Alte știri din fotbal
A fost erou cu Oțelul și i-a pus gând rău lui Dinamo: „Vreau să marchez cu ei”
0
Filipe Coelho, avertisment după meciul cu Oțelul Galați: „Nu va fi simplu în viitor”
0
Pierdere pentru FCSB! S-a accidentat la încălzire și a ieșit din echipa de start
0
Gică Craioveanu, comparație surprinzătoare după Universitatea Craiova - Oțelul Galați: „Am văzut asta la Real Madrid în trecut”
0
Știri din fotbal internațional
Imagini istorice la Milano! Cristi Chivu a purtat torța olimpică
5
Situație incredibilă pentru cea mai surprinzătoare campioană din Premier League » Sancționată cu o depunctare, e aproape de retrogradarea în a treia divizie
0
Al-Okhdood - Al Hilal » Marius Șumudică, test dificil împotriva liderului din Arabia Saudită
1
Partenera lui Vinicius junior vine cu detalii din viața intimă: „Când merg la ginecolog, trebuie să mă consult cu medicul lui Real Madrid. Pentru orice unguent!”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Robert Negoiță, după perchezițiile DNA: I-am făcut un deserviciu fratelui ...
Libertatea
„L-am avertizat”. Omul de afaceri Dragoș Sprînceană rupe tăcerea, după ...
Adevărul
VIDEO „Nu, dom' profesor, nu loviți calul! Nu așa!” » Hipodromul tăcerii ...
GSP SPECIAL
Dinastia Betoanelor: Cine sunt frații Robert și Ionuț Negoiță. Afacerile, ...
Libertatea
Situatiile disperate cer masuri radicale.....eliminati virusul din Ghencea!
anul 79? Pacat....nu dati dovada de inteligenta si maturitate la varsta dvs.! Am inteles ca se mai fac inscrieri la gradi....dati o fuga pana acolo:)
ce ati simtit la meciul cu CFR ul, dar cu UNIREA, dar cu DINAMO? DAR CU SHERIFF ?NU VI S-A PARUT CA S-A ECHIPA ASTEPTA SA SE DEA MOLDOVENII LA O PARTE CA JOACA CU STEAUA? DE CA A PLECAT BERGODI DE LA CLUJ? A FACUT UN VESTIAR DAR LA MECIURILE GRELE A CLACAT.
bai asa zisi suporteri stelisti dar voi nu uitati ca din cauza voastra steaua mai mult joaca cu stadionul gol decat cu spectatori,si spuneti-mi si mie un meci mare de referinta cu bergodi daca am dominat si noi si am avut vreo 8 ocazi clare de gol,cu scotieni erau sa ne scoata din europa ,la mediasi daca aveau conditie fizica steaua n7u scoatea nici egal ,la galati la fel ce meciuri a facut steaua memorabile ,mai lasati vrajeala asa zisi suporteri de carton
eu cred ca a procedat bine ciobanul chiar daca nu sunt un fan de-al lui. la echipa pe care a facut-o bergodi aseara nu-i batea pe moldoveni nici daca jucau 100 de ani fara sa se opreasca. in fotbalul romanesc trebuie dictatura frate altfel nu se poate. bergodi ca om si ca prezenta era super ok dar ca antrenor lasa de dorit, slabut.
baieti, am o propunere. daca vreti sa il dam jos pe becali nu trebuie sa mergem la stadion sa-l injuram, deoarece se va simti si mai important pentru ca il baga toata lumea in seama, trebuie sa nu mai venim la stadion, niciodata cat timp becali ramane la steaua, iar un lider de galerie sa dea o declaratie de presa in care sa explice ca nu suntem suparati pe jucatori, ei pot sa stea linistiti caci nu din cauza lor nu venim la stadion ci din cauza lui porcali
anul 79? Pacat...nu dati dovada de maturiatate si inteligenta la varsta dvs. Am inteles ca se mai fac inscrieri la gradi....dati o fuga acolo :)
Eu sunt unul dintre suporteri. Hai să facem ceva. Câţi copii vrei ?
gsp ..sunteti niste catastrofe ..cat va da becali pentru promovarea patologicului zi de zi..ora de ora???? Voi chiar nu aveti subiecte?? Despre meciul cfr -copenhaga ati scris ceva ...ca parca nu se vede.NUMAI DE SCANDALURI VA ARDE, SUNTETI DE COMPATIMIT!! PRESA SPORTIVA SE SCANDAL ..ASTA SA PUNETI ACOLO SUS PE FRONTISPICIU. PROSTITUTIE ESTE CAND TE COBORI ATAT DE JOS PENTRU BANI CREDETI MA!
ii*...scuze :)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.