Alte știri din fotbal
Gigi Becali a confirmat negocierile din Serie A pentru Daniel Bîrligea: „Iau milioane de euro și unii zic că nu mă pricep la fotbal”
11
Ce sumă ar putea oferi Frosinone pentru Bîrligea și cu cine concurează românul la transfer
0
FCSB a scos la vânzare biletele pentru meciul din afara Bucureștiului, cu UTA. „Impecabil teren!”
0
Șomer de 4 luni, Vlad Chiricheș a anunțat ce vrea să facă
0
Știri din fotbal internațional
Paul Scholes a auzit declarațiile lui Bruno Fernandes și a reacționat: „Aș vrea să știu ce vrea să spună cu asta. Mai bine să-și țină gura închisă”
0
Tottenham l-a luat cu 100 de milioane și i-a schimbat numele
0
Cosmin Olăroiu îl vrea pe omul lui Cristi Chivu: „Conexiunea Milano - Abu Dhabi s-ar putea încinge în următoarele ore”
0
Thomas Muller și Mats Hummels au cumpărat clubul dator în România
1
Lifestyle
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
1
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
0
„Tigroaica” Zoe a plecat în vacanță fără starul de la Mondial și a atras toate privirile: și-a etalat toate tatuajele
0
ȘOCANT! Ce s-a ales de vila de 2 milioane de euro a lui Vasile Turcu, în 9 ani de la decesul fostului acționar de la Dinamo
9
Lider USR propus ca ministru al Economiei în Republica Moldova
Libertatea
Bătrâna, comuna uitată în munți, cu 50 de locuitori și pistă de biciclete. ...
Adevărul
Continuă șantierul la a doua cea mai mare Sală Polivalentă din România
GSP SPECIAL
Când intră pensiile în septembrie 2026. Calendarul plăților pe card și prin ...
Libertatea
Du-te, metre, fă-te lider de portavoce în Pipera, că prea le cuvântezi pe placul haiducului habotnic, pare că ți se mufează portavocea pe gură de zici că te-ai născut cu steaua în nouă colțuri gravată pe fruntea-ți lată. :))
Pustan *** platit pentru rating...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
ai idee cam cati din ANALfabetii astia au permis de conducere ??? ...astia cu jeaca de scai , fash si vinilin ..
500 de stelisi si 500 de fcsb-isti ...ar putea nea jiji sa mute meciurile stelei de pe national arena ...in CORA PANTELIMON ...stati lejer acolo 1 000 de cocosati ...
slugo
ce vrei ma jeane ma?esti de ras si batjocura.intr o parte csa cu gardu pazit de puscasi marini si in alta gigi cu traileru.ai ramas cu destu n gura.cand erai pe mana cu generalii atunci ai sapat la temelia stelei dementele
Băi, numai șofer de dubă n-am fost pe aici. :)) Nu-mi trebuie permis de profesionist? Eu sunt șofer amator, dar dacă e musai fac și școala, nu-i bai, mo! :))
La disperarea cu care postezi e clar ca iti trebuie ffff mult pentru cativa biscuiti.
asa zisul avocat are clone pe site-ul asta mai multe decat au *** suporteri la meciurile din groapa.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Jeane, tu esti?, Vezi ca te cauta bunica!-:)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.