Alte știri din fotbal
„Prelungirea mea nu are de-a face cu asta!” » Raul Opruț a rupt tăcerea despre noul contract cu Dinamo
0
Fără CFR Cluj în play-off! Gigi Becali a făcut calculele-surpriză pentru top 6: „Așa văd, ei sunt puternici”
2
„Aveau nevoie de el ca de aer!” » Adrian Porumboiu, uluit de strategia Rapidului: „Nu am înțeles”
0
Marius Lăcătuș, despre noul transfer al celor de la FCSB: „Datele problemei se schimbă”
0
Știri din fotbal internațional
Clubul din Premier League a plătit o sumă record pentru un atacant cu un singur gol în acest sezon
0
După oferta „jignitoare”, Karim Benzema a semnat cu rivala din Arabia Saudită » Anunțul lui Fabrizio Romano: „Breaking news”
0
Marius Șumudică, criză de nervi în Arabia Saudită: „Finish, finish! Penalty, roșu, tot!”
2
Plecat de aproape 2 ani din Superliga, Philip Otele a semnat cu un club imens din Bundesliga: „Se apropie lucruri mari”
2
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Harta infracționalității în București, explicată de Bogdan Berechet, șeful ...
Libertatea
Denise Rifai pleacă de la Kanal D. Cu ce televiziune a bătut palma pentru ...
Adevărul
Fostul arbitru din Liga 1 a „zguduit” Bursa de Valori: „Am o avere de 60-80 ...
GSP SPECIAL
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova face campanie împotriva unirii ...
Libertatea
Asta e o veste buna cu adevarat . Pacat ca nu joaca . N.B ! Ne vedem maine .
Turcu iubeste Dinamo cu adevarat . I-a cerut Niculae sa vina linga el la Astra dar a rfefuzat pentru ca este dinamovist . O sa vina peste citiva ani la dynamo alturi de Borcea . Gata am iesit . N.B!
hai ma las'o jos c'o inveti in brate. ce va mai dati atata dupa cires. admiteti odata faptul ca nu sunt bani si asta e. iar Multescu o sa lucreze cu materialul pe care il are. nu e rusinos sa recunosti ca esti amarat. mai rau e sa fi fudul fiind de fapt un amarat. aia cu daca si cu parca o spui copiilor mici ca sa doarma linistiti noaptea. nu sunt bani de transferuri. de aia nu se fac. daca erau bani se faceau si transferuri.
Dane, Fai e revenit, e rezerva la Timisoara ! :))
Care FAI bre ? Fai s-a oprit cu liftul vorba matale intre etaje si a venit SMURDUL !
Eu ti-am spus parerea mea . Pe primul loc ? CAPITALUL . Pe locul doi Capitalul . Pe locul 3 tot capitalul si pe locul 4 managementul . Marketingul e pe locul 8 calitate neglijabila . ! Sper ca Turcu impreuna cu Borcea la momentul potrivit dupa ce cuplul Negoita - Anghelache nu vor mai face fatza cu banii sa le vinda actiunile urgent caci va fi in interesul lor sa isi mai recupereze o parte din bani dar nu toata . De fapt eu am spus de la inceput ca rolul lui Negoita e sa salveze Dinamo de la faliment si acolo se va opri rolul lui . Singura necunoscuta care o am ? De unde au petrolul si pandurii bani !!
bate Dinamo clona !
Eu am pronosticat ca Multescu va incepe cu urmatorul 11: balgradean- rus, luchin, asanovici, fai-lazar,boubacar,matei,curtean-danciulescu, thomas ........balgradean e menajat , iar fai a revenit tarziu din camerun ! P.s Am pronosticat formatia duminica 14 iulie ! :))
Stiu ca ti-ai dorit mult transferuri pe bani , dar nu e rentabil pentru noi sa aducem ceva strain, au pretentii financiare prea mari si avem destule cazuri in care au fost adusi fotbalisti pe bani si n-au jucat nimic, ultimele 2 sezoane imi venea sa mor cand vedeam in lot nu mai fotbalisti de 29 de ani care nu jucau nimic si ne intreceau toate echipele la capitolul viteza . Acum s-a schimbat treaba ,in echipa singurii mai mari sunt Curtean,Danciulescu ,Rus si Luchin dintre care numai Danciulescu are peste 30 , deci avem un plus de vitalitate extraordinar cand ceilalti din echipa n-au mai mult de 25 :)
Nu vine sa cred ce vad... turcu? :))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.