Alte știri din fotbal
CFR Cluj, reacție dură după scandalul din derby-ul cu „U”: „Profesionistul Cristiano Bergodi, nu membrul de galerie”
0
Iată imaginile ascunse care au declanșat furia lui Bergodi! Președintele lui U Cluj: „Injurii și gesturi josnice! Nu reziliem contractul lui Cristiano” + Ironic despre Pancu: ”BD la munte și la mare”
0
FC Botoșani - Metaloglobus, moldovenii sunt în pericol să rateze play-off-ul » Echipele de start
0
Zeljko Kopic, după ce a aflat că va pierde un om de bază: „Dinamo este mai mare decât orice jucător, orice antrenor”
0
Știri din fotbal internațional
O casă de pariuri n-are nicio îndoială. Cine a mizat pe Arsenal poată să-și ridice bani!
0
Jocurile Olimpice de Iarnă au reacționat după accidentarea teribilă a lui Lindsey Vonn
0
Verdict! Liverpool trebuie să-i plătească lui Chelsea pentru un supertalent
0
Legenda lui Arsenal îl critică pe Ruben Amorim pentru tratamentul oferit starului lui Manchester United
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
După ce a mers la sală în Oradea, un american spune că România e mai ...
Libertatea
Rezerviști inapți, mobilizați anul trecut. Cum a fost modificată legislația
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Epstein a dus o româncă de 20 de ani „foarte drăguță” la Palatul ...
Libertatea
batem la CLUJ!,HAI DINAMO! CFR-isti gura mica,ca sunteti coruptii ultimilor ani,de-ar pusca bursucu ala de muresssan,nu ar fi mare pierdere,doar putina mizerie in jur(de la explozie),ha ha ha! DINAMO,LUPTA DINAMO!!!
mai scarboasa ca stiaua mogosoliana nu cred ca exista nimic! nici ultima molusca mucoasa!
ai dreptate,articol aiurea dar tu confunzi caprele.Capra e aia cand stai tu aplecat si astepti inevitabilul,vorbesti de echipe care (gazul)a jucat cu un om lipsa 45min in fata liderului de petrolul care e o echipa de desculti care si steua le-a dat 2 rapid asa si de ceahlaul care are 2 victorii in tot campionatul.Intrebarea era stii cumva cum a castigat cfr-ul cu otelul???dar cu vaslui?sau poate cu ceahlaul?iar ca arbitru eu zic ca o sa fie ...cfr-istul balaj ca oricum voi ar trebui sa fiti ultimii care comentati despre arbitraj,nu vedeti ca sunteti aratati cu mana de toti din liga?si ultima etapa la brasov ati dat un gol din offside(eu am zis ca nu,dar craciunescu m-a contrazis,era offside)
Cred ca o sa faca blat si cu voi cum face de trei ani !!!!
Iar ai uitat sa-ti iei pastilele???
hai DINAMO!,SUNTEM CEI MAI BUNI ,LA ORA ACTUALA,o spune clasamentul,nu frustratii de stelisti,care cum nu prea au ce vedea la echipa lor mioare,se uita ce fac altii,vai mama lor.....
Daca tot l-ai inclus si pe Dobrin printre catelusii aia vezi ca in perioada aia mai erau citiva "fotbalisti de legenda"... PS: pt cultura ta generala sa stii ca Dinamo Pitesti, echipa la care a jucat Dobrin, nu inseamna Dinamo Bucuresti...
Sunt 2 echipe atat de scarboase si de blatiste incat nu stiu cine sa zic sa castige! Asa ca imi doresc un egal, pacat ca nu puteti pierde si unii si ceilalti :)) !
A doua e Sanatatea ei sunt din satul vecin gruia:))
Bozgorii sunt imputiti din nastere din moment ce pastrau carnea sub sa si o mancau plina de viermi. Nu degeaba se spune ca unguroaicele sunt cele mai constipate femei din lume si tin 9 luni un kakat in burta.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.