Alte știri din fotbal
Andrei Nicolescu a răbufnit după eșecul cu UTA: „Nu înfrângerea e importantă, ci...” + Vestea pe care fanii nu voiau s-o audă: „Trebuie să vindem jucători”
0
Andrei Nicolescu l-a pus la punct pe Mazilu, după UTA - Dinamo: „Nu ne-a spus. Erau semne”
0
S-a bucurat excesiv după ce a marcat fostei echipe, apoi a oferit declarația serii: „Îmi pare rău că am dat gol”
0
Negru de supărare după eșecul cu UTA, Cătălin Cîrjan și-a spus singura dorință pentru 2026
0
Știri din fotbal internațional
Tragedia din familie îl face pe mijlocașul cu aproape 300 de meciuri în Bundesliga să se retragă anticipat
0
Real Madrid - Sevilla, în etapa #17 din La Liga. Bellingham a deschis scorul
0
Oaspeții revin în joc în ultimele 15 minute din Juventus - AS Roma » Derby-ul etapei #16 din Serie A
0
Ionuț Radu, încă un meci fără gol primit » Serie îmbunătățită în La Liga
0
David Popovici, „Sportivul Anului” 2025
Cristi Chivu e „Antrenorul Anului”
„Fotbalistul Anului” e Andrei Rațiu
7 situații uluitoare din istoria Anchetei GSP
Favoritul lui Pițurcă în Ancheta GSP
Final de an în Liga 2
„Bomba” iernii în Superliga
„Era boschetar pe stradă”
Înlocuitorul lui Olaru!
Mondial de locul 9
Lifestyle
Imagini fabuloase » Își dispută meciurile de acasă pe cel mai pitoresc stadion din Europa!
1
După ce și-a mărit sânii, jucătoarea de tenis a intrat pe o platformă pentru adulți » Va câștiga într-un an mai mult decât în întreaga carieră
1
Prezentatoarea TV și-a sărbătorit ziua de naștere într-o ținută extrem de provocatoare: „Un zece curat”
3
„Bombardiera Blondă” a incendiat rețelele sociale, la revenire: „Am sâni uriași și intenționez să-i arăt!”
1
Recorder dă în judecată România TV, după ce a spus că Florian Coldea a ...
Libertatea
De ce l-a ucis autorul atacului armat de la Universitatea Brown pe un ...
Adevărul
Medic cardiolog: De ce fac infarct și oamenii aparent sănătoși + Cât sport ...
GSP SPECIAL
Raport servicii secrete SUA: Putin vrea acum să cucerească toată Ucraina și ...
Libertatea
pregateste-te gheata ca vin yo cu sticla. Duhneste a cioban mort
nu am mai fost la meciuri de 2 ani si jumate si asta din cuza acestui individ dar deacum voi face tot posibilu sa fac cel mai mare protest anti becali si asta pana va pleca si va veni cinev care inradevar sa ii pese de steaua de suporteri asa ca ii rog pe toti care vor sa participe sa imi lase mail pe adresa [email protected] si ii voi contacta eu va multumesc si hai sa facem ceva ca jur ca mie rusine ca sunt stelist hai sa ne aparam cumva marea NOASTRA IUBIRE STEAUA BUCURESTI si JOS BECALI
Esti fraier... Presa, scrisa si audio+video, trebuie sa se vanda. Si, cauta fraieri ca voi Cauta scandalul JIJI galerie, cauta bannerele cu adresa la JIJI etc. Sunt convins ca daca voi incetati (din viata) si presa ar fi mai rezervata , mai ponderata.
Sa vina Patriciu ! Sa vina Patriciu ! Patriciu vrea sa cumpere Steaua.Acum e momentul ca becali sa isi pastreze asa zisa lui demnitate si sa plece de la Steaua. ce demnitate are el cand a promis foarte multe lucruri si nu s-a tinut de promisiune.
stoichita esti un pomanagiu fara leac
sittard crezi ca o echipa se face intr-o luna, mai ales cu atatia tineri? eu nu cred, eu cred ca este nevoie de timp si LINISTE, stabilitate. Tu cum te-ai simti daca ai fi fotbalist la Steaua si ar iesi patronul in presa si ar zice daca vrei circ il bagi pe sittard in teren; strica toata atmosfera din vestiar, strica psihicul jucatorilor al antrenorilor... revenind la meciurile slabe ma asteptam, iti trebuie cel putin un sezon pt a forma o generatie de jucatori, cei tineri sunt inconstanti
de azi am renuntat sa ma mai uit la football. la moartea lui becali voi bea sampanie.
Si noi pe el... si pe tine.
Astia nu-s suporterii stelei. Astia s niste pierde vara, oamenii seriosi sunt la munca vineri dimineata.
mai ai putin si scrii intreaga carte de telefon
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.