Comentarii (316)
bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 11:48

Mişule... Daca eşti sătul de unul ca Becali, nu te mai duce în Ghencea. Acolo este afacerea lui. Este aşa greu de priceput ?

•  18 Septembrie 2009, 11:48
Postat de mikstelista pe 18 Septembrie 2009, 11:31

anul 79? Pacat...nu dati dovada de maturiatate si inteligenta la varsta dvs. Am inteles ca se mai fac inscrieri la gradi....dati o fuga acolo :)

asta e IQ-ul lui nu anul de nastere

•  18 Septembrie 2009, 11:47

raull nu cred ca esti in stare sa intelegi dar asta este incerc sa-ti mai explic o data: o echipa se formeaza in TIMP, si asta nu inseamna doua saptamani, asta inseamna ani de munca cu SUSTINERE din partea conducerii si a suporterilor!(vezi povestea lui ferguson la man utd cand in primul sezon a terminat pe locul 11)

•  18 Septembrie 2009, 11:47

Pleacaaa la Dinamooo !!! Nu avem nevoiee de tinee !! Pleacaa din Ghenceaaa Becali !!!!!

•  18 Septembrie 2009, 11:46

De asera nu mai sunt stelist cat timp e acest om la Steaua. Asta nu e Steaua,ne am facut de ras in toata lumea!! Rusine rusine rusine becali sii miii de scuze lui Bergodi sper sa devina un mare antrenor!

alin2004bz
alin2004bz  •  18 Septembrie 2009, 11:46

da` de ce P|U|L|A mea nu faceti un sondaj daca vrem sa mai ramana ciobanu` in ghencea?

steaua186
steaua186  •  18 Septembrie 2009, 11:45

Chiar daca nu vom mai merge la meci la tribune o sa fie plin de sklavi... cu Stoichita (Becali) pe banca va fii un circ total pacat totusi de Panduru ar fii trebuit sa refuze dar cand a aceptat nu stia ce urmeaza

MariusM
MariusM  •  18 Septembrie 2009, 11:45
Postat de mikstelista pe 18 Septembrie 2009, 11:28

Veniti aici si nu rezolvati nik! De o viata in cunosc pe machedoni...sunt prea uniti! credeti ca faceti fata cu doar 50 de insi?!?! Nu sunt sustinatoare a lui jiji, nu am scandat niciodata impotriva lui, dar nu se mai poate! Lasa-ne Gigi, pleaca!!!

cea mai buna metoda este ca ciobaul sa fie ignorat. Daca este un lcuru pt. care machidonii sunt in stare sa-si opun a streangul de gat acesta este indiferenta. Lor le palce sa se laude sa-i bage lumea ins seama. Nu va mai duce0-ti pe stadion daca sunte-ti stelist .

•  18 Septembrie 2009, 11:44

Sunt rapidist si in general ma bucura raul Stelei; dar acum chiar imi pare rau de Bergodi;;de? Pt. ca putea obtine ceva cu Steaua in Europa ;dc? pt ca mi se rare ca aduce un pic Cu razvan Lucescu; iar Stoichita mi se pare un MARE SCALV ; O SLUGA in loc sa se intimple ceva ca la Rapid in 2005 cind supurteri si jucatorii nu l-au lasat sa plece pe Razvan ; in loc sa-l olbige suporterii si conducerea pe cioban sa-l aduca inapoi pe italian , Stoichita sare imediat sai ia locul italianului , un om mi

•  18 Septembrie 2009, 11:42

Sper ca toti antrenorii care vor mai continua sa accepte sa fie condusi de ciobanoc l Steaua, sa sufere cele mai mari dezamagiri si umilinte posibile din partea gunoiului.

• 1
  • •••
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • •••
  • 32
Comentează