Comentarii (362)
the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 15:13

cand ma gandesc cum sperau fanii echipei militienilor sa devina echipa cu cel mai bogat palmares ma apuca raul.in umbra si frustrare au trait toata viata lor trista,iar vestea rea pentru ei este ca inca nu s-a terminat.:))))

vasglo
vasglo  •  24 Octombrie 2015, 19:30
Postat de samertx pe 24 Octombrie 2015, 19:18

Observ cu detașare zbaterile voastre, mai glumesc, tu faci parte dintre convinșii că Fecesebe este continuatoarea Stelei, în altă ordine de idei, sper că ai fost la o comemorare în Domnești, nu la un necaz recent, Doamne ferește!

Atata timp cat doi catei inseamna Dinamo, da-mi voi fiu convins ca fcsb este acronimul lui Fotbal Club Steaua Bucuresti!-:)

the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 19:04
Postat de ares123 pe 24 Octombrie 2015, 19:02

Pustan *** platit pentru rating...

nu-i pustan,este ala care se da avocat,mai devrmee se lauda cati ani el pe forum.in timpul asta,l-a parasit si familia,normal,din moment ce sta 24 din 24 aici.celalalt,este un oltean betiv,cu sotia,probabil plecata prin vecini.:)))))

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 18:02
Postat de samertx pe 24 Octombrie 2015, 17:58

Mâine sunt bellboy la Rin, văd meciul în 4k, în fumoar, avantaj flotantul, nu? :))

tu le zici la astia de la steaua de 4k .....astia se gandesc la 4kg de malai :))))))))))))))))))) .... nu vezi in poza de mai sus colindatorii cu steaua ...ce amarati sunt ..

respect2014
respect2014  •  24 Octombrie 2015, 17:53

Steaua nu mai exista si nici nu exista cineva care sa o preia de la armata. Nu-i bai. Orice lucru are un sfarsit. Ca fost stelist am renuntat de mult sa mai ma agit pentru asta. Nu mai merg la meciuri si nu ma mai uit la campionatul romanesc de vreo doi ani. Nu cred ca pierd prea mult. Sunt atat de multe alte lucruri ce se pot vedea si care se pot face in locul lasat liber. Gigi daca nu o sa mai aiba suporteri nu o sa mai faca performanta si implicit bani. Armata are o sigla cu care nu are ce face si un palmares de pus in vitrina dar care nu foloseste nimanui. Alegerea lor, alegerea mea. S-a sfarsit. Asta e. Mergem mai departe si ne vedem de vietile noastre. Ei? Treaba lor. Au distrus in prostia un brand incredibil. Fara el nu o sa mai insemne nimic si o sa dispara. Pe campurile din marginea Bucurestiului sau in birouri de generali.

the.best.judge
the.best.judge  •  24 Octombrie 2015, 17:17
Postat de gerulozaurus pe 24 Octombrie 2015, 17:15

Geci de piele, ghiuluri, lanturi la gat si belciuge in gura, gasesti doar la cocalarii din Stefan cel Mare si la ***

cine trece valea seaca imbracati in blugi si geaca si cu tenesi in picioare prostii din stefan cel mare prostii din stefan cel mare vin cu steagurile-n mana nemancati de-o saptamana dinamo e campioana doar din mila si pomana

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Octombrie 2015, 16:37

Până și Becali e mai sănătos la minte ca Jean Radicalu. Și știți că pe Gigi nu-l dă mintea afară din casă...

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  24 Octombrie 2015, 16:24

Cum ma nu a strans Gabi Oprea nici o mie de latrai?Probabil ca i-a picat prost povestea cu politistul mort din cauza INTERESULUI NATIONAL,ca altfel veneau macar doua mii.

hawk
hawk  •  24 Octombrie 2015, 15:56
Postat de zecs93 pe 24 Octombrie 2015, 15:54

mai multi decat la meciurile *** pe tot intreg sezonul de campionat !!!

Esti un pacalici ma ! Vezi ca sunteti sub noi ca medie de spectatori acasa ! Nici acolo nu sunteti in TOP 3 macar ! :)))))))) vai mama voastra !

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  24 Octombrie 2015, 15:44
Postat de unico_biancorossi pe 24 Octombrie 2015, 15:42

vorbesti in necunostinta de cauza. eu am cerut altceva, un alt format, dar nu bazaconia asta lipsita de orice fel de interactivitate amuzanta. asta e o traznaie, nu forum. iti spun eu tie, am cont aici de pe 19 octombrie 2006, de peste 9 ani, dar format mai prapadit ca asta nu am intalnit. si nu doar in romania, nici un alt forum de sport din lume nu e atat de restrictiv.

Bine Pace!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 37
Comentează