Comentarii (316)
tomyathos
tomyathos  •  18 Septembrie 2009, 12:35

cursuri GRATUITE de demnitate ..... sunati la 0721/becali ,0740/Becali; 0766/jbekli.... oferta valabila doar azi. DEASEMENEA MAI AVEM CURSURI GRATUIE LICENTIATE DE FRF SI lpf "DISTRUGEREA UNUI MIT" , "steaua sunt eu" si multe altele finantate de mentorul nostru spiritual JJ BEKLI (EUROPARLAMENTAR CRESTIN)

•  18 Septembrie 2009, 12:34

becali un dictator! nu e nici o diferenta intre ce face el la echipa in zilele noastre si ce facea ceausescu in vremurile comuniste tarii! asa ca JOS COMUNISMU!

maroc1978
maroc1978  •  18 Septembrie 2009, 12:34

aR MAI FI VARIANTA ASASINARI INBECILULUI

maroc1978
maroc1978  •  18 Septembrie 2009, 12:33

Stelisti din toate colturile tari UNITI-VA,e singura solutie Avem 2 variante ori pleca si ne lasa oieru sef(Becali) ori isi ia echipa(jucaria) si pleaca de gasit se va gasi cineva sa reinfiinteze adevarata Steaua Astept un blog al stelistilorpt o campaniein forta contra TOTALITARISMULUI DIN GHEMCEA

•  18 Septembrie 2009, 12:32

Am zis si mai devreme. Nici un om normal nu ar venii sa antreneze steaua acum si cu acest patron sarit de pe fix. Dar uite ca s-a gasit un fomist si un pupincurist care o sa plece curand cu coada intre picioare si pe usa din dos. Respect PANDURU SI respect BERGODI!!!

steaua186
steaua186  •  18 Septembrie 2009, 12:31
Postat de mbogdan80 pe 18 Septembrie 2009, 12:24

bai nene... de ce nu sare nici un om de afaceri sa cumpere steaua daca tot zici ca oricine ar cumpara-o.. sa vina sa faca oferta la becali.. daca ar veni unu si ar face o oferta si am face si noi suporterii presiune asupra lui gigi acesta ar da-o si ar pleca... gigi vinde echipa! fa licitatie!

nu vinde pentru ca e jucaria lui. Oferte au fost (israelianul, nastase, etc.) Cum crezi tu ca a candidat la presidentie si acum e euro parlamentar? a facut reclama cu ajutorul Stelei... iar acum ca Stoichita e pe banca o sa impuna un sistem nou de joc 1-1-1-1-5-1-1 in forma crucii la cat de prost e...

irics08
irics08  •  18 Septembrie 2009, 12:30

presa ar trebui sa fie alaturi de suporteri in demersul lor.... PLEACA BECALI!!!! presa l-a creat presa il poate distruge....sau basescu....nea base treci la fapte te rugam....la puscarie cu el sa scapam de el

•  18 Septembrie 2009, 12:29

Becali a jignit toata suflarea stelista , in stare de ebrietate si-a batut joc si de echipa si de antrenor - revolta totala asupra lui BECALI si a tuturor slugilor- razboi total contra dusmanului poporului roman - condamnarea lui gigi becali de catre toate galeriile din tara - riunarea latifundiarului- intemnitarea lui

tomyathos
tomyathos  •  18 Septembrie 2009, 12:29
Postat de mbogdan80 pe 18 Septembrie 2009, 12:25

m-am imbolnavit de ulcer din cauza jucatorilor indolenti si a patronului nebun

NE PASA DE STEAUA...POATE PRE MULT !!! tocmai de asta am jurat ca de astazi nu ma mai intereseaza fotbalul in general.... e mai rau sa vezi in ce hal a ajuns STEAUA... decat sa imi prind iubita in pat cu altul...am 25 de ani si simt ca imi cedeaza inima

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 12:29

CEL MAI IUBIT DINTRE PĂMÂNTENI: G O R G E B E C A L I - PREŞEDINTE

• 1
  • •••
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • •••
  • 32