Alte știri din fotbal
Universitatea Craiova - Oțelul, meci tare pentru supremație » Bară chiar înainte de pauză
7
FCSB - FC Botoșani, duel cu încărcătură pentru play-off » Echipele de start
8
Știm arbitrul delegat de Kyros Vassaras la Dinamo - Universitatea Craiova!
0
Ioan Andone: „Pe ei îi văd în play-off. Nu mă așteptam la asta”
1
Știri din fotbal internațional
Michael Carrick, vești îngrijorătoare despre vedeta accidentată din noiembrie
0
Al-Okhdood - Al Hilal » Marius Șumudică, test dificil împotriva liderului din Arabia Saudită
1
Decizie de neînțeles a starului de 22 de ani » Și-a încheiat prematur împrumutul la Fenerbahce și va evolua în Rusia
0
Eden Hazard a dezvăluit cine e cel mai bun antrenor cu care a lucrat în carieră: „Modul în care gândește și își transmite ideile este uimitor”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Robert Negoiță, după perchezițiile DNA: I-am făcut un deserviciu fratelui ...
Libertatea
Scrisoarea unui șofer către polițiști după ce a fost amendat pentru ...
Adevărul
VIDEO „Nu, dom' profesor, nu loviți calul! Nu așa!” » Hipodromul tăcerii ...
GSP SPECIAL
„Exces de putere” la o primărie din Transilvania: o consilieră locală a ...
Libertatea
gata i-au o pauza cu steaua sincer pt ca a cam inceput sa ma doara inima ..gata pana nu moare cuiobanul in accident de masina nu mai vreau sa stiu nimik.salut fotbal salut steaua
sa nu mai mergem la stadion 5-6 etape ca protest impotriva comunistului
Grazie Cristiano rimarrà sempre nelle nostre anime, il successo in futuro sarà sempre con te
prosti sunt aia care se mai duc de acuma in colo pe stadion becali face ce vrea el zice unu ca a bagat bani:))tu nai idee cat sia scos baiatule;)uitativa inafara un patron nu isi bate joc in halu asta de oricine inclusiv de suporteri da ma rog mentalitate de cioban prost
ce cauta frate si stoichita asta la steaua ??S-au sa cam terminat lista de antrenori si nu mai are ciobanul marionete de pus
asta e , macar acum a adus un antrenor bun .
Este incredibil ce se intampla...am incercat sa ignor tot ce a facut Becali pana acum, am crezut ca Bergodi a reusit sa il faca pe acest DOBITOC si NESIMTIT sa inteleaga care este rolul lui intr-un club de fotbal, dar....m-am inselat... Sunt socat de vestea pe care am aflat-o astazi dimineata..si de data asta strig si eu alaturi de ceilalti BECALI DU-TE UNDE VREI, NUMAI PLEACA DIN GHENCEA !!!!Esti un om fara cuvant, fara bun simt, fara orgoliu, fara minte...NU AI NIMIC !! PLEACA !!!!!!!!!!
ciobanu si-a luat marioneta noua......
Becali a investit foarte multi bani la steaua, inclusiv in valize si arbitri-bricheta, a calificat echipa in Liga campionilor. E normal sa puna antrenor pe cine vrea el.
adevaratul suporter Stelist este acela care isi sustine echipa in orice moment.nu de fiecare data cand se face un pas gresit ii injura...rusine huliganilor(care va simtiti)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.