Comentarii (316)
 •  18 Septembrie 2009, 12:16

NE PASA DE STEAUA, POATE PREA MULT !!! aseara mai aveam un pic si ma certam cu prietena mea care , sincer, nu are nici o vina,pentru toata mizeria asta pe care noi o numim FOTBAL. ca e jiji sau e altul la noi in tara toti vor sa arate ca sunt mari si tari. JB(jiji becali) ar trebui sa stie ca el ar putea fi foarte iubit si in acelasi timp chiar respectat si apreciat doar daca i-ar lasa pe altii sa isi faca treaba pentru care el ii plateste. IMI CER SCUZE VOUA....DAR MA LAS DE FOTBAL

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 12:16
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 12:13

un singur om este capabil sa scoata Steaua din rahaat - DINU PATRICIU. d-le Patriciu faceti-i o oferta de nerefuzat oierului si scapati-ne de ciuma!!!!in conditiile in care banii sunt filosofia lui de viata ar trebui sa aiba un pret si nesimtitul.....HELPPPPP

poate DINU PĂTURICĂ...

MariusM
MariusM  •  18 Septembrie 2009, 12:16
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 12:07

Stoichita trebuie sustinut. Domnul George Becali va folosi valizele si ne va face iar fericiti.

vai de capul tau de sluga obedienta.

•  18 Septembrie 2009, 12:15

ba baiatule, pro$tia ta este nemarginita

Stiti cum e.... daca steaua nu joaca nimic.. fluierati si injurati, va luati de becali si stricati impotriva lui meci de meci.. pt ca s`a laut de fostele glorii ala stelei, dar Hagi... a facut ceva la steaua ca antrenor? Lacatus a facut ceva? eu zic ca nu... ca jucatori au fost mai ca antrenori mai au de invatat. E firea lui becali sa zica lucrurilor cum ii vin in bibilica...si nu stie sa se cenzureze. Cred ca cei din buc ar fi bine sa sustineti echipa si nu sa strigati impotriva lui..

s-au strans vreo 50 de golani care nu au ce face acasa si care se cred adevarati suporteri stelisti si dau din gura poate ii baga cineva in seama...50 de fomisti nu reprezinta steaua

azerus
azerus  •  18 Septembrie 2009, 12:14
Postat de down88 pe 18 Septembrie 2009, 12:08

nu dati in stoichita..si el a ales, ca multi altii, cu sufletul, si din acest motiv trebuie sustinut.. totusi, becali trebuie alungat!

ne lashiiii

•  18 Septembrie 2009, 12:14

atata timp cat ciobanu ala de 2 lei, baga COCA e imposibil de oprit in prostia lui. Pacat ca un bisnitar are controlul asupra lui Steaua.

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 12:14
Postat de steaua186 pe 18 Septembrie 2009, 12:10

nu stii deloc ce vorbesti. Steaua este cel mai popular club din Romania orice om de afaceri cu bani ar fii dispus sa investeasca pentru ca stie ca Steaua e un brand puternic si cu o administratie buna se pot scoate multi bani si publicitate

in sfarsit cineva care gandeste. Deci, de ce sa vanda JIJI steaua ? Ca asa vor drogatii ? Nu, Steaua este o afacere profitabila din toate punctele de vedere.

•  18 Septembrie 2009, 12:14

Se pare ca ori esti nebun, ori esti platit de cioban sa sustii astfel de bazaconii. Si Ilie Nastase a spus ca ar lasa Parisul doar pentru Steaua, daca ar fi sa investesca, plus alti zeci de miliardari de pe glob (vezi cazul Rapidului, o echipa mult mai mica si au vrut sa investeasca si germani si arabi plus o gramada de romani). Problema e ca nu ar vindeo ciobanul avand doar de castigat de pe urma ei: publicitate, bani sa faca circ cum ii place etc. El in ultimul an din banii Stelei a trait.

• 1
  • •••
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • •••
  • 32
Comentează