Comentarii (316)
MariusM
MariusM  •  18 Septembrie 2009, 11:42
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 11:39

de azi am renuntat sa ma mai uit la football. la moartea lui becali voi bea sampanie.

pregateste-te gheata ca vin yo cu sticla. Duhneste a cioban mort

•  18 Septembrie 2009, 11:41

nu am mai fost la meciuri de 2 ani si jumate si asta din cuza acestui individ dar deacum voi face tot posibilu sa fac cel mai mare protest anti becali si asta pana va pleca si va veni cinev care inradevar sa ii pese de steaua de suporteri asa ca ii rog pe toti care vor sa participe sa imi lase mail pe adresa [email protected] si ii voi contacta eu va multumesc si hai sa facem ceva ca jur ca mie rusine ca sunt stelist hai sa ne aparam cumva marea NOASTRA IUBIRE STEAUA BUCURESTI si JOS BECALI

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 11:40
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 11:37

SALUTARE TUTUROR, Domnilor, principala vinovata in ascensiunea fulminanta a lui JIJI este massmedia si in special trustul PRO TV unde stirile incep si se termina cu JIJI. Stie toata lumea ca sunt stiri comandate si platite cu bani grei. Totusi, ceea ce fac suporterii stelisti este steril si nu fac altceva decat sa faca rau chiar Stelei. Atatea meciuri fara spectatori? Sunt de acord, JIJI trebuie sa plece, dar nu o va face, si atunci?

Esti fraier... Presa, scrisa si audio+video, trebuie sa se vanda. Si, cauta fraieri ca voi Cauta scandalul JIJI galerie, cauta bannerele cu adresa la JIJI etc. Sunt convins ca daca voi incetati (din viata) si presa ar fi mai rezervata , mai ponderata.

corneliu90
corneliu90  •  18 Septembrie 2009, 11:40

Sa vina Patriciu ! Sa vina Patriciu ! Patriciu vrea sa cumpere Steaua.Acum e momentul ca becali sa isi pastreze asa zisa lui demnitate si sa plece de la Steaua. ce demnitate are el cand a promis foarte multe lucruri si nu s-a tinut de promisiune.

MariusM
MariusM  •  18 Septembrie 2009, 11:40

stoichita esti un pomanagiu fara leac

•  18 Septembrie 2009, 11:39
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 11:31

eu cred ca a procedat bine ciobanul chiar daca nu sunt un fan de-al lui. la echipa pe care a facut-o bergodi aseara nu-i batea pe moldoveni nici daca jucau 100 de ani fara sa se opreasca. in fotbalul romanesc trebuie dictatura frate altfel nu se poate. bergodi ca om si ca prezenta era super ok dar ca antrenor lasa de dorit, slabut.

sittard crezi ca o echipa se face intr-o luna, mai ales cu atatia tineri? eu nu cred, eu cred ca este nevoie de timp si LINISTE, stabilitate. Tu cum te-ai simti daca ai fi fotbalist la Steaua si ar iesi patronul in presa si ar zice daca vrei circ il bagi pe sittard in teren; strica toata atmosfera din vestiar, strica psihicul jucatorilor al antrenorilor... revenind la meciurile slabe ma asteptam, iti trebuie cel putin un sezon pt a forma o generatie de jucatori, cei tineri sunt inconstanti

•  18 Septembrie 2009, 11:39

de azi am renuntat sa ma mai uit la football. la moartea lui becali voi bea sampanie.

•  18 Septembrie 2009, 11:37
Postat de bimbi79 pe 18 Septembrie 2009, 11:22

In acest moment JIJI se p i ş e pe voi. Mai târziu îl va trece treaba mare. Deci ce mâncaţi ?

Si noi pe el... si pe tine.

•  18 Septembrie 2009, 11:37

Astia nu-s suporterii stelei. Astia s niste pierde vara, oamenii seriosi sunt la munca vineri dimineata.

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 11:37
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 11:35

stoichita , panduru , argaseala = pu[pin]c?u>r?istii lui becali

mai ai putin si scrii intreaga carte de telefon

• 1
  • •••
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24