Comentarii (316)
radu87
radu87  •  18 Septembrie 2009, 11:29

Deci incep prin asta ``ce vina are bergodi?`` doamne nu imi vine sa cred cat de penibil poate sa fie un cioban si ma gandesc ce poate sa fie in sufletul lui bergodi omu asta chiar tinea la steaua si ciobanu a adus unu care a antrenat doar prin campionate dastea fantoma >Acum TOTI SUPORTERI STELEI TREBUIE SA FACEM CEVA ALTFEL RISCAM SA FIM UMILITI CA IN SEZONUL TRECUT

•  18 Septembrie 2009, 11:29

vretzi circ...? circ sa fie...

asta e bataie de jog.cat timp va sta becali la steaua acelasi lucru se va intampla.asa ca locul tau cel mai bun este in staul .cu toate ca oaia e un animal bland si bun dar el are asemanare cu berbecul. beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Felicitari presei, cu ajutorul vostru, becali a facut cel mai mare circ, a demis un antrenor care era sustinut de toata lumea, si iubit de toti suporterii stelei, doar pt ca a decis sa fie profesionist, sa nu accepte nici un fel de implicare din parte oierului.. RESPECT BERGODI!!

•  18 Septembrie 2009, 11:28

sa nu iute ca acum ceva timp intr-o emisiune cand dl stoichita comenta ceva de steaua a intervenit jiji si l-a pus sa-i spuna dl becali nu gigi ca nu sunt asa apropiati iar stoichita se schimba la fatya si executa..........concluzia este ca e si asta un tradator si un incompetent

mikstelista
mikstelista  •  18 Septembrie 2009, 11:28
Postat de pe 18 Septembrie 2009, 11:08

Venim in pipera ciobanule!!!!

Veniti aici si nu rezolvati nik! De o viata in cunosc pe machedoni...sunt prea uniti! credeti ca faceti fata cu doar 50 de insi?!?! Nu sunt sustinatoare a lui jiji, nu am scandat niciodata impotriva lui, dar nu se mai poate! Lasa-ne Gigi, pleaca!!!

•  18 Septembrie 2009, 11:27

Asa ar trebui sa fie stadionul de gol la toate meciurile Stelei de acum incolo si pana ce scapam de infectia Becali...degeaba mergem la stadion sa punem bannere sau il injuram...pe el nu-l intereseaza atata timp cat are profit cum noi platim abonamentele si biletele ii facem un bine mai mult. STEAUA trebuie salvata din mainile acestui cioban incult.Cica i-a calcat Bergodi demnitatea in picioare,eu ma intreb oare acest BEcali stie ce e aceea demnitate? trebuie sa fie o metoda sa scapam de el...

bimbi79
bimbi79  •  18 Septembrie 2009, 11:26

GIGI BECALI GIGI BECALI GIGI BECALI GIGI BECALI GIGI BECALI

•  18 Septembrie 2009, 11:25

Stoichitza e ce-l mai slab antrenor, a distrus toate echipele pe unde a fost. Nu merita sa vina la Steaua, liga 3 e pt el!!

•  18 Septembrie 2009, 11:25

INCETATI PROMOVAREA LUI GEORGE BECALI!OPRITI INTOXICAREA CU ACEST PERSONAJ!MASS MEDIA,DACA AVETI DECENTA OPRITI ACEST VAL DE INFORMATII PLATITE!!!NU MAI VREM SA STIM CE FACE ACEST PERSONAJ MAFIOT!!! GATA!!!!!

• 1
  • •••
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • •••
  • 32
Comentează