Alte știri din fotbal
Daniel Pancu, premieră la CFR Cluj: „Am luat multe decizii greșite”
0
Iuliu Mureșan, mesaj exploziv pentru antrenor: „Și-a închis ușa în nas la CFR”
3
Căpitanul din Superliga pleacă! Transfer de 500.000 de euro
3
Cât plătești ca să vezi din balcon Stadionul Steaua? Investiții de milioane de euro în 5.000 de apartamente noi lângă arenă
0
Știri din fotbal internațional
Van Persie, după eșecul suferit la București: „Le-am dăruit meciul! La 3-1, jocul era al nostru”
0
Siyabonga Ngezana a surprins pe toată lumea: „Nu știu dacă voi mai fi aici. Doresc echipei succes în meciurile rămase”
0
Mihai Stoica a lăudat 5 jucători, după FCSB - Feyenoord: „El a fost fenomenal. Va face înconjurul lumii”
0
Gigi Becali, anunț-„bombă” la miezul nopții: „Îl sun și îi propun contractul”
0
Mondial de locul 9
S-au stabilit grupele de la Mondial
Titularul din Dinamo - Foresta e instalator de gaze!
„Mă doare sufletul”
Investitoarea suedeză s-a retras
Am întrebat 100 de olandezi
Duarte a semnat
Acuzații GRAVE la adresa lui Tadici
Dat afară după doar 14 minute!
Zouma, „accidentat” definitiv
Lifestyle
Fosta finalistă de la Wimbledon le-a făcut o surpriză fanilor, într-o ținută provocatoare: „Crăciunul a venit mai devreme!”
5
Lux! Cu ce își ocupă timpul Cristina Neagu după retragere: „Te-ai mutat acolo?”
5
Fosta gimnastă a devenit milionară la 20 de ani: „Cum naiba reușeam să fac asta?” » Cum s-a îmbogățit
0
Are 47 de ani, iar ținuta ei transparentă a provocat controverse la tragerea la sorți: „Prea îndrăzneaţă pentru un eveniment fotbalistic”
10
Judecătoare din Craiova avertizează că Inspecția Judiciară îi va vâna pe ...
Libertatea
Moment sfâșietor în Parlamentul European. O interpretă a izbucnit în ...
Adevărul
Primul proiect pentru sport pe care și-l asumă primarul Ciprian Ciucu în ...
GSP SPECIAL
Cum explică Lia Savonea telefonul dat unei judecătoare de la Curtea de Apel ...
Libertatea
Cumperi ?
BIMBI ORICE AFACERE ARE UN PRET,IAR TEMBELICU NU O MAI POATE DUCE MULT A AJUNS LA FUNDUL SACULUI,DE VANDUT VA VINDE,ACUM DEPINDE CAND ...EU UNUL M-AM SATURAT DATORITA LUI SUNTEM HUIDUITI S IFACUTZI OI PE STADIOANE,DATORITA LUI SUNTEM NISTE BLATISTI(PE DREPTATE) SI MULTE ALTELE iTI MULTUMIM jiji CA AI DISTRUS UN SIMBOL AL ROMANIEI
Trebuie facut ceva si indepartat acest Becali care a facut din steaua o echipa de mijlocul clasamentului nu se poate asa ceva, sa dea afara omul care o reinviase pe steaua. Steaua trebuie sa scape cat mai repede de acest CIOBAN care se crede destept doar pentru ca are ceva bani. Trebuie indepartat cat mai repede pentru ca aceasta echipa e pe cale sa fie distrusa de acest om (incult)
Diferenta e imensă. Ceauşescu dicta la o ţară întreagă, pe când JIJI discteză doar în PROPRIETĂŢILE lui.
ar trebui sa-i rugam pe cei de la parazitii sa faca un cantec pe tema asta cu siguranta sparge toate audientele.
Dak pleaca din Ghencea Bergodi sa plece si Becali,am crezut k Becali e un om de caracter ,am tinut cu el cand facea crize pe la presa,m-i se parea amuzant,dar vad k prostia e mai mare decat minusculul creier al oierului...lasal pe Bergodi sa ramana nu a facut nimik rau..mai uitate si la jucatori k ei sunt de vina,asa o sa faca cu toti antrenorii nu mai dati vina pe ei..trebuia si acum sa ramana Protasov el nu a gresit cu nimik..jos mafia..Forza Steaua..
pt. insulte apasati tasta 1; pt. DNA apasati tasta 2. pentru spagi si valize apasati tasta3; pt.mulsul oilor apasati tasta 4;
Becali George pleaca din Ghencea........>>
Mişule... Eşti cam greu de cap. STEAUA, e afacerea lui JIJI. Cu bune şi cu rele. Din această afacere JIJI a avut de căştigat: pe lângă bani, publicitate gratis, popularitate, un loc de europarlamentar etc. Cum îi poţi cere cuiva să plece de pe proprietatea lui ? De ce nu-i ceri lui Voiculescu (patronul de la Antena 1) să plece, să vândă ? Ura... şi la gară... GÂNDEŞTE !
hAI SA MERGEM LA MECIURI SI SA-L INJURAM DE CEI DRAGI(MAMA,NEVASTA,COPII) POATE ASA SE SATURA SI PLEACA
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.