Alte știri din fotbal
Gestul superb a lui Mircea Sandu pentru un fost coechipier de la Sportul Studențesc: „Am avut colegi de mare caracter”
0
Mirel Rădoi și-a scos „bijuteria” la vânzare cu 732.000 de euro, la o lună după ce a demisionat de la Craiova
0
„S-a spus că Dinamo a jucat slab...” » Omul cu 7 trofee la „câini” a văzut live meciul cu UTA și are altă părere: „Nu e adevărat!”
0
Ultimatum pentru FCSB: „Dacă nu câștigă azi nu mai are nicio șansă să intre în play-off”
0
Știri din fotbal internațional
Nemulțumirea lui Arne Slot, după ce Liverpool a ajuns la 6 meciuri consecutive fără eșec: „Departe”
0
Maroc găzduiește Cupa Africii pe Națiuni » 6 orașe, 24 de echipe, multe vedete și un român prezent
0
Utrecht - PSV, cu Dennis Man anunțat titular » Echipe probabile + cote
0
Aston Villa - Manchester United, meci tare în etapa #17 din Premier League » Echipe probabile + cote
0
David Popovici, „Sportivul Anului” 2025
Cristi Chivu e „Antrenorul Anului”
„Fotbalistul Anului” e Andrei Rațiu
7 situații uluitoare din istoria Anchetei GSP
Favoritul lui Pițurcă în Ancheta GSP
Final de an în Liga 2
„Bomba” iernii în Superliga
„Era boschetar pe stradă”
Înlocuitorul lui Olaru!
Mondial de locul 9
Lifestyle
Imagini fabuloase » Își dispută meciurile de acasă pe cel mai pitoresc stadion din Europa!
1
După ce și-a mărit sânii, jucătoarea de tenis a intrat pe o platformă pentru adulți » Va câștiga într-un an mai mult decât în întreaga carieră
1
Prezentatoarea TV și-a sărbătorit ziua de naștere într-o ținută extrem de provocatoare: „Un zece curat”
3
„Bombardiera Blondă” a incendiat rețelele sociale, la revenire: „Am sâni uriași și intenționez să-i arăt!”
1
Raport servicii secrete SUA: Putin vrea acum să cucerească toată Ucraina și ...
Libertatea
Dieta nebună a unui pivot din NBA. Steven Adams își începe ziua cu șase ouă ...
Adevărul
Iată unde locuiește Zlatan Ibrahimovic în Milano: penthouse de 5 milioane ...
GSP SPECIAL
Imagini cu Adrian Cioroianu și nouă lui parteneră. Cine e și cu ce se ocupă ...
Libertatea
Deci incep prin asta ``ce vina are bergodi?`` doamne nu imi vine sa cred cat de penibil poate sa fie un cioban si ma gandesc ce poate sa fie in sufletul lui bergodi omu asta chiar tinea la steaua si ciobanu a adus unu care a antrenat doar prin campionate dastea fantoma >Acum TOTI SUPORTERI STELEI TREBUIE SA FACEM CEVA ALTFEL RISCAM SA FIM UMILITI CA IN SEZONUL TRECUT
vretzi circ...? circ sa fie...
asta e bataie de jog.cat timp va sta becali la steaua acelasi lucru se va intampla.asa ca locul tau cel mai bun este in staul .cu toate ca oaia e un animal bland si bun dar el are asemanare cu berbecul. beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Felicitari presei, cu ajutorul vostru, becali a facut cel mai mare circ, a demis un antrenor care era sustinut de toata lumea, si iubit de toti suporterii stelei, doar pt ca a decis sa fie profesionist, sa nu accepte nici un fel de implicare din parte oierului.. RESPECT BERGODI!!
sa nu iute ca acum ceva timp intr-o emisiune cand dl stoichita comenta ceva de steaua a intervenit jiji si l-a pus sa-i spuna dl becali nu gigi ca nu sunt asa apropiati iar stoichita se schimba la fatya si executa..........concluzia este ca e si asta un tradator si un incompetent
Veniti aici si nu rezolvati nik! De o viata in cunosc pe machedoni...sunt prea uniti! credeti ca faceti fata cu doar 50 de insi?!?! Nu sunt sustinatoare a lui jiji, nu am scandat niciodata impotriva lui, dar nu se mai poate! Lasa-ne Gigi, pleaca!!!
Asa ar trebui sa fie stadionul de gol la toate meciurile Stelei de acum incolo si pana ce scapam de infectia Becali...degeaba mergem la stadion sa punem bannere sau il injuram...pe el nu-l intereseaza atata timp cat are profit cum noi platim abonamentele si biletele ii facem un bine mai mult. STEAUA trebuie salvata din mainile acestui cioban incult.Cica i-a calcat Bergodi demnitatea in picioare,eu ma intreb oare acest BEcali stie ce e aceea demnitate? trebuie sa fie o metoda sa scapam de el...
GIGI BECALI GIGI BECALI GIGI BECALI GIGI BECALI GIGI BECALI
Stoichitza e ce-l mai slab antrenor, a distrus toate echipele pe unde a fost. Nu merita sa vina la Steaua, liga 3 e pt el!!
INCETATI PROMOVAREA LUI GEORGE BECALI!OPRITI INTOXICAREA CU ACEST PERSONAJ!MASS MEDIA,DACA AVETI DECENTA OPRITI ACEST VAL DE INFORMATII PLATITE!!!NU MAI VREM SA STIM CE FACE ACEST PERSONAJ MAFIOT!!! GATA!!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.