Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 11:51

Tipsterii Gazetei Sporturilor, Dan Bâra şi Dan Chilom, v-au propus 5 pronosticuri corecte pentru meciurile din Europa League de ieri. Cota finală a ponturilor a fost de 7,4.

Aici ai ponturile cîştigătoare de ieri

FOTBAL # EUROPA LEAGUE # SALZBURG - ESBJERG  #

Pont   gazdele dau min. 2 goluri (3-0)
Cotă   1.50
Încredere 6 din 10

FOTBAL # EUROPA LEAGUE # DINAMO KIEV  - RAPID VIENA  # (3-1)
Pont   gazdele marchează min 2 goluri
Cotă   1.60
Încredere 6 din 10

FOTBAL # EUROPA LEAGUE # MACCABI TEL AVIV  - BORDEAUX # (1-0)
Pont 1 solist
Cotă 1.60
Încredere  6 din 10

FOTBAL # EUROPA LEAGUE # PANDURII - FEREIRRA # AZI, ORA 20:00 DIGI 1 ŞI DOLCE 2
Pont   1x
Cotă   1.45
Încredere 6 din 10
(Dan Chilom)

FOTBAL # EUROPA LEAGUE # SALZBURG - ESBJERG  # AZI, ORA 20:00
Pont   1 solist
Cotă   1.33
Încredere 6 din 10
(Dan Chilom)

FOTBAL # EUROPA LEAGUE # ST. GALLEN - SWANSEA  # AZI, ORA
Pont   X2
Cotă   1.40
Încredere 6 din 10

Citește și:
Noul Duster va fi lansat în 20 de zile, dar nu sub numele Dacia » Primele imagini: cum arată mașina care se va bate cu Toyota și Skoda
Noutati auto
Noul Duster va fi lansat în 20 de zile, dar nu sub numele Dacia » Primele imagini: cum arată mașina care se va bate cu Toyota și Skoda
Nu mai știau cum să scape de el, acum este important la Dinamo! Alberto Soro pentru GSP: „Eu vreau și din vară încolo”
Superliga
Nu mai știau cum să scape de el, acum este important la Dinamo! Alberto Soro pentru GSP: „Eu vreau și din vară încolo”
Pus pe liber de CFR Cluj, a și semnat cu noul club: „Vine în următoarele 24 de ore”
Superliga
Pus pe liber de CFR Cluj, a și semnat cu noul club: „Vine în următoarele 24 de ore”
La început de an, Jaqueline Cristian a semnat noul contract: „Faceți cunoștință cu noua noastră jucătoare!”
Tenis
La început de an, Jaqueline Cristian a semnat noul contract: „Faceți cunoștință cu noua noastră jucătoare!”
Gigant american cumpără în România o fabrică
Profit.ro
Gigant american cumpără în România o fabrică
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Nu vă spun când mor, dar am alarma programată” » Povestea zguduitoare a unei campioane cu 5 Jocuri Olimpice în palmares, aflată pe moarte: „Mi-am «hackerit» creierul, ca să lupt cu cancerul”

În timp ce Trump posta imagini cu Maduro, în Venezuela se făcea anunțul care poate duce la scenariul din 2003