Comentarii (316)
 •  18 Septembrie 2009, 13:24

multi fomisti-someri cica pro-steaua l-au criticat pe bergodi. fiinte pe care le consideram inzestrate cu simtul ridicolului,se dau in stamba pe sticla,apoi se apuca de gadilat ciobanul, sfarsind a fi dati afara. nu intereseaza pe nimeni ca asa-zis profesionisti fac sluj la palatul ciobanului,dincolo de moralitate. vezi, doamne, la toti li se falfaie de steaua,vai steaua ei!,doar idiotii de suporteri dau buzna sa aplaude niste erori umane pe banca stelei...acum, se gasi "verticalu"

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 13:24
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 13:23

«Ieşi afară, z.dreanţ_o!»

Stai că ies. Mă ţii de M Ă D U L A R ?

•  18 Septembrie 2009, 13:23

«Ieşi afară, z.dreanţ_o!»

steaua186
steaua186  •  18 Septembrie 2009, 13:20
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 13:12

Crezi tu ca echipa traieste din banii de pe bilete. Nici salariu la juma de echipa nu se acopera cu ce dam pe bilete. Daca unii dintre voi ar sti ce inseamna sa conduci o companie, ar realiza ce costuri imense sunt numai pentru intretinere. Deci ce spui tu e total aberant

Pai biletele sant numai un element nu ma apuc acum sa citez toate veniturile.... dar si un sponsor care vrea sa faca reclama plateste mai mult sau mai putin in functie de audienta(fanii) care ii au o echipa... deci mai deverme sau mai tarziu totul se rezuma la fanii care sustin si urmaresc echipa. FARA FANI NU EXISTA STEAUA SI BECALI PIERDE TOATA AVEREA LUI IN 2, 3 ANI INTELEGI??

•  18 Septembrie 2009, 13:19

Oare daca la pauza Steaua avea macar un sut sanatos pe poarta, mai venea Becali sa vb cu jucatorii? Voi credeti ca a venit sa vb cu Bergodi sau cu jucatorii?Cred ca 90% dintre voi v-ati fi dus sa-i luati la palme pe caricaturile alea de fotbalisti. Daca Bergodi ii place sa faca pe paznic la usa ca sa nu intre "lupu cel rau", sunt sigur ca o gradinita ar avea nevoie de el. Poate invata ceva d ela copii aia despre bun simt si respect pentru persoanele care iti platesc salariu

•  18 Septembrie 2009, 13:19

e incredibil ca unii il sustin pe becali...chiar nu v-ati saturat? chiar asa de carpe sunteti? voi ce credeti ca tine gigi steaua ...? ca ar da faliment fara el steaua?! faceti si voi un calcul...steaua poate sa se sustina singura...cu asa suporteri meritam asa patron...il pupati atata in dos ca are bani...e un om fara caracter, analfabet, mincinos, RAU, marlan...etc etc...dar are bani...YEEEY!

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 13:16
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 13:14

Lasa BIMBI sa fiu eu superficial cu o glumita .. si simtete tu ok uitandute la superficialitatea sau durerea in ceva mai bine zis care o are becali fata de STEAUA

Bine, scuză-mă... Te+ai supărat ? Noteaza corect contul, unde vei depune anual 50 de euro: RO 40 BRDE 0000000006787876588 Puteti depune cu totii bani in acest cont. Cand se vor strange bani suficienti, in numele vostru, cumpar STEAUA.

•  18 Septembrie 2009, 13:14

Lasa BIMBI sa fiu eu superficial cu o glumita .. si simtete tu ok uitandute la superficialitatea sau durerea in ceva mai bine zis care o are becali fata de STEAUA

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 13:13
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 13:10

da...poti sa-i dai cateva limbi pe scrot si sa-i faci una ffelatie sa se relaxeze dupa atata munca

Eu nu sunt HOMO... ca tine ! Poftă bună... te-ai deranjat de la masă... degeaba

•  18 Septembrie 2009, 13:12

ht tp: //ww w.peti tieonl ine.ro/pe titie-p18121043 .ht ml Eliminatii spatiile si semnati!

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • •••
  • 32
Comentează