Comentarii (316)
 •  18 Septembrie 2009, 11:59

steaua a fost si a ramas un club murdar. Inainte era protejat de familia dictatorului Ceausescu, azi e condus de interlopul Jiji.

•  18 Septembrie 2009, 11:59

CEL MAI MARE PROTEST ANTI BECALI DETALI PE MAIL [email protected]

•  18 Septembrie 2009, 11:58

Stoichita esti un fomist, iti sclipesc ochii la branza JI PA POO^L^A euroF^E^C^A^L^O^I^Dului

•  18 Septembrie 2009, 11:57

0 oameni pe stadion atat in campionat cat si in cupele europene inseamna 0 profit pentru cioban. Eu unul cred ca e cel mai bun raspuns nesimtirii cu care ne raspunde tuturor celor care simt ceva pentru aceasta echipa. E cea mai mare mizerie care s-a putut abate asupra clubului!!!

steaua186
steaua186  •  18 Septembrie 2009, 11:57

daca va duceti totusi la stadion incercati macar sa repetati unele fapte care sa mai suspende stadionul si sa genereze si o amenda... nu am nimic cu jucatorii dar becali poate fii lovit numai la partea financiara in rest il doare in cot

CEL MAI MARE PROTEST ANTI BECALI DETALI PE MAIL [email protected]

Postat de bimbi79 pe 18 Septembrie 2009, 11:40

Esti fraier... Presa, scrisa si audio+video, trebuie sa se vanda. Si, cauta fraieri ca voi Cauta scandalul JIJI galerie, cauta bannerele cu adresa la JIJI etc. Sunt convins ca daca voi incetati (din viata) si presa ar fi mai rezervata , mai ponderata.

Draga BIMBI79, PRESA SE MAI FACE SI IN STIL PROFESIONAL NU NUMAI IN STIL CAN CAN. dAR CE SA STII TU? STII CUMVA CINE A INTRODUS PE PIATA ACEST CONCEPT DE MEDIA CU SCANDAL? CE SA STII TU?

Si la Betis a fost un nebun.. S-au unit suporterii, au venit cu miile si a plecat.. Noi ce mai asteptam ?!!?!?

petel
petel  •  18 Septembrie 2009, 11:56

Mult scandal degeaba ! Va place de oier cand da bani pe la x si y sa castige steaua... dar cand vrea sa dicteze la echipa, faceti spume la gura. Asta e Gigi, seful vostru ! :)

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 11:56
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 11:54

picatura ciobaneasca ,care a umplut paharu, am ajuns sa fim umiliti si calcati in picoare de cioban, daca au persoanlitate , suporterii din bucuresti trebuie sa-l mazileasca pe cioban Că l'apus de soare Vreau să mi te-omoare suporteru bucurestean si cu cel moldovean si oltean si provincian Şi de-a fi să mor In cîmp de mohor, Să spui lui Vrâncean Şi lui Ungurean Ca să mă îngroape Aice pe- aproape În strunga de oi, Să fiu tot cu voi;in dosul stanii sa faci miua miau sa te a

Plâng ! Mănânc şi plâng ! Mănânc !

• 1
  • •••
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • •••
  • 32
Comentează