Comentarii (316)
steaua186
steaua186  •  18 Septembrie 2009, 12:48

nu cred ca aducerea lui Panduru cu 2 zile inainte de a-l demite pe bergodi a fost o simpla coincidenta... cred mai degraba ca a fost o inscenare... vezi doamne ca lui becali nu ia placut gestul lui bergodi cand sa dus in vestiar la pauza... :D vrajeala de 2 lei

coka
coka  •  18 Septembrie 2009, 12:47

eu zic ca panduru a jucat murdar in treaba asta deoarece el va fi cu siguranta urmatorul antrenor...iar el a avut o contributie majora la demiterea lui bergodi iar acuma se ascunde dupa stoichita si se da cel mai corect om de la steaua....pacat "TRAIM IN ROMANIA E O TREABA CIUDATA SI NIMENI NU O SA POATA INTELEGE ASTA VREODATA"

•  18 Septembrie 2009, 12:47
Postat de MariusM pe 18 Septembrie 2009, 11:45

cea mai buna metoda este ca ciobaul sa fie ignorat. Daca este un lcuru pt. care machidonii sunt in stare sa-si opun a streangul de gat acesta este indiferenta. Lor le palce sa se laude sa-i bage lumea ins seama. Nu va mai duce0-ti pe stadion daca sunte-ti stelist .

Nu avem ce sa ii facem oierului. El nu renunta la Steaua pentru ca fara ea este un nimeni. De asemenea, ar putea ca si cu Steaua sa fie ignorat, dar atata timp cat presa traieste pentru a alerga sa prinda si cel mai mic sunet behait de el, va continua sa obtina ce isi doreste.

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 12:46
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 12:44

Moama a devenit ghencea poligon de incercari!!! Mai degraba facem altfel.Cati suporteri are steaua 1 mil de suporteri .Facem un cont si depunem fiecare dintre noi 50 de euro si cumparam Steaua de la cioban .devenim suporteri actionari .Si Bergodi antrenor .Si gasim noi presedinti si alea alea

Ce superficial gandeşti...

maroc1978
maroc1978  •  18 Septembrie 2009, 12:46
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 12:44

Moama a devenit ghencea poligon de incercari!!! Mai degraba facem altfel.Cati suporteri are steaua 1 mil de suporteri .Facem un cont si depunem fiecare dintre noi 50 de euro si cumparam Steaua de la cioban .devenim suporteri actionari .Si Bergodi antrenor .Si gasim noi presedinti si alea alea

eU SUNT DEACORD SA DAU 50 EURO PE AN PT CLUB,DESI AM ANI BUNI DECAND NU AM MAI FOST LA STADION DIN CAUZA ACESTUI IDIOT

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 12:44
Postat de maroc1978 pe 18 Septembrie 2009, 12:40

BIMBI ORICE AFACERE ARE UN PRET,IAR TEMBELICU NU O MAI POATE DUCE MULT A AJUNS LA FUNDUL SACULUI,DE VANDUT VA VINDE,ACUM DEPINDE CAND ...EU UNUL M-AM SATURAT DATORITA LUI SUNTEM HUIDUITI S IFACUTZI OI PE STADIOANE,DATORITA LUI SUNTEM NISTE BLATISTI(PE DREPTATE) SI MULTE ALTELE iTI MULTUMIM jiji CA AI DISTRUS UN SIMBOL AL ROMANIEI

Corect, orice afacere are un preţ... mai mare sau mai mic. Oferă-i tu un preţ bun şi sunt convins că nu te va refuza. În altă ordine de idei, nu înţeleg de ce te deranjează cuvântui CIOBAN sau OIER. Este o meserie ca toate celelalte. Ruşine nu este să munceşti ci să furi.

•  18 Septembrie 2009, 12:44

•  18 Septembrie 2009, 12:44

•  18 Septembrie 2009, 12:42

pur si simplu am ramas scarbit..stoichita ai venit l ciolan?ai venit sa l pupi in cur p becali?tot timpul acest soichita s a legat d jocul si d munca lui bergodi..iar aseara a spus ca vezi Doamne nu l intereseaza p el Steaua..si surpriza azi..Stoichita l Steaua!!

•  18 Septembrie 2009, 12:42

Boicot total din partea suporterilor!! Doar asa se va schimba ceva. Meciurile Stelei sa nu mai aiba audienta nici la TV nici la stadion nici la radio, nicaieri!!!!!

• 1
  • •••
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • •••
  • 32
Comentează