Comentarii (316)
felixiulian
felixiulian  •  18 Septembrie 2009, 12:22

gata i-au o pauza cu steaua sincer pt ca a cam inceput sa ma doara inima ..gata pana nu moare cuiobanul in accident de masina nu mai vreau sa stiu nimik.salut fotbal salut steaua

•  18 Septembrie 2009, 12:21

sa nu mai mergem la stadion 5-6 etape ca protest impotriva comunistului

•  18 Septembrie 2009, 12:20

Grazie Cristiano rimarrà sempre nelle nostre anime, il successo in futuro sarà sempre con te

prosti sunt aia care se mai duc de acuma in colo pe stadion becali face ce vrea el zice unu ca a bagat bani:))tu nai idee cat sia scos baiatule;)uitativa inafara un patron nu isi bate joc in halu asta de oricine inclusiv de suporteri da ma rog mentalitate de cioban prost

felixiulian
felixiulian  •  18 Septembrie 2009, 12:20

ce cauta frate si stoichita asta la steaua ??S-au sa cam terminat lista de antrenori si nu mai are ciobanul marionete de pus

jardia
jardia  •  18 Septembrie 2009, 12:20

asta e , macar acum a adus un antrenor bun .

Este incredibil ce se intampla...am incercat sa ignor tot ce a facut Becali pana acum, am crezut ca Bergodi a reusit sa il faca pe acest DOBITOC si NESIMTIT sa inteleaga care este rolul lui intr-un club de fotbal, dar....m-am inselat... Sunt socat de vestea pe care am aflat-o astazi dimineata..si de data asta strig si eu alaturi de ceilalti BECALI DU-TE UNDE VREI, NUMAI PLEACA DIN GHENCEA !!!!Esti un om fara cuvant, fara bun simt, fara orgoliu, fara minte...NU AI NIMIC !! PLEACA !!!!!!!!!!

irics08
irics08  •  18 Septembrie 2009, 12:19

ciobanu si-a luat marioneta noua......

•  18 Septembrie 2009, 12:17

Becali a investit foarte multi bani la steaua, inclusiv in valize si arbitri-bricheta, a calificat echipa in Liga campionilor. E normal sa puna antrenor pe cine vrea el.

microice1
microice1  •  18 Septembrie 2009, 12:17

adevaratul suporter Stelist este acela care isi sustine echipa in orice moment.nu de fiecare data cand se face un pas gresit ii injura...rusine huliganilor(care va simtiti)

• 1
  • •••
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • •••
  • 32
Comentează