Alte știri din fotbal
„Cum se termină etapa, îi scriu!” » Țintele FCSB-ului în mercato + Răspuns pentru Ngezana: „Să vă spun ce am discutat după meci”
0
„Mă bucur că a venit materialul Recorder!” » MM Stoica leagă neregulile din justiție de dosarele FCSB - Steaua: „Ce s-a întâmplat este de domeniul fantasticului!”
1
Suma pe care Gigi Becali trebuie s-o achite pentru fotbalistul din Superliga » Negocieri avansate în străinătate
0
Gigi Becali a împărțit deja banii pentru victoria cu Feyenoord: „Azi am dat 50.000 de euro, o mașină și un apartament”
10
Știri din fotbal internațional
Directorul GSP intervine după victoria lui FCSB: „Probabil că va fi păstrat, a făcut un meci excelent” » Semnal de alarmă la Craiova: „Acolo a greșit Coelho”
1
Dorin Goian a rămas impresionat de jucătorul de la FCSB: „E ceva senzațional, e fantastic!”
0
Nice a egalat un record negativ în Europa League: ar putea să îl „bată” chiar cu fosta adversară a celor de la FCSB
0
Barcelona a pus ochii pe starul lui Chivu » Italienii au dat vestea neașteptată
0
Mondial de locul 9
S-au stabilit grupele de la Mondial
Titularul din Dinamo - Foresta e instalator de gaze!
„Mă doare sufletul”
Investitoarea suedeză s-a retras
Am întrebat 100 de olandezi
Duarte a semnat
Acuzații GRAVE la adresa lui Tadici
Dat afară după doar 14 minute!
Zouma, „accidentat” definitiv
Lifestyle
Fosta finalistă de la Wimbledon le-a făcut o surpriză fanilor, într-o ținută provocatoare: „Crăciunul a venit mai devreme!”
6
Lux! Cu ce își ocupă timpul Cristina Neagu după retragere: „Te-ai mutat acolo?”
6
Fosta gimnastă a devenit milionară la 20 de ani: „Cum naiba reușeam să fac asta?” » Cum s-a îmbogățit
0
Are 47 de ani, iar ținuta ei transparentă a provocat controverse la tragerea la sorți: „Prea îndrăzneaţă pentru un eveniment fotbalistic”
10
Marina britanică a vânat timp de trei zile un submarin rusesc care a reușit ...
Libertatea
Suporterii olandezi au făcut dezastru în București după meciul ...
Adevărul
Primul proiect pentru sport pe care și-l asumă primarul Ciprian Ciucu în ...
GSP SPECIAL
Kovesi, primele declarații despre magistrații care au dezvăluit abuzurile ...
Libertatea
cursuri GRATUITE de demnitate ..... sunati la 0721/becali ,0740/Becali; 0766/jbekli.... oferta valabila doar azi. DEASEMENEA MAI AVEM CURSURI GRATUIE LICENTIATE DE FRF SI lpf "DISTRUGEREA UNUI MIT" , "steaua sunt eu" si multe altele finantate de mentorul nostru spiritual JJ BEKLI (EUROPARLAMENTAR CRESTIN)
becali un dictator! nu e nici o diferenta intre ce face el la echipa in zilele noastre si ce facea ceausescu in vremurile comuniste tarii! asa ca JOS COMUNISMU!
aR MAI FI VARIANTA ASASINARI INBECILULUI
Stelisti din toate colturile tari UNITI-VA,e singura solutie Avem 2 variante ori pleca si ne lasa oieru sef(Becali) ori isi ia echipa(jucaria) si pleaca de gasit se va gasi cineva sa reinfiinteze adevarata Steaua Astept un blog al stelistilorpt o campaniein forta contra TOTALITARISMULUI DIN GHEMCEA
Am zis si mai devreme. Nici un om normal nu ar venii sa antreneze steaua acum si cu acest patron sarit de pe fix. Dar uite ca s-a gasit un fomist si un pupincurist care o sa plece curand cu coada intre picioare si pe usa din dos. Respect PANDURU SI respect BERGODI!!!
nu vinde pentru ca e jucaria lui. Oferte au fost (israelianul, nastase, etc.) Cum crezi tu ca a candidat la presidentie si acum e euro parlamentar? a facut reclama cu ajutorul Stelei... iar acum ca Stoichita e pe banca o sa impuna un sistem nou de joc 1-1-1-1-5-1-1 in forma crucii la cat de prost e...
presa ar trebui sa fie alaturi de suporteri in demersul lor.... PLEACA BECALI!!!! presa l-a creat presa il poate distruge....sau basescu....nea base treci la fapte te rugam....la puscarie cu el sa scapam de el
Becali a jignit toata suflarea stelista , in stare de ebrietate si-a batut joc si de echipa si de antrenor - revolta totala asupra lui BECALI si a tuturor slugilor- razboi total contra dusmanului poporului roman - condamnarea lui gigi becali de catre toate galeriile din tara - riunarea latifundiarului- intemnitarea lui
NE PASA DE STEAUA...POATE PRE MULT !!! tocmai de asta am jurat ca de astazi nu ma mai intereseaza fotbalul in general.... e mai rau sa vezi in ce hal a ajuns STEAUA... decat sa imi prind iubita in pat cu altul...am 25 de ani si simt ca imi cedeaza inima
CEL MAI IUBIT DINTRE PĂMÂNTENI: G O R G E B E C A L I - PREŞEDINTE
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.