Alte știri din fotbal
Gigi Becali a intrat din nou în direct și a criticat alți doi jucători după FCSB - Botoșani: „Ei au greșit”
0
A marcat de două ori contra FCSB și s-a convins: „Rămânem cu ideea asta”
0
Ștefan Târnovanu a făcut show la declarații: „Vai de capul nostru! Nu mai e nevoie de antrenor la meciul ăsta” + Ce spune despre plecare
0
Valeriu Iftime a spus cine va câștiga barajul Dinamo - FCSB: „Ea e mai bună!”
0
Știri din fotbal internațional
„Como si dice Champions?” » Bucurie în stradă după prima calificare în Liga Campionilor + Discursul lui Fabregas: „Dați o petrecere mare, meritați totul!”
0
Au scris istorie în Serie A: Como este în Liga Campionilor! Dezastru pentru Milan și Juventus
0
Echipa care câștiga La Liga acum 26 de ani a promovat din nou în primul eșalon!
0
Surpriza sezonului în Europa?! Echipa din Liga 2 a câștigat Cupa și merge în Europa League
0
Lifestyle
„Nu se înțeleg” » Imaginea cu mama și iubita lui Jude Bellingham a devenit virală: „Fața ei spune totul”
2
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
7
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
De ce nu scad prețurile locuințelor deși România traversează o criză ...
Libertatea
Asasina cu ruj și mascara care a devenit coșmarul naziștilor. La doar 22 de ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Ilie Bolojan, contestat din interiorul PNL la aniversarea liberalilor: „Un ...
Libertatea
Pe ce stadoin jucați, Adrian? Că pe Giulești dacă vin 3.000 se prăbușesc tribunele. Pe bune, locuiesc în apropiere, metre.
Adriane, voi va bagati cu noi in seama, nu invers! N-am mai intrat vreo stire despre Rapid de nici nu mai imi amintesc! Ultimul meci al vostru? Cand ne-ati batut in Ghencea! Mai e un pic si se face un an (parca!? trebuie sa ma gandesc bine)! Sunteti intr-un ANONIMAT cat suporterii de mare!:)))
Egalează Șumi, își trage bordură la T-short după pauză! :))
Noi jucam cu 6-7000 de oameni in tribuna in divizia a doua. Sa spuneti voi despre noi ca am fi morti si ingropati arata cam cat de rupti de realitate sunteti =)) In ultima instanta, o echipa rezista datorita suporterilor, ca banii vin si se duc, in functie de imprejurari, conditii economice etc etc.
2-0 ASA! :))))))
...500 DE PERSOANE ESTE UN NUMAR IMENS ...
Tiberica, te-ai pierdut pe goagal? :)))))) Sapa de zor! :)))
Penalty pentru ASA! Hai ca ne apropiem etapa asta! Citesc in stele, Sam! :)))
fecesebistuleeeee! :))
Daca si eu sunt becalist...cu asta ai spus tot! Voi sunteti mòrti si ingropati si va...de noi!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.