Alte știri din fotbal
Flavius Stoican, după ce a preluat-o pe Farul: „O să îl sun astăzi pe Ianis Zicu, asta vreau să discut cu el”
0
Metaloglobus - Csikszereda, în play-out-ul Superligii
0
Rapid - FC Argeș » Lotul ales de Gâlcă + Scenografie în memoria lui Mircea Lucescu
0
Fostul campion cu Dinamo s-a mutat definitiv în Spania: „Cum sunt prețurile în magazin?” + „Pe spanioli îi descriu în 3 cuvinte”
0
Știri din fotbal internațional
Harry Kane se mută la „Buckingham” » Golgheterul lui Bayern și al naționalei Angliei își va ridica un palat regal
0
Karl-Heinz Rummenigge atenționează înaintea returului Bayern - Real Madrid
0
„Lele” Adani îi dă titlul lui Inter: „Virtuală campioană! Când e în formă, trupa lui Chivu arată că nu are rivale”
0
Tragedie în Ghana: fotbalist împușcat în cap, după ce autocarul echipei a fost atacat
0
Lifestyle
„Una dintre cele mai frumoase sportive” din România are o poveste cutremurătoare: „Cum să îmi fie rușine?! Mâncam margarină cu slănină, pachețelul de la mami”
3
Ce amintiri! Cum a cucerit-o Mircea Lucescu pe Neli în tramvaiul din Grozăvești: „Era timid, nu îndrăznea să mă ia de mână!”
4
Averea lui Mircea Lucescu: fotbal, afaceri imobiliare și cele două companii la care avea acțiuni pe Bursă
9
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Una dintre cele mai sărace comune din România s-a dotat cu un sistem de ...
Libertatea
Momentul în care rușii își ucid propriii militari în timpul unei evacuări, ...
Adevărul
Big Brother pe stadioanele din România! » Ce presupune concret Legea ...
GSP SPECIAL
Fan Courier a închis toate agențiile din țară: clienții nu vor mai putea ...
Libertatea
gata i-au o pauza cu steaua sincer pt ca a cam inceput sa ma doara inima ..gata pana nu moare cuiobanul in accident de masina nu mai vreau sa stiu nimik.salut fotbal salut steaua
sa nu mai mergem la stadion 5-6 etape ca protest impotriva comunistului
Grazie Cristiano rimarrà sempre nelle nostre anime, il successo in futuro sarà sempre con te
prosti sunt aia care se mai duc de acuma in colo pe stadion becali face ce vrea el zice unu ca a bagat bani:))tu nai idee cat sia scos baiatule;)uitativa inafara un patron nu isi bate joc in halu asta de oricine inclusiv de suporteri da ma rog mentalitate de cioban prost
ce cauta frate si stoichita asta la steaua ??S-au sa cam terminat lista de antrenori si nu mai are ciobanul marionete de pus
asta e , macar acum a adus un antrenor bun .
Este incredibil ce se intampla...am incercat sa ignor tot ce a facut Becali pana acum, am crezut ca Bergodi a reusit sa il faca pe acest DOBITOC si NESIMTIT sa inteleaga care este rolul lui intr-un club de fotbal, dar....m-am inselat... Sunt socat de vestea pe care am aflat-o astazi dimineata..si de data asta strig si eu alaturi de ceilalti BECALI DU-TE UNDE VREI, NUMAI PLEACA DIN GHENCEA !!!!Esti un om fara cuvant, fara bun simt, fara orgoliu, fara minte...NU AI NIMIC !! PLEACA !!!!!!!!!!
ciobanu si-a luat marioneta noua......
Becali a investit foarte multi bani la steaua, inclusiv in valize si arbitri-bricheta, a calificat echipa in Liga campionilor. E normal sa puna antrenor pe cine vrea el.
adevaratul suporter Stelist este acela care isi sustine echipa in orice moment.nu de fiecare data cand se face un pas gresit ii injura...rusine huliganilor(care va simtiti)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.