Comentarii (316)
 •  18 Septembrie 2009, 13:03

Ba Stoichita sclavule , tu o sa pleci in sicriu de pe Ghencea si tot o sa pleci . Te linsham ba sclavule pe tine si pe cioban.

•  18 Septembrie 2009, 13:02

daca se termina 2 sau 3-0, gigi nu mai era asa de ofensat si nu cred ca-l mai zbura pe italian.Acum 2 luni se pupau la gradina si zicea ce caracter si ce gentleman este. Atunci avea dreptate sau acum? Sa va spalati cu el pe cap!

•  18 Septembrie 2009, 13:01

O adunatura de frustrati suneti toti care il contestati pe Becali...in plm, voi ce meciuri ale Stelei ati vazut in ultimele 3 luni???Cu exceptia a 1-2 meciuri Steaua n-a avut nici o tactica, nici un orizont...mai lasati-l draq pe Begodi sa se duca la macaronari lui, ca n-a facut nimic decat sa invrajbeasca ura intre patron si jucatori... Ce credea ca o sa fca ce vrea el cand echipa joaca penibil?!Bagati si voi zeci de milioane de euro intr-o adunatura de nesimtiti si apoi judecati pe altii...

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 13:01
Postat de maroc1978 pe 18 Septembrie 2009, 12:50

BECALI MUNCESTE? :))))))))))))))))))) MAI FACUT SA RAD A FURAT CAT A PUTUT,CU HREBENCIUC CEL CARE NE-A ADUS CANCERU LA STEAUA,A FURAT TERENURI,A FURAT ECHIPA,MAI ARE SA FURE UN GLONT IN CAP

Spre surprinderea ta, iti spun ca Becali munceste. Ca europarlamentar e salarizat in urma prestarii unei munci. Ca patron, controlul angajaţilor, semnarea actelor etc. este o muncă... de răspundere. A... că nu mai munceşte fizic, este o altă poveste. Iar, când a fost mai tânăr a fost CIOBAN, deci la munca de jos. Şi nu+i este ruşine să recunoască. Despre hoţie spui vorbe de clacă. La câţi duşmani are, s-ar fi descoperit de mult ... hoţiile. Dar, nu, nu este hoţ. Este ş

•  18 Septembrie 2009, 13:00
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 12:50

Mey voi altceva decat sa faceti rau echipei mai stit sa face-ti?? Din cauza voastra a fanilor cei dornici de afirmare prin bataie si injuraturi e echipa asha cum e... VOI NU STIT SA FITI CIVILIZATI SI SA ACCEPTATI DECIZIILE UNUI OM CARE CONDUCE CUM CREDE DE CUVINTA FIRMA PE CARE EL ..EL O PLATESTE NU VOI

Sa ai o firma si sa platesti niste angajati nu iti da dreptul sa faci ce vrei. Asta este capitalismul inteles de noi, cei care in afara de dictatura nu am vazut altceva. Steaua este mai mult decat o firma. Este o entitate care afecteaza suet de mii de oameni. Nu poate fi tratata discretionar de catre un analfabet!

steaua186
steaua186  •  18 Septembrie 2009, 12:59
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 12:56

Da` ce atata treaba a facut Bergodi la Steaua!? Mare antrenor!? Uitati-va la "Fornetti" asta de la Dinamo ca a batut si pe Steaua si pe Cluj si se mai si califica in Europa League si a mai si batut pe Strum... Lasa ca mare treaba nu facea Bergodi la Steaua. Multa bafta Stoichita!!!

vezi tu ca traim intr-o democratie si daca te uiti la sondaje majoritatea fanilor nu il vor pe acest sklavita deci aceasta este parerea ta nu a majoritati... invata sa repecti si opiniile celorlalti

dan09bn
dan09bn  •  18 Septembrie 2009, 12:59

sunteti multumiti acum, fani de doua parale ce sunteti. ati contribuit din plin cu atitudinea voastra la situatia in care s-a ajuns

•  18 Septembrie 2009, 12:58

Foarte bine ca l-a schimbat pe Bergodi ca poate asa ajungeti unde va este locul pe 19, in divizia B spurcatilor!!!

•  18 Septembrie 2009, 12:57

ce vina are antrenorul daca jucatorii sunt zero? cu jucatorii astia nici in liga a 2-a nu esti printre primii 5. gigi sa nu se mai bage peste antrenor, sau sa antreneze el. sa-l vedem atunci cum aduce rezultate la echipa. orice antrenor duce la echipa, va fi la fel. nu are rabdare. de cand e el la steaua, clubul se duce pe rapa.

•  18 Septembrie 2009, 12:57

am fost, sunt si voi fi mereu stelist chiar daca am juca in divizia aIIIa si am sa sustin echipa orice ar fi dar NU TE MAI SUPORT BAI BECALI . CE REPREZINTI TU CU ARGASEALA SI NEPOTU TAU IDIOT PT STEAUA ITI SPUN EU NIMIC ASA CA MAI BINE PLECATI SAU VA FACEM NOI SA PLECATI CU FORTA

• 1
  • •••
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • •••
  • 32
Comentează