Alte știri din fotbal
Andrei Nicolescu a răbufnit după eșecul cu UTA: „Nu înfrângerea e importantă, ci...” + Vestea pe care fanii nu voiau s-o audă: „Trebuie să vindem jucători”
0
Dănciulescu a „urecheat” doi dinamoviști, după deziluzia de la Arad: „Nu mai e cel de anul trecut”
0
FCSB - Rapid, derby pe Arena Națională în ultima etapă din 2025. Echipele probabile
0
U Cluj - Farul, totul pentru play-off-ul Superligii » Echipele probabile + Cele mai tari cote
0
Știri din fotbal internațional
Fluierat pe „Bernabeu”, Vinicius a răspuns după meci. Ce a putut să facă și cum a reacționat Xabi Alonso
0
De ziua lui, Kylian Mbappe a egalat marele record al lui Cristiano Ronaldo: „O onoare! Este idolul și prietenul meu”
0
Real Madrid, victorie mare cu Sevilla » Kylian Mbappe a marcat și a scris istorie pentru clubul „blanco”
1
Tragedia din familie îl face pe mijlocașul cu aproape 300 de meciuri în Bundesliga să se retragă anticipat
0
David Popovici, „Sportivul Anului” 2025
Cristi Chivu e „Antrenorul Anului”
„Fotbalistul Anului” e Andrei Rațiu
7 situații uluitoare din istoria Anchetei GSP
Favoritul lui Pițurcă în Ancheta GSP
Final de an în Liga 2
„Bomba” iernii în Superliga
„Era boschetar pe stradă”
Înlocuitorul lui Olaru!
Mondial de locul 9
Lifestyle
Imagini fabuloase » Își dispută meciurile de acasă pe cel mai pitoresc stadion din Europa!
1
După ce și-a mărit sânii, jucătoarea de tenis a intrat pe o platformă pentru adulți » Va câștiga într-un an mai mult decât în întreaga carieră
1
Prezentatoarea TV și-a sărbătorit ziua de naștere într-o ținută extrem de provocatoare: „Un zece curat”
3
„Bombardiera Blondă” a incendiat rețelele sociale, la revenire: „Am sâni uriași și intenționez să-i arăt!”
1
Recorder dă în judecată România TV, după ce a spus că Florian Coldea a ...
Libertatea
De ce l-a ucis autorul atacului armat de la Universitatea Brown pe un ...
Adevărul
Iată unde locuiește Zlatan Ibrahimovic în Milano: penthouse de 5 milioane ...
GSP SPECIAL
Raport servicii secrete SUA: Putin vrea acum să cucerească toată Ucraina și ...
Libertatea
Situatiile disperate cer masuri radicale.....eliminati virusul din Ghencea!
anul 79? Pacat....nu dati dovada de inteligenta si maturitate la varsta dvs.! Am inteles ca se mai fac inscrieri la gradi....dati o fuga pana acolo:)
ce ati simtit la meciul cu CFR ul, dar cu UNIREA, dar cu DINAMO? DAR CU SHERIFF ?NU VI S-A PARUT CA S-A ECHIPA ASTEPTA SA SE DEA MOLDOVENII LA O PARTE CA JOACA CU STEAUA? DE CA A PLECAT BERGODI DE LA CLUJ? A FACUT UN VESTIAR DAR LA MECIURILE GRELE A CLACAT.
bai asa zisi suporteri stelisti dar voi nu uitati ca din cauza voastra steaua mai mult joaca cu stadionul gol decat cu spectatori,si spuneti-mi si mie un meci mare de referinta cu bergodi daca am dominat si noi si am avut vreo 8 ocazi clare de gol,cu scotieni erau sa ne scoata din europa ,la mediasi daca aveau conditie fizica steaua n7u scoatea nici egal ,la galati la fel ce meciuri a facut steaua memorabile ,mai lasati vrajeala asa zisi suporteri de carton
eu cred ca a procedat bine ciobanul chiar daca nu sunt un fan de-al lui. la echipa pe care a facut-o bergodi aseara nu-i batea pe moldoveni nici daca jucau 100 de ani fara sa se opreasca. in fotbalul romanesc trebuie dictatura frate altfel nu se poate. bergodi ca om si ca prezenta era super ok dar ca antrenor lasa de dorit, slabut.
baieti, am o propunere. daca vreti sa il dam jos pe becali nu trebuie sa mergem la stadion sa-l injuram, deoarece se va simti si mai important pentru ca il baga toata lumea in seama, trebuie sa nu mai venim la stadion, niciodata cat timp becali ramane la steaua, iar un lider de galerie sa dea o declaratie de presa in care sa explice ca nu suntem suparati pe jucatori, ei pot sa stea linistiti caci nu din cauza lor nu venim la stadion ci din cauza lui porcali
anul 79? Pacat...nu dati dovada de maturiatate si inteligenta la varsta dvs. Am inteles ca se mai fac inscrieri la gradi....dati o fuga acolo :)
Eu sunt unul dintre suporteri. Hai să facem ceva. Câţi copii vrei ?
gsp ..sunteti niste catastrofe ..cat va da becali pentru promovarea patologicului zi de zi..ora de ora???? Voi chiar nu aveti subiecte?? Despre meciul cfr -copenhaga ati scris ceva ...ca parca nu se vede.NUMAI DE SCANDALURI VA ARDE, SUNTETI DE COMPATIMIT!! PRESA SPORTIVA SE SCANDAL ..ASTA SA PUNETI ACOLO SUS PE FRONTISPICIU. PROSTITUTIE ESTE CAND TE COBORI ATAT DE JOS PENTRU BANI CREDETI MA!
ii*...scuze :)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.