Alte știri din fotbal
Rapid - FC Argeș » Echipele de start + Scenografie în memoria lui Mircea Lucescu
0
Amintirea lui Mircea Lucescu e vie în Giulești » Ce a apărut pe scaunul unde stătea „Il Luce”
0
„Vă spun prima decizie pe care am luat-o!” » În conferința dedicată lui Stoican, Gică Popescu a avut și altă „agendă”
0
Vede iminentă plecarea lui Rădoi de la FCSB: „Va izbucni!”
0
Știri din fotbal internațional
Gary Lineker, atac la Arsenal: „Metodele lui Arteta sunt penibile! Și arată că presiunea îi afectează pe jucători”
0
Diego Simeone: „Vom juca în așa fel încât să mergem mai departe”
0
Harry Kane se mută la „Buckingham” » Golgheterul lui Bayern și al naționalei Angliei își va ridica un palat regal
0
Karl-Heinz Rummenigge atenționează înaintea returului Bayern - Real Madrid
0
Lifestyle
„Una dintre cele mai frumoase sportive” din România are o poveste cutremurătoare: „Cum să îmi fie rușine?! Mâncam margarină cu slănină, pachețelul de la mami”
5
Ce amintiri! Cum a cucerit-o Mircea Lucescu pe Neli în tramvaiul din Grozăvești: „Era timid, nu îndrăznea să mă ia de mână!”
4
Averea lui Mircea Lucescu: fotbal, afaceri imobiliare și cele două companii la care avea acțiuni pe Bursă
9
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Toată familia lui Viktor Orban să fie arestată, îi cere lui Peter Magyar un ...
Libertatea
Momentul în care rușii își ucid propriii militari în timpul unei evacuări, ...
Adevărul
Big Brother pe stadioanele din România! » Ce presupune concret Legea ...
GSP SPECIAL
Una dintre cele mai sărace comune din România s-a dotat cu un sistem de ...
Libertatea
steaua a fost si a ramas un club murdar. Inainte era protejat de familia dictatorului Ceausescu, azi e condus de interlopul Jiji.
CEL MAI MARE PROTEST ANTI BECALI DETALI PE MAIL [email protected]
Stoichita esti un fomist, iti sclipesc ochii la branza JI PA POO^L^A euroF^E^C^A^L^O^I^Dului
0 oameni pe stadion atat in campionat cat si in cupele europene inseamna 0 profit pentru cioban. Eu unul cred ca e cel mai bun raspuns nesimtirii cu care ne raspunde tuturor celor care simt ceva pentru aceasta echipa. E cea mai mare mizerie care s-a putut abate asupra clubului!!!
daca va duceti totusi la stadion incercati macar sa repetati unele fapte care sa mai suspende stadionul si sa genereze si o amenda... nu am nimic cu jucatorii dar becali poate fii lovit numai la partea financiara in rest il doare in cot
CEL MAI MARE PROTEST ANTI BECALI DETALI PE MAIL [email protected]
Draga BIMBI79, PRESA SE MAI FACE SI IN STIL PROFESIONAL NU NUMAI IN STIL CAN CAN. dAR CE SA STII TU? STII CUMVA CINE A INTRODUS PE PIATA ACEST CONCEPT DE MEDIA CU SCANDAL? CE SA STII TU?
Si la Betis a fost un nebun.. S-au unit suporterii, au venit cu miile si a plecat.. Noi ce mai asteptam ?!!?!?
Mult scandal degeaba ! Va place de oier cand da bani pe la x si y sa castige steaua... dar cand vrea sa dicteze la echipa, faceti spume la gura. Asta e Gigi, seful vostru ! :)
Plâng ! Mănânc şi plâng ! Mănânc !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.