Alte știri din fotbal
Flavius Stoican, după ce a preluat-o pe Farul: „O să îl sun astăzi pe Ianis Zicu, asta vreau să discut cu el”
0
Metaloglobus - Csikszereda, în play-out-ul Superligii
0
Rapid - FC Argeș » Lotul ales de Gâlcă + Scenografie în memoria lui Mircea Lucescu
0
Fostul campion cu Dinamo s-a mutat definitiv în Spania: „Cum sunt prețurile în magazin?” + „Pe spanioli îi descriu în 3 cuvinte”
0
Știri din fotbal internațional
Harry Kane se mută la „Buckingham” » Golgheterul lui Bayern și al naționalei Angliei își va ridica un palat regal
0
Karl-Heinz Rummenigge atenționează înaintea returului Bayern - Real Madrid
0
„Lele” Adani îi dă titlul lui Inter: „Virtuală campioană! Când e în formă, trupa lui Chivu arată că nu are rivale”
0
Tragedie în Ghana: fotbalist împușcat în cap, după ce autocarul echipei a fost atacat
0
Lifestyle
„Una dintre cele mai frumoase sportive” din România are o poveste cutremurătoare: „Cum să îmi fie rușine?! Mâncam margarină cu slănină, pachețelul de la mami”
3
Ce amintiri! Cum a cucerit-o Mircea Lucescu pe Neli în tramvaiul din Grozăvești: „Era timid, nu îndrăznea să mă ia de mână!”
4
Averea lui Mircea Lucescu: fotbal, afaceri imobiliare și cele două companii la care avea acțiuni pe Bursă
9
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Una dintre cele mai sărace comune din România s-a dotat cu un sistem de ...
Libertatea
Momentul în care rușii își ucid propriii militari în timpul unei evacuări, ...
Adevărul
Big Brother pe stadioanele din România! » Ce presupune concret Legea ...
GSP SPECIAL
Fan Courier a închis toate agențiile din țară: clienții nu vor mai putea ...
Libertatea
Mişule... Daca eşti sătul de unul ca Becali, nu te mai duce în Ghencea. Acolo este afacerea lui. Este aşa greu de priceput ?
asta e IQ-ul lui nu anul de nastere
raull nu cred ca esti in stare sa intelegi dar asta este incerc sa-ti mai explic o data: o echipa se formeaza in TIMP, si asta nu inseamna doua saptamani, asta inseamna ani de munca cu SUSTINERE din partea conducerii si a suporterilor!(vezi povestea lui ferguson la man utd cand in primul sezon a terminat pe locul 11)
Pleacaaa la Dinamooo !!! Nu avem nevoiee de tinee !! Pleacaa din Ghenceaaa Becali !!!!!
De asera nu mai sunt stelist cat timp e acest om la Steaua. Asta nu e Steaua,ne am facut de ras in toata lumea!! Rusine rusine rusine becali sii miii de scuze lui Bergodi sper sa devina un mare antrenor!
da` de ce P|U|L|A mea nu faceti un sondaj daca vrem sa mai ramana ciobanu` in ghencea?
Chiar daca nu vom mai merge la meci la tribune o sa fie plin de sklavi... cu Stoichita (Becali) pe banca va fii un circ total pacat totusi de Panduru ar fii trebuit sa refuze dar cand a aceptat nu stia ce urmeaza
cea mai buna metoda este ca ciobaul sa fie ignorat. Daca este un lcuru pt. care machidonii sunt in stare sa-si opun a streangul de gat acesta este indiferenta. Lor le palce sa se laude sa-i bage lumea ins seama. Nu va mai duce0-ti pe stadion daca sunte-ti stelist .
Sunt rapidist si in general ma bucura raul Stelei; dar acum chiar imi pare rau de Bergodi;;de? Pt. ca putea obtine ceva cu Steaua in Europa ;dc? pt ca mi se rare ca aduce un pic Cu razvan Lucescu; iar Stoichita mi se pare un MARE SCALV ; O SLUGA in loc sa se intimple ceva ca la Rapid in 2005 cind supurteri si jucatorii nu l-au lasat sa plece pe Razvan ; in loc sa-l olbige suporterii si conducerea pe cioban sa-l aduca inapoi pe italian , Stoichita sare imediat sai ia locul italianului , un om mi
Sper ca toti antrenorii care vor mai continua sa accepte sa fie condusi de ciobanoc l Steaua, sa sufere cele mai mari dezamagiri si umilinte posibile din partea gunoiului.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.