Alte știri din fotbal
Legătura dintre Mircea Lucescu și „İnönü”: gol, supremație + gest din partea românului pentru turci
0
Fotbalistul care e foarte aproape de FCSB deja l-a impresionat pe Mihai Stoica: „Asta am apreciat”
0
Lovitură pentru Mircea Lucescu » Jucătorul naționalei a fost suspendat de UEFA și ratează meciul cu Turcia
10
Louis Munteanu „a fost virusat și sabotat psihologic” » Cristi Balaj, dezvăluiri incredibile din culise: „Îl sunau să-i spună că-i dau un salariu exagerat de mare. N-am putut să fac față!”
4
Știri din fotbal internațional
Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB U19 a fost eliminată dramatic de Akademia Pusas: „Totul a început prost”
0
Liga Campionilor programează astăzi alte 9 partide! Goluri multe în primele două meciuri
0
Filipe Coelho, înainte de Craiova - Sparta Praga: „Asta este important”
0
Real Madrid - Manchester City, în etapa a 6-a din Liga Campionilor » Echipele de start
0
Mondial de locul 9
S-au stabilit grupele de la Mondial
Titularul din Dinamo - Foresta e instalator de gaze!
„Mă doare sufletul”
Investitoarea suedeză s-a retras
Am întrebat 100 de olandezi
Duarte a semnat
Acuzații GRAVE la adresa lui Tadici
Dat afară după doar 14 minute!
Zouma, „accidentat” definitiv
Lifestyle
Lux! Cu ce își ocupă timpul Cristina Neagu după retragere: „Te-ai mutat acolo?”
5
Fosta gimnastă a devenit milionară la 20 de ani: „Cum naiba reușeam să fac asta?” » Cum s-a îmbogățit
0
Are 47 de ani, iar ținuta ei transparentă a provocat controverse la tragerea la sorți: „Prea îndrăzneaţă pentru un eveniment fotbalistic”
10
Incident neașteptat la cântar » O boxeriță a arătat accidental mai mult decât și-ar fi dorit: „Cu plăcere, lume!”
12
Un român căutat internațional face live-uri pe TikTok după ce ar fi bătut ...
Libertatea
Sute de mașini Porsche din Rusia au încetat brusc să mai funcționeze. Care ...
Adevărul
Primul proiect pentru sport pe care și-l asumă primarul Ciprian Ciucu în ...
GSP SPECIAL
Nicușor Dan susține că a văzut „cap-coadă” documentarul Recorder și pune ...
Libertatea
Ba Stoichita sclavule , tu o sa pleci in sicriu de pe Ghencea si tot o sa pleci . Te linsham ba sclavule pe tine si pe cioban.
daca se termina 2 sau 3-0, gigi nu mai era asa de ofensat si nu cred ca-l mai zbura pe italian.Acum 2 luni se pupau la gradina si zicea ce caracter si ce gentleman este. Atunci avea dreptate sau acum? Sa va spalati cu el pe cap!
O adunatura de frustrati suneti toti care il contestati pe Becali...in plm, voi ce meciuri ale Stelei ati vazut in ultimele 3 luni???Cu exceptia a 1-2 meciuri Steaua n-a avut nici o tactica, nici un orizont...mai lasati-l draq pe Begodi sa se duca la macaronari lui, ca n-a facut nimic decat sa invrajbeasca ura intre patron si jucatori... Ce credea ca o sa fca ce vrea el cand echipa joaca penibil?!Bagati si voi zeci de milioane de euro intr-o adunatura de nesimtiti si apoi judecati pe altii...
Spre surprinderea ta, iti spun ca Becali munceste. Ca europarlamentar e salarizat in urma prestarii unei munci. Ca patron, controlul angajaţilor, semnarea actelor etc. este o muncă... de răspundere. A... că nu mai munceşte fizic, este o altă poveste. Iar, când a fost mai tânăr a fost CIOBAN, deci la munca de jos. Şi nu+i este ruşine să recunoască. Despre hoţie spui vorbe de clacă. La câţi duşmani are, s-ar fi descoperit de mult ... hoţiile. Dar, nu, nu este hoţ. Este ş
Sa ai o firma si sa platesti niste angajati nu iti da dreptul sa faci ce vrei. Asta este capitalismul inteles de noi, cei care in afara de dictatura nu am vazut altceva. Steaua este mai mult decat o firma. Este o entitate care afecteaza suet de mii de oameni. Nu poate fi tratata discretionar de catre un analfabet!
vezi tu ca traim intr-o democratie si daca te uiti la sondaje majoritatea fanilor nu il vor pe acest sklavita deci aceasta este parerea ta nu a majoritati... invata sa repecti si opiniile celorlalti
sunteti multumiti acum, fani de doua parale ce sunteti. ati contribuit din plin cu atitudinea voastra la situatia in care s-a ajuns
Foarte bine ca l-a schimbat pe Bergodi ca poate asa ajungeti unde va este locul pe 19, in divizia B spurcatilor!!!
ce vina are antrenorul daca jucatorii sunt zero? cu jucatorii astia nici in liga a 2-a nu esti printre primii 5. gigi sa nu se mai bage peste antrenor, sau sa antreneze el. sa-l vedem atunci cum aduce rezultate la echipa. orice antrenor duce la echipa, va fi la fel. nu are rabdare. de cand e el la steaua, clubul se duce pe rapa.
am fost, sunt si voi fi mereu stelist chiar daca am juca in divizia aIIIa si am sa sustin echipa orice ar fi dar NU TE MAI SUPORT BAI BECALI . CE REPREZINTI TU CU ARGASEALA SI NEPOTU TAU IDIOT PT STEAUA ITI SPUN EU NIMIC ASA CA MAI BINE PLECATI SAU VA FACEM NOI SA PLECATI CU FORTA
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.