Alte știri din fotbal
Universitatea Craiova - Oțelul, meci tare pentru supremație » Bară chiar înainte de pauză
7
FCSB - FC Botoșani, duel cu încărcătură pentru play-off » Echipele de start
8
Știm arbitrul delegat de Kyros Vassaras la Dinamo - Universitatea Craiova!
0
Ioan Andone: „Pe ei îi văd în play-off. Nu mă așteptam la asta”
1
Știri din fotbal internațional
Michael Carrick, vești îngrijorătoare despre vedeta accidentată din noiembrie
0
Al-Okhdood - Al Hilal » Marius Șumudică, test dificil împotriva liderului din Arabia Saudită
1
Decizie de neînțeles a starului de 22 de ani » Și-a încheiat prematur împrumutul la Fenerbahce și va evolua în Rusia
0
Eden Hazard a dezvăluit cine e cel mai bun antrenor cu care a lucrat în carieră: „Modul în care gândește și își transmite ideile este uimitor”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Robert Negoiță, după perchezițiile DNA: I-am făcut un deserviciu fratelui ...
Libertatea
Scrisoarea unui șofer către polițiști după ce a fost amendat pentru ...
Adevărul
VIDEO „Nu, dom' profesor, nu loviți calul! Nu așa!” » Hipodromul tăcerii ...
GSP SPECIAL
„Exces de putere” la o primărie din Transilvania: o consilieră locală a ...
Libertatea
SALUTARE TUTUROR, Domnilor, principala vinovata in ascensiunea fulminanta a lui JIJI este massmedia si in special trustul PRO TV unde stirile incep si se termina cu JIJI. Stie toata lumea ca sunt stiri comandate si platite cu bani grei. Totusi, ceea ce fac suporterii stelisti este steril si nu fac altceva decat sa faca rau chiar Stelei. Atatea meciuri fara spectatori? Sunt de acord, JIJI trebuie sa plece, dar nu o va face, si atunci?
un alt lingencur. stoichitza esti jenant!!! ma surprinde faptul ca familia lui stoichitza nu i-a atitudine. adica eu nu mi-as lasa tata sau daca as fi femeie, sotul sa fie sclavul lui jijioaia.
INCETATI PROMOVAREA LUI GEORGE BECALI!OPRITI INTOXICAREA CU ACEST PERSONAJ!MASS MEDIA,DACA AVETI DECENTA OPRITI ACEST VAL DE INFORMATII PLATITE!!!NU MAI VREM SA STIM CE FACE ACEST PERSONAJ MAFIOT!!! GATA!!!!!
I-auziti...bimbi79 vrea fratiori ! Cati vrei bimbi ?
NU MAI MERGETI LA MECIURI, NU-I MAI DATI BANI CIOBANULUI!!! NU MAI MERGETI LA MECIURI, NU-I MAI DATI BANI CIOBANULUI!!! NU MAI MERGETI LA MECIURI, NU-I MAI DATI BANI CIOBANULUI!!! stoichita esti un mare j eg
stoichita , panduru , argaseala = pu[pin]c?u>r?istii lui becali
nu, ai inteles gresit. 79, de fapt e 69. Acum intelegi, papuse ?
nu nu lor le pasa de sport(scandal) poate prea mult chiar... :D
vrei circ..? il dai afara pe bergodi si-l pui pe stoichita
Incetati promovarea lui George Becali! Opriti intoxicare cu acest personaj. Mass media, daca aveti decenta opriti aceast val de informatii platite!!! Nu mai vrem sa stim ce face acest personaj mafiot!!! GATA!!!!!!!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.