Alte știri din fotbal
Daniel Pancu a anunțat noul transfer: „E la Cluj, face vizita medicală”
0
După Farul - Dinamo 2-3, Ioan Andone s-a convins: „Este numărul unu în România”
0
Legenda lui Dinamo are o singură nemulțumire: „Nu e ce trebuie. Dar am încredere și vă spun de ce”
0
Acuzații-șoc! Jandarmeria din Constanța susține că ultrașii constănțenii au încercat să meargă peste fanii lui Dinamo!
1
Știri din fotbal internațional
Primul mesaj transmis de Ter Stegen după accidentarea suferită: „Pauză. Am decis să...”
0
Arbitrul și-a cerut partenerul în căsătorie pe teren, acum îl caută Parchetul!
0
Marea rivală a lui Cristi Chivu, la un meci de recordul vechi de 33 de ani
0
Al Akhdoud - Al Hilal » Marius Șumudică, test dificil împotriva liderului din Arabia Saudită
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
O româncă a mers într-un supermarket din Ucraina și a arătat ce prețuri ...
Libertatea
Un nou indicator rutier a apărut pe șoselele din România: șoferii, ...
Adevărul
Fostul arbitru din Liga 1 spune că a „zguduit” Bursa de Valori: „Am o avere ...
GSP SPECIAL
Cum a încercat Adrian Cioroianu să scape de dosarul penal, după ce a ...
Libertatea
un singur om este capabil sa scoata Steaua din rahaat - DINU PATRICIU. d-le Patriciu faceti-i o oferta de nerefuzat oierului si scapati-ne de ciuma!!!!in conditiile in care banii sunt filosofia lui de viata ar trebui sa aiba un pret si nesimtitul.....HELPPPPP
Mosh vishiniu...respect...cum naiba sa nu fie Steaua in prim plan daca Becalus isi plateste aparitiile...
atata timp cat exista argaseala la steaua nu or sa fie rezultate si liniste...el e raul stelei.becali e..mare de gura si n felul asta nu avem rezultate.pacat...Bergodi era mare antrenor si este...tot respectul
nu stii deloc ce vorbesti. Steaua este cel mai popular club din Romania orice om de afaceri cu bani ar fii dispus sa investeasca pentru ca stie ca Steaua e un brand puternic si cu o administratie buna se pot scoate multi bani si publicitate
observatie corecta
nu dati in stoichita..si el a ales, ca multi altii, cu sufletul, si din acest motiv trebuie sustinut.. totusi, becali trebuie alungat!
ce vb mah?doar la steaua sunt probleme nu?asta e romania.La cfr au dat afara dupa 6 etape antrenorul care castigase cupa+campionatul,iancu a schimbat 3 antrenori intr-un campionat si sabau nu prinde primavara.La dinamo nu mai e nimic de spus akolo e debandada,intelegem de la borcea k dak nu merge cu valiza in vestiar dinamo nu joaca.In fotbalul Romanesc nimic nu e normal,rezultatele sunt pura intamplare...
Stoichita trebuie sustinut. Domnul George Becali va folosi valizele si ne va face iar fericiti.
alt degenerat disperat dupa bani a ajuns pe banca stelei;personal ma bucur caci asta este sfarsitul unui club care prea a facut ce a vrut pe plan intern-valoarea o demonstrezi afara nu in campionatul asta corupt unde toti trag cu echipele bucurestene;provincia v-a mai dat o palma si o lectie de civilizatie demonstrandu-va ce inseamna cu adevarat valoarea Penibil specimen acest grobian numit becali PS:toata stima mea pentru Bergodi
bai presa romanesca,sunteti penibili!si va mai si mirati,de "intamplarile" din fotbalul romanesc,cand de fapt chiar voi aveti o mare parte din vina(sgp si prost-sport).exemplu concret:pai ce am vazut noi aseara la tv?trei echipe romanesti care au facut rezultate meritorii si au adus 7 pct,desi nu erau favorite.azi pe primele pagini e tot steaua chiar daca dupa rezultatul de aseara nu merita nici o atentie.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.