Comentarii (50)
calea_victoriei
calea_victoriei  •  19 Iulie 2013, 01:53
Postat de valyomanyd pe 19 Iulie 2013, 01:51

Dane, Fai e revenit, e rezerva la Timisoara ! :))

Asta e o veste buna cu adevarat . Pacat ca nu joaca . N.B ! Ne vedem maine .

calea_victoriei
calea_victoriei  •  19 Iulie 2013, 01:52
Postat de bresciano pe 19 Iulie 2013, 01:37

Nu vine sa cred ce vad... turcu? :))))

Turcu iubeste Dinamo cu adevarat . I-a cerut Niculae sa vina linga el la Astra dar a rfefuzat pentru ca este dinamovist . O sa vina peste citiva ani la dynamo alturi de Borcea . Gata am iesit . N.B!

bandoleros
bandoleros  •  19 Iulie 2013, 01:52
Postat de atrickshot pe 19 Iulie 2013, 01:38

Stiu ca ti-ai dorit mult transferuri pe bani , dar nu e rentabil pentru noi sa aducem ceva strain, au pretentii financiare prea mari si avem destule cazuri in care au fost adusi fotbalisti pe bani si n-au jucat nimic, ultimele 2 sezoane imi venea sa mor cand vedeam in lot nu mai fotbalisti de 29 de ani care nu jucau nimic si ne intreceau toate echipele la capitolul viteza . Acum s-a schimbat treaba ,in echipa singurii mai mari sunt Curtean,Danciulescu ,Rus si Luchin dintre care numai Danciulescu are peste 30 , deci avem un plus de vitalitate extraordinar cand ceilalti din echipa n-au mai mult de 25 :)

hai ma las'o jos c'o inveti in brate. ce va mai dati atata dupa cires. admiteti odata faptul ca nu sunt bani si asta e. iar Multescu o sa lucreze cu materialul pe care il are. nu e rusinos sa recunosti ca esti amarat. mai rau e sa fi fudul fiind de fapt un amarat. aia cu daca si cu parca o spui copiilor mici ca sa doarma linistiti noaptea. nu sunt bani de transferuri. de aia nu se fac. daca erau bani se faceau si transferuri.

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Iulie 2013, 01:51
Postat de calea_victoriei pe 19 Iulie 2013, 01:48

Care FAI bre ? Fai s-a oprit cu liftul vorba matale intre etaje si a venit SMURDUL !

Dane, Fai e revenit, e rezerva la Timisoara ! :))

calea_victoriei
calea_victoriei  •  19 Iulie 2013, 01:48
Postat de valyomanyd pe 19 Iulie 2013, 01:42

Eu am pronosticat ca Multescu va incepe cu urmatorul 11: balgradean- rus, luchin, asanovici, fai-lazar,boubacar,matei,curtean-danciulescu, thomas ........balgradean e menajat , iar fai a revenit tarziu din camerun ! P.s Am pronosticat formatia duminica 14 iulie ! :))

Care FAI bre ? Fai s-a oprit cu liftul vorba matale intre etaje si a venit SMURDUL !

calea_victoriei
calea_victoriei  •  19 Iulie 2013, 01:47
Postat de atrickshot pe 19 Iulie 2013, 01:38

Stiu ca ti-ai dorit mult transferuri pe bani , dar nu e rentabil pentru noi sa aducem ceva strain, au pretentii financiare prea mari si avem destule cazuri in care au fost adusi fotbalisti pe bani si n-au jucat nimic, ultimele 2 sezoane imi venea sa mor cand vedeam in lot nu mai fotbalisti de 29 de ani care nu jucau nimic si ne intreceau toate echipele la capitolul viteza . Acum s-a schimbat treaba ,in echipa singurii mai mari sunt Curtean,Danciulescu ,Rus si Luchin dintre care numai Danciulescu are peste 30 , deci avem un plus de vitalitate extraordinar cand ceilalti din echipa n-au mai mult de 25 :)

Eu ti-am spus parerea mea . Pe primul loc ? CAPITALUL . Pe locul doi Capitalul . Pe locul 3 tot capitalul si pe locul 4 managementul . Marketingul e pe locul 8 calitate neglijabila . ! Sper ca Turcu impreuna cu Borcea la momentul potrivit dupa ce cuplul Negoita - Anghelache nu vor mai face fatza cu banii sa le vinda actiunile urgent caci va fi in interesul lor sa isi mai recupereze o parte din bani dar nu toata . De fapt eu am spus de la inceput ca rolul lui Negoita e sa salveze Dinamo de la faliment si acolo se va opri rolul lui . Singura necunoscuta care o am ? De unde au petrolul si pandurii bani !!

dreamer123
dreamer123  •  19 Iulie 2013, 01:43

bate Dinamo clona !

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Iulie 2013, 01:42

Eu am pronosticat ca Multescu va incepe cu urmatorul 11: balgradean- rus, luchin, asanovici, fai-lazar,boubacar,matei,curtean-danciulescu, thomas ........balgradean e menajat , iar fai a revenit tarziu din camerun ! P.s Am pronosticat formatia duminica 14 iulie ! :))

atrickshot
atrickshot  •  19 Iulie 2013, 01:38
Postat de calea_victoriei pe 19 Iulie 2013, 01:34

Pai si eu am incredere in Multumescu numai ca nu am incredere in loturile rivalelor . Cred ca sau intarit prea mult pentru ca Multescu sa le faca fatza de unul singur . Eu am putere de observatie . In plus sunt realist si nu o sa ma schimb niciodata . Optimist o sa devin cind din cauza neperformantei cuplul Negoita - Anghelcahe o sa cedeze actiunile cuplului turcu -borcea care imediat dupa ce preiau puterea investesc 4,5 milioane in transferuri nu o sa ia 30 de jucatori liber de contract !!

bresciano
bresciano  •  19 Iulie 2013, 01:37
Postat de calea_victoriei pe 19 Iulie 2013, 01:34

Pai si eu am incredere in Multumescu numai ca nu am incredere in loturile rivalelor . Cred ca sau intarit prea mult pentru ca Multescu sa le faca fatza de unul singur . Eu am putere de observatie . In plus sunt realist si nu o sa ma schimb niciodata . Optimist o sa devin cind din cauza neperformantei cuplul Negoita - Anghelcahe o sa cedeze actiunile cuplului turcu -borcea care imediat dupa ce preiau puterea investesc 4,5 milioane in transferuri nu o sa ia 30 de jucatori liber de contract !!

Nu vine sa cred ce vad... turcu? :))))

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează