Nu e evident ce urmeaza maine?
Si apropo pentru ce ati facut la Traznea daca traiam atunci ca Bucurestean ma simteam obligat sa impusc 10 sate pline de maghiari .
de ce sunt scarboase ca bat oriunde oricand pe orice teren pe steaua? maine cfr-dinamo e derbyul pentru titlu steaua cu tot respectul sa se pregateasca de derbiurile pt locul 6 cu astra,pandurii sau gaz metan mi-e teama ca iar ne executa arbitrii lui paszkany al treilea meci la rand
Pai sa povestim ce zicea ardeleanca din Traznea ...CITEZ : " Eu m-am dus la matushe..matusha mea era in curtea bisericii plin de oameni si muieri, astepta lumea da nu stia de ce asteapta apoi s-a auzit un strigat:....fujitzi, fujitzi, fujitzi si ne-a luat pe tatzi cit am fost acolea si ne-a pus pe tatzi sa ne puszte !!!!"
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.