Comentarii (316)
el_diez78
el_diez78  •  18 Septembrie 2009, 12:56

aia 50 si inca cativa de pe forumuri sa faca coleta,sa-l ia pe bergodi acasa si sa-si bage pula italianul in mamicutza voastra ca deja am uitat cum insemna sa castige steaua acasa....sa va frec de jegosi

•  18 Septembrie 2009, 12:56

Da` ce atata treaba a facut Bergodi la Steaua!? Mare antrenor!? Uitati-va la "Fornetti" asta de la Dinamo ca a batut si pe Steaua si pe Cluj si se mai si califica in Europa League si a mai si batut pe Strum... Lasa ca mare treaba nu facea Bergodi la Steaua. Multa bafta Stoichita!!!

•  18 Septembrie 2009, 12:55
Postat de maroc1978 pe 18 Septembrie 2009, 12:46

eU SUNT DEACORD SA DAU 50 EURO PE AN PT CLUB,DESI AM ANI BUNI DECAND NU AM MAI FOST LA STADION DIN CAUZA ACESTUI IDIOT

Cred ca toti am fi de acord, insa tot nu va vinde! Asa s-a facut performanta la cluburi mari, ca Real, unde suporterii detin mare parte din actiuni iar conducerea este aleasa prin vot.

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 12:54
Postat de maroc1978 pe 18 Septembrie 2009, 12:46

eU SUNT DEACORD SA DAU 50 EURO PE AN PT CLUB,DESI AM ANI BUNI DECAND NU AM MAI FOST LA STADION DIN CAUZA ACESTUI IDIOT

Noteaza corect contul, unde vei depune anual 50 de euro: RO 40 BRDE 0000000006787876588 Puteti depune cu totii bani in acest cont. Cand se vor strange bani suficienti, in numele vostru, cumpar STEAUA.

steaua186
steaua186  •  18 Septembrie 2009, 12:53
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 12:50

Mey voi altceva decat sa faceti rau echipei mai stit sa face-ti?? Din cauza voastra a fanilor cei dornici de afirmare prin bataie si injuraturi e echipa asha cum e... VOI NU STIT SA FITI CIVILIZATI SI SA ACCEPTATI DECIZIILE UNUI OM CARE CONDUCE CUM CREDE DE CUVINTA FIRMA PE CARE EL ..EL O PLATESTE NU VOI

el plateste dar fara fanii nu exista echipa... deci opinia fanilor conteaza ca sa nu mai zic de bilete, abonamente, echipamente si multe altele...

•  18 Septembrie 2009, 12:50

Mey voi altceva decat sa faceti rau echipei mai stit sa face-ti?? Din cauza voastra a fanilor cei dornici de afirmare prin bataie si injuraturi e echipa asha cum e... VOI NU STIT SA FITI CIVILIZATI SI SA ACCEPTATI DECIZIILE UNUI OM CARE CONDUCE CUM CREDE DE CUVINTA FIRMA PE CARE EL ..EL O PLATESTE NU VOI

maroc1978
maroc1978  •  18 Septembrie 2009, 12:50
Postat de bimbi79 pe 18 Septembrie 2009, 12:44

Corect, orice afacere are un preţ... mai mare sau mai mic. Oferă-i tu un preţ bun şi sunt convins că nu te va refuza. În altă ordine de idei, nu înţeleg de ce te deranjează cuvântui CIOBAN sau OIER. Este o meserie ca toate celelalte. Ruşine nu este să munceşti ci să furi.

BECALI MUNCESTE? :))))))))))))))))))) MAI FACUT SA RAD A FURAT CAT A PUTUT,CU HREBENCIUC CEL CARE NE-A ADUS CANCERU LA STEAUA,A FURAT TERENURI,A FURAT ECHIPA,MAI ARE SA FURE UN GLONT IN CAP

•  18 Septembrie 2009, 12:49

mai mergei la stadion?!! Voi, suporterii Stelei mai mergeti??!!! Sunteti alaturi de oier?!! Cat mai puteti suporta? Nu va dati seama ca nu e nici o sansa de performanta cat e Becali acolo? Ca se foloseste doar de club pentru a-si satisface poftele marunte..? Sau....sunteti si voi doar niste mioare..? Pacat...

•  18 Septembrie 2009, 12:48

i-am scris lui geambasu vs felul cum l-a aparat aseara pe becali in cazul demisiei lui bergodi. si mi-a sters comentariul :))))). cateodata adevarul doare. asa cum dupa meciul nationalei din franta, primul telefon al celor de la gsp referitor la meci (aceeasi echipa naum si geambasu) a fost NU catre o persoana consacrata de fotbal, gen antrenor sau jucator care au trecut prin astfel de meciuri cu miza. Nu, ei l-au sunat prima data pe marele expert al fotbalului romanesc, CIOBANUL SEF. HUUUUUUU

•  18 Septembrie 2009, 12:48

L-AM INTALNIT PE STOICHITA IN KUWAIT, PARE A FI UN TIP INTEGRU SI HOTARAT, E INTERESAT SI STIE CE FACE. L-AM URMARIT APOI PE LA TV NU SE ARUNCA SA EMITA OPINII............E UN TIP INTELIGENT ........SPER SA_L POATA CONTROLA PE HANDICAPATU AL DE BECALI. STOICHITA MAESTRE TI_A VENIT RANDU SA TE VEDEM! SUCCES!

• 1
  • •••
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • •••
  • 32
Comentează