Comentarii (316)
 •  18 Septembrie 2009, 11:33

Situatiile disperate cer masuri radicale.....eliminati virusul din Ghencea!

mikstelista
mikstelista  •  18 Septembrie 2009, 11:32
Postat de mikstelista pe 18 Septembrie 2009, 11:29

ii*...scuze :)

anul 79? Pacat....nu dati dovada de inteligenta si maturitate la varsta dvs.! Am inteles ca se mai fac inscrieri la gradi....dati o fuga pana acolo:)

•  18 Septembrie 2009, 11:31

ce ati simtit la meciul cu CFR ul, dar cu UNIREA, dar cu DINAMO? DAR CU SHERIFF ?NU VI S-A PARUT CA S-A ECHIPA ASTEPTA SA SE DEA MOLDOVENII LA O PARTE CA JOACA CU STEAUA? DE CA A PLECAT BERGODI DE LA CLUJ? A FACUT UN VESTIAR DAR LA MECIURILE GRELE A CLACAT.

bai asa zisi suporteri stelisti dar voi nu uitati ca din cauza voastra steaua mai mult joaca cu stadionul gol decat cu spectatori,si spuneti-mi si mie un meci mare de referinta cu bergodi daca am dominat si noi si am avut vreo 8 ocazi clare de gol,cu scotieni erau sa ne scoata din europa ,la mediasi daca aveau conditie fizica steaua n7u scoatea nici egal ,la galati la fel ce meciuri a facut steaua memorabile ,mai lasati vrajeala asa zisi suporteri de carton

eu cred ca a procedat bine ciobanul chiar daca nu sunt un fan de-al lui. la echipa pe care a facut-o bergodi aseara nu-i batea pe moldoveni nici daca jucau 100 de ani fara sa se opreasca. in fotbalul romanesc trebuie dictatura frate altfel nu se poate. bergodi ca om si ca prezenta era super ok dar ca antrenor lasa de dorit, slabut.

baieti, am o propunere. daca vreti sa il dam jos pe becali nu trebuie sa mergem la stadion sa-l injuram, deoarece se va simti si mai important pentru ca il baga toata lumea in seama, trebuie sa nu mai venim la stadion, niciodata cat timp becali ramane la steaua, iar un lider de galerie sa dea o declaratie de presa in care sa explice ca nu suntem suparati pe jucatori, ei pot sa stea linistiti caci nu din cauza lor nu venim la stadion ci din cauza lui porcali

mikstelista
mikstelista  •  18 Septembrie 2009, 11:31

anul 79? Pacat...nu dati dovada de maturiatate si inteligenta la varsta dvs. Am inteles ca se mai fac inscrieri la gradi....dati o fuga acolo :)

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 11:31
Postat de radu87 pe 18 Septembrie 2009, 11:29

Deci incep prin asta ``ce vina are bergodi?`` doamne nu imi vine sa cred cat de penibil poate sa fie un cioban si ma gandesc ce poate sa fie in sufletul lui bergodi omu asta chiar tinea la steaua si ciobanu a adus unu care a antrenat doar prin campionate dastea fantoma >Acum TOTI SUPORTERI STELEI TREBUIE SA FACEM CEVA ALTFEL RISCAM SA FIM UMILITI CA IN SEZONUL TRECUT

Eu sunt unul dintre suporteri. Hai să facem ceva. Câţi copii vrei ?

•  18 Septembrie 2009, 11:30

gsp ..sunteti niste catastrofe ..cat va da becali pentru promovarea patologicului zi de zi..ora de ora???? Voi chiar nu aveti subiecte?? Despre meciul cfr -copenhaga ati scris ceva ...ca parca nu se vede.NUMAI DE SCANDALURI VA ARDE, SUNTETI DE COMPATIMIT!! PRESA SPORTIVA SE SCANDAL ..ASTA SA PUNETI ACOLO SUS PE FRONTISPICIU. PROSTITUTIE ESTE CAND TE COBORI ATAT DE JOS PENTRU BANI CREDETI MA!

mikstelista
mikstelista  •  18 Septembrie 2009, 11:29
Postat de mikstelista pe 18 Septembrie 2009, 11:28

Veniti aici si nu rezolvati nik! De o viata in cunosc pe machedoni...sunt prea uniti! credeti ca faceti fata cu doar 50 de insi?!?! Nu sunt sustinatoare a lui jiji, nu am scandat niciodata impotriva lui, dar nu se mai poate! Lasa-ne Gigi, pleaca!!!

ii*...scuze :)

• 1
  • •••
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • •••
  • 32
Comentează