Alte știri din fotbal
Pleacă Denis Alibec! Jucătorul s-a înțeles cu noua echipă » Gigi Becali confirmă mutarea
14
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
2
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
2
Știri din fotbal internațional
Cei doi remarcați ai lui MM Stoica la egalul cu Fenerbahce: „I-am spus și patronului: el merită să joace!”
0
Ștefan Târnovanu se ia de ultrașii din Peluza Nord: „Banner la mișto” + Reacție după ce Becali l-a scos din poartă: „Domnul patron a venit la bază...”
0
Domenico Tedesco, neimpresionat: „FCSB? Nu ne-a surprins cu nimic”
0
Elias Charalambous, întrebat direct despre conflictul de la vestiare: „La pauză au fost nervi”
1
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Teancuri de euro în scara blocului: momentul în care avocata Adriana ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Armistițiu energetic între Rusia și Ucraina: „I-am cerut personal lui ...
Libertatea
cand ma gandesc cum sperau fanii echipei militienilor sa devina echipa cu cel mai bogat palmares ma apuca raul.in umbra si frustrare au trait toata viata lor trista,iar vestea rea pentru ei este ca inca nu s-a terminat.:))))
Atata timp cat doi catei inseamna Dinamo, da-mi voi fiu convins ca fcsb este acronimul lui Fotbal Club Steaua Bucuresti!-:)
nu-i pustan,este ala care se da avocat,mai devrmee se lauda cati ani el pe forum.in timpul asta,l-a parasit si familia,normal,din moment ce sta 24 din 24 aici.celalalt,este un oltean betiv,cu sotia,probabil plecata prin vecini.:)))))
tu le zici la astia de la steaua de 4k .....astia se gandesc la 4kg de malai :))))))))))))))))))) .... nu vezi in poza de mai sus colindatorii cu steaua ...ce amarati sunt ..
Steaua nu mai exista si nici nu exista cineva care sa o preia de la armata. Nu-i bai. Orice lucru are un sfarsit. Ca fost stelist am renuntat de mult sa mai ma agit pentru asta. Nu mai merg la meciuri si nu ma mai uit la campionatul romanesc de vreo doi ani. Nu cred ca pierd prea mult. Sunt atat de multe alte lucruri ce se pot vedea si care se pot face in locul lasat liber. Gigi daca nu o sa mai aiba suporteri nu o sa mai faca performanta si implicit bani. Armata are o sigla cu care nu are ce face si un palmares de pus in vitrina dar care nu foloseste nimanui. Alegerea lor, alegerea mea. S-a sfarsit. Asta e. Mergem mai departe si ne vedem de vietile noastre. Ei? Treaba lor. Au distrus in prostia un brand incredibil. Fara el nu o sa mai insemne nimic si o sa dispara. Pe campurile din marginea Bucurestiului sau in birouri de generali.
cine trece valea seaca imbracati in blugi si geaca si cu tenesi in picioare prostii din stefan cel mare prostii din stefan cel mare vin cu steagurile-n mana nemancati de-o saptamana dinamo e campioana doar din mila si pomana
Până și Becali e mai sănătos la minte ca Jean Radicalu. Și știți că pe Gigi nu-l dă mintea afară din casă...
Cum ma nu a strans Gabi Oprea nici o mie de latrai?Probabil ca i-a picat prost povestea cu politistul mort din cauza INTERESULUI NATIONAL,ca altfel veneau macar doua mii.
Esti un pacalici ma ! Vezi ca sunteti sub noi ca medie de spectatori acasa ! Nici acolo nu sunteti in TOP 3 macar ! :)))))))) vai mama voastra !
Bine Pace!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.