Alte știri din fotbal
Eliminarea suferită în Turcia l-a făcut pe Cârțu să ceară o schimbare de regulament
0
România U21, victorie uriașă în Kosovo! Situația în preliminariile Euro 2027
9
Cum a văzut Constantin Budescu meciul de la Istanbul: „Guler, în afară de pasa aia...”
0
Continuă săptămâna nefericită pentru loturile „tricolore” » Naționala U20 a României, învinsă la Târgoviște: gol direct din corner
8
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
0
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cum au schimbat aplicațiile de întâlniri modul în care oamenii formează ...
Libertatea
Fortărețele subterane care sfidează bombardamentele SUA: cum și-a păstrat ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Noi reguli pentru șoferii care au rămas fără permis: ce trebuie să facă ...
Libertatea
va fi un meci modest, cfr joaca foarte slab , iar dinamo a uitat sa mai dea goluri, cel mai probabil un 0-0, oricum vasluiul vine tare din urma, wesley e odihnit.....etapa asta se apropie vaslui si steaua
bai vericule am si eu o intrebare: tu ai viata ma ?? esti disperat rau...si pe deasupra si prost !! stai dq toata ziua si toata noaptea pe gsp sa dai comentarii idioate!! du-te in mor* tii ma* -tii de sclav !!!
civilizat mai esti. si te miri ca ajung drogatii sa va ia la omor jucatorii. din cauza unora ca tine si a vorbelor necugetate ale suporterilor si conducatorilor se intampla nenorociri de genul celor de la petrolul - steaua. continua tot asa. asta e calea de urmat! esti foarte interesant!
Comentariul tău... Eii, as mai vrea eu..
probabil unul dintre argumente ar fi ca dudu georgescu a venit din canada,borcica din florida si cel mai bun arbitru ar putea fi..................pentru ca dinamo sa bata in gruia.
cel mai tare motiv ,e ca dinamo vine dupa 2 egaluri si tre sa castige prin orice mijloace...deia l-au trimis si pe Tudor se stie ca e abil ...cand vine vorba de bucureesti
Copil de gradinita... N-ai televizor acasa de te uiti in gura lui Gigi Becali si a idiotilor care ii repeta minciunile despre CFR Cluj?!?
Esti copil...
Comentariul tău...Cum poti sa gandesti aberatiile astea ?! Voi chiar nu sunteti sanatosi sau spuneti tampeniile astea asa de amuzament ??!! Pai cat de nebun sa fii sa zici ca Medias !!!! Petrolul !!! si Ceahlaul !!! au cedat in fata lui Dinamo neconditionat ? Dar celelalte care au pierdut, sau e valabil doar pentru cei ce au primit 5 goluri !? Mai baieti cand va maturizati si voi ?
au un miros aparte,ihoros!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.