Comentarii (50)
calea_victoriei
calea_victoriei  •  19 Iulie 2013, 09:24
Postat de valyomanyd pe 19 Iulie 2013, 01:59

Petrolul a cam terminat cu banii dupa retragerea lui Walter, Capra nu face fata singur., acum situatia e ca la Dinamo...iar pe Pandurii o sa-i racoreasca DNA :))

Deocamdata au luat 4 jucatori noi VALY ! Chiar sunt curios sa vad ce stiu cu mingea !

calea_victoriei
calea_victoriei  •  19 Iulie 2013, 09:19
Postat de ave_biancorossi pe 19 Iulie 2013, 09:07

ti-am zis de joi ca fai va reveni vineri si va fi rezerva. e si normal sa nu joace, a umblat mii de km cu avionul. si-a rezolvat omul cu actele consulare, pentru sedere pe un an in romania. dar, "bolnavii" au titrat :... fai lasa cu ochii in soare pe.... bla bla si etc, etc... cat de gresit sa ai creierul amplasat in cutia craniana ? cu ce a gresit pamantul stramosesc ca sa aiba parte de asemenea nevolnici ?

E bine ca a revenit . Ma bucur dar nu ii iert pentru aia trei decit daca merg treburile bine . Oricum sunt convins ca vom castiga si oricum nu o sa critic conducatorii decit dupa etapa a 7 a daca e cazul . Incepe campionatul . SA FIE INTR-UN CEAS BUN ! HAI DINAMOOOOOOOOOOOOO !

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  19 Iulie 2013, 09:07
Postat de calea_victoriei pe 19 Iulie 2013, 01:53

Asta e o veste buna cu adevarat . Pacat ca nu joaca . N.B ! Ne vedem maine .

ti-am zis de joi ca fai va reveni vineri si va fi rezerva. e si normal sa nu joace, a umblat mii de km cu avionul. si-a rezolvat omul cu actele consulare, pentru sedere pe un an in romania. dar, "bolnavii" au titrat :... fai lasa cu ochii in soare pe.... bla bla si etc, etc... cat de gresit sa ai creierul amplasat in cutia craniana ? cu ce a gresit pamantul stramosesc ca sa aiba parte de asemenea nevolnici ?

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  19 Iulie 2013, 08:58
Postat de valyomanyd pe 19 Iulie 2013, 01:42

Eu am pronosticat ca Multescu va incepe cu urmatorul 11: balgradean- rus, luchin, asanovici, fai-lazar,boubacar,matei,curtean-danciulescu, thomas ........balgradean e menajat , iar fai a revenit tarziu din camerun ! P.s Am pronosticat formatia duminica 14 iulie ! :))

bine, felicitari maxime.

eucutine
eucutine  •  19 Iulie 2013, 07:36
Postat de calea_victoriei pe 19 Iulie 2013, 01:52

Turcu iubeste Dinamo cu adevarat . I-a cerut Niculae sa vina linga el la Astra dar a rfefuzat pentru ca este dinamovist . O sa vina peste citiva ani la dynamo alturi de Borcea . Gata am iesit . N.B!

atat de dinamovist era incat inaintea meciului decisiv din mai 2008 se intalnea aproape zilnic cu gigi, punand calea la tara. cum sa contracareze ei oferta celor de la CFR. Era verde de suparare (nu pot sa zic negru) cand Dinamo a invins steaua amicului gigi.

plischi
plischi  •  19 Iulie 2013, 05:16

dinamo prezinta o echipa misterioasa pe bega. cat il priveste pe balgradean, nu inteleg de ce este menajat. i-au dat aia peste glezne in timpul tranzactiei si i-au facut vreo entorsa?!

montrealez
montrealez  •  19 Iulie 2013, 05:13

Nila la Dinamo nu v-ar tenta? Omu nu e iubit deloc la Steaua, in schimb are destule calitati pt Liga 1. Depinde si ce pretentii are : Sa joace fotbal sau viseaza la miliaone salariu?

alpha.dog
alpha.dog  •  19 Iulie 2013, 04:16

ce cauta recas in liga 1? a ajuns un fel de sateasca

alexzece
alexzece  •  19 Iulie 2013, 03:08

Hehe,as ura bafta alora din Timisoara,cum s-or numi,dar ce conteaza?La ce unspe are Dinamo,sigur nu termina in primele 3 anul asta.Totusi camp romanesc e slab.In primele 6 vor fi sigur.

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Iulie 2013, 01:59
Postat de calea_victoriei pe 19 Iulie 2013, 01:47

Eu ti-am spus parerea mea . Pe primul loc ? CAPITALUL . Pe locul doi Capitalul . Pe locul 3 tot capitalul si pe locul 4 managementul . Marketingul e pe locul 8 calitate neglijabila . ! Sper ca Turcu impreuna cu Borcea la momentul potrivit dupa ce cuplul Negoita - Anghelache nu vor mai face fatza cu banii sa le vinda actiunile urgent caci va fi in interesul lor sa isi mai recupereze o parte din bani dar nu toata . De fapt eu am spus de la inceput ca rolul lui Negoita e sa salveze Dinamo de la faliment si acolo se va opri rolul lui . Singura necunoscuta care o am ? De unde au petrolul si pandurii bani !!

Petrolul a cam terminat cu banii dupa retragerea lui Walter, Capra nu face fata singur., acum situatia e ca la Dinamo...iar pe Pandurii o sa-i racoreasca DNA :))

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează