Alte știri din fotbal
Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-2 » Baiaram pentru unii, frisoane pentru Munti! Juveții câștigă la pas la Sibiu, la debutul lui Dorinel Munteanu
12
Cerință specială pentru Zeljko Kopic: „Merită mai mult. Are datoria să îi dea mai multe minute!”
1
A marcat primul gol în tricoul lui Dinamo și este convins: „Avem șanse mari la titlu!”
0
Zeljko Kopic, după Dinamo - Metaloglobus: „Ăsta e planul” + cum i s-a părut Mazilu
2
Știri din fotbal internațional
Cristi Chivu a avut polițe de plătit, după ce a revenit pe primul loc în Serie A: „Mai știți ce spuneați acum 5 luni?”
0
Ce scrie presa din Italia după Genoa - Inter și nota primită de Cristi Chivu: „L-a condamnat”
0
Haos înaintea duelului dintre Inter și echipa lui Dan Șucu! Ciocniri violente, mașini incendiate
0
Genoa, prea mică pentru Inter » Chivu e din nou lider în Serie A!
4
Lifestyle
Fosta finalistă de la Wimbledon le-a făcut o surpriză fanilor, într-o ținută provocatoare: „Crăciunul a venit mai devreme!”
7
Lux! Cu ce își ocupă timpul Cristina Neagu după retragere: „Te-ai mutat acolo?”
7
Fosta gimnastă a devenit milionară la 20 de ani: „Cum naiba reușeam să fac asta?” » Cum s-a îmbogățit
0
Are 47 de ani, iar ținuta ei transparentă a provocat controverse la tragerea la sorți: „Prea îndrăzneaţă pentru un eveniment fotbalistic”
10
Mesajul unui tânăr pentru magistrați, după ancheta Recorder. Mii de oameni ...
Libertatea
Băsescu dezvăluie adevăratul obiectiv al lui Putin și motivul pentru care ...
Adevărul
De ce apar durerile de genunchi și cum pot fi prevenite. Un medic ortoped ...
GSP SPECIAL
Polițiștii, răspuns dur pentru șeful Cătălin Predoiu: „Dacă România ar avea ...
Libertatea
BRAVO Bergodi, eu ma bucur ca a plecat si ca a plecat destul de devreme, iti dai seama daca castiga un campionat sau o cupa sau daca facea rezultate bune in Euro League, papagalul ala de oier isi insusea rezultatele, ca el gigi a ales echipa si antrenorul, este meritul lui. Asa ca ma bucur pt el, sper sa nu mai antreneze in Romania si sa-si gaseasca o echipa buna. In rest, eu din momentul asta nu mai tun cu Steaua si daca continua circul asta in campionat nu o sa ma mai uit la Liga lui Mitica.
la ora aia oamenii se duc la munca,nu striga pe la garduri
asta nu isi mai revine niciodata...cata prostie!!eu cred ca bergodi este cel mai bun antrenor din liga I,vai de capul tau ciobane!
sa lase steau si sa plece sa vedem daca se desfinteaza ,fara el se termina lumea ...vizezi bogdanel dute la culcare..)
pana aseara l-am sustinut pe gigi becali,dar de azi inainte,pe ciobanul asta cine il mai incurajeaza,inseamna ca nu are o inima ros albastra.sa plece odata asta din ghencea.asta nu e stelist cu adevarat.si-a batut joc de toti antrenori.cu bergodi 100% faceam performanta ca a lu olaroiu.sa plece.cu steaua pt totdeauna si o inima ros albastra for ever
deja devine obositor... eu nu inteleg de ce sunteti surprinsi. o vina mare ,ce s-a format dea lungul timpului ,o are si presa in fiecare zi cu intrebari de genu' "cum vi se pare domnul Becali ca cerul e senin astazi",orice il intrebati !!! E normal ca incepi sa te crezi buricul pamantului.Bergodi avea o sansa ca Gigi era plecat 4 zile pe saptamana la Bruxelles. Mai vreau sa remarc totusi jocul penibil al echipei de aseara,ca in alte meciuri de la inceputul sezonului. Trist....foarte tr
Un alt SCLAV !!!!!!!!! PLECATI CU TOTII!
O sa umple B(F)ecali stadionul cu acel gen de oameni care il sustineau cand era la "mititica" (unde ii e si locul). Remember?
este cea mai neagra si urata perioada din istoria mea de suporter stelist!!!daca aceste becali mecali isi bate joc de un munte de istorie, imi dau demisia din functia de suporter stelist.........
Vorbiti de cretiniordinari de la steaua,prostiprostilor,in loc sa vorbiti despre celelalte 3 echipe care au facut senzatie aseara,pe prima pagina ele trebuiau sa fie nu jigodidecioban de la steaua
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.