Comentarii (67)
saviola2_8
saviola2_8  •  10 Ianuarie 2014, 17:46
Postat de saviola2_8 pe 10 Ianuarie 2014, 17:39

cred ca am peste 200 de meciuri vazute doar in gehncea, nu-mi amintes ca Laca sa fii fost vreodata apostrofat de galerie stelista, nici macar atunci cand am pierdut cu 3-0, cand mimi s-a pus in jenunki, iar Laca nu, Laca a fost mereu apreciat , chiar si acum sunt bannere cu el, au fost coregrafii cu el chiar si in urma cu 1-2 ani, foarte curand, povesti de adormit copii, poate fi srigat vreun bezmetic prin tribuna ceea ce spui tu, dar sa nu dezinformam, asa si eu pot spune ca am fost la un meci al vostru unde 2 indivizi turmentati il injurau pe Luce, era un meci cu rapid, asta ce inseamna ca nu va respectati legendele? fii serios, minciuna are picioare scurte.

singura legenda care a fost apostrofata de galerie, de fapt de o parte a galeriei, a fost dan petrescu, apostrofata cu adevarat, si anume cand petrescu era la urziceni, a venit sa joace in ghencea, iar fanii nu au uitat gestul sau necugetat de pe vreme cand preluase rapidul, atunci forat de imprejurari, mai precis de corsicani, a sarutat steagul lor, iar dan petrescu este jucator produs suta la suta al stelei, crescut de copil de noi, el s-a declarata stelist neconditionat tot timpul, insa o parte din fani l-au apostrofat pt acel gest, si zic eu, pe buna dreptate.

dtdr
dtdr  •  10 Ianuarie 2014, 17:41

Asta nu-i derby de Romania, ESTE DERBY-ul COMUNISTILOR !

saviola2_8
saviola2_8  •  10 Ianuarie 2014, 17:39
Postat de raducioiu80 pe 10 Ianuarie 2014, 17:22

pana si pe lacatus l au mu''it dupa ce i batuse cu fc national in ghencea. copii de 12 ani... ''laca sa stii, in ghencea nu mai vii !!'' :-)))) erau suparati ca lacatus si sabin ilie n au vrut sa o puna de o ''omenie''...

cred ca am peste 200 de meciuri vazute doar in gehncea, nu-mi amintes ca Laca sa fii fost vreodata apostrofat de galerie stelista, nici macar atunci cand am pierdut cu 3-0, cand mimi s-a pus in jenunki, iar Laca nu, Laca a fost mereu apreciat , chiar si acum sunt bannere cu el, au fost coregrafii cu el chiar si in urma cu 1-2 ani, foarte curand, povesti de adormit copii, poate fi srigat vreun bezmetic prin tribuna ceea ce spui tu, dar sa nu dezinformam, asa si eu pot spune ca am fost la un meci al vostru unde 2 indivizi turmentati il injurau pe Luce, era un meci cu rapid, asta ce inseamna ca nu va respectati legendele? fii serios, minciuna are picioare scurte.

harppy
harppy  •  10 Ianuarie 2014, 17:26
Postat de raducioiu80 pe 10 Ianuarie 2014, 17:22

pana si pe lacatus l au mu''it dupa ce i batuse cu fc national in ghencea. copii de 12 ani... ''laca sa stii, in ghencea nu mai vii !!'' :-)))) erau suparati ca lacatus si sabin ilie n au vrut sa o puna de o ''omenie''...

In timp ce Andone ne batea cu CFR chiar in groapa, a fost suspendat, si a venit in tribuna intre suporterii dinamovisti. La final a fost aplaudat. Asta inseamna RESPECT! Un capitaol la care ei, din pacate, sunt deficitari.

raducioiu80
raducioiu80  •  10 Ianuarie 2014, 17:22
Postat de harppy pe 10 Ianuarie 2014, 17:12

Faptul ca suporterii dinamovisti n-au lasat ca moartea unui jucator in tricoul propriei echipe sa treaca neobservata, si n-o vor lasa niciodata, este un semn de respect. Un gest superb. Va lipseste respectul cu desavarsire. Cand n-a avut rezultate, pana si pe Dumitrescu l-ati scuipat.

saviola2_8
saviola2_8  •  10 Ianuarie 2014, 17:22
Postat de saviola2_8 pe 10 Ianuarie 2014, 17:11

LOL steaua are mai multe legende decat au toate echipele romanesti la un loc, si asta daca ma refer doar la perioada 85 90. belo, stoica, duckadam, laca, hagi, ilie dumitrescu, adrian ilie tata puiu, gheroghe popescu( nu baciu) zavoda, anghel iordanescu s.a.m.d pe cand dinamo poate socoti legende adevarate doar pe dinu, fratii nunweiller, dumitrache si Luce. cam atat.

cu mentiunea ca gh popescu sau tata puiu, zavoda nu-s de perioada 80-90:) oricum, de abia astept derbiul, unicul derby!

saviola2_8
saviola2_8  •  10 Ianuarie 2014, 17:13
Postat de legend31 pe 10 Ianuarie 2014, 17:09

avem mai multe ca voi...si sa fim seriosi...pe haldan l-ati glorificat voi..nu e nici in top 10 jucatori ai istoriei voastre ca valoare ;)

Sa-i fie tarana usoara, un tanar . bun fotbalist de altfel, cu un sfarsit tragic, dar daca nu murea nu cred ca devenea legenda, acum noi actionari se folosesc de tragedia asta ca sa adoarma fani, ba cu numele pe tricou, ba cu actiuni sub numele lui, deja devine penibil, e o vorba, mortii cu mortii, vii cu vii, acum nu zice nimeni sa-l uitam pe haldan, dar la fiecare derby, la orice meci, mereu e adus in discutie sarmanul raposat, deja devine plictisitor.

harppy
harppy  •  10 Ianuarie 2014, 17:12
Postat de legend31 pe 10 Ianuarie 2014, 17:09

avem mai multe ca voi...si sa fim seriosi...pe haldan l-ati glorificat voi..nu e nici in top 10 jucatori ai istoriei voastre ca valoare ;)

Faptul ca suporterii dinamovisti n-au lasat ca moartea unui jucator in tricoul propriei echipe sa treaca neobservata, si n-o vor lasa niciodata, este un semn de respect. Un gest superb. Va lipseste respectul cu desavarsire. Cand n-a avut rezultate, pana si pe Dumitrescu l-ati scuipat.

saviola2_8
saviola2_8  •  10 Ianuarie 2014, 17:11
Postat de harppy pe 10 Ianuarie 2014, 17:05

Tema vi s-a parut aiurea pentru ca voi duceti lipsa de legende. Si alea putine pe care le aveti nu stiti sa le aprectiati. ;)

LOL steaua are mai multe legende decat au toate echipele romanesti la un loc, si asta daca ma refer doar la perioada 85 90. belo, stoica, duckadam, laca, hagi, ilie dumitrescu, adrian ilie tata puiu, gheroghe popescu( nu baciu) zavoda, anghel iordanescu s.a.m.d pe cand dinamo poate socoti legende adevarate doar pe dinu, fratii nunweiller, dumitrache si Luce. cam atat.

legend31
legend31  •  10 Ianuarie 2014, 17:09
Postat de harppy pe 10 Ianuarie 2014, 17:05

Tema vi s-a parut aiurea pentru ca voi duceti lipsa de legende. Si alea putine pe care le aveti nu stiti sa le aprectiati. ;)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 7
Comentează