FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTĂ ÎNCINSĂ PENTRU TITLU ÎN LIGA 1

7 echipe despărţite de numai un punct în topul Ligii I. Cine crezi că se va impune?

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2009 00:00

După 12 etape,  lupta pentru titlu în Liga I nu-şi pronunţă nici una dintre favorite. Primele 7 clasate sînt despărţite de numai un punct, iar jocul dintre FC Braşov şi Pandurii Tîrgu Jiu se anunţă un derby veritabil care poate să o apropie pe una dintre cele două grupări de pluton.

Situaţia este singulară în istoria recentă a întrecerii interne şi sugerează echilibrul sub semnul căruia se desfăşoară majoritatea confruntărilor din acest campionat. Graţie victoriei obţinute pe Dan Păltinişanu în faţa unei echipe neînvinse pînă acum, Poli Timişoara, Steaua şi-a cîştigat sfertul de prim loc, pe care îl împarte cu FC Vaslui, Rapid şi CFR Cluj.

Revigoraţi după numirea lui Marius Lăcătuş pe banca tehnică, oamenii lui Adrian Porumboiu par să-şi apropie pretenţiile de investiţia uriaşă făcută la Vaslui în ultimele sezoane, iar CFR şi Rapid îşi continuă parcursul constant care le-a adus în postura de a spera că se vor impune. "Outsiderele" Poli Timişoara, Dinamo şi Unirea Urziceni stau la numai un punct în spate, dar "cîinii" au posibilitatea să puncteze în duelul cu una dintre contracandidate chiar în etapa viitoare, cînd primesc în Ştefan cel Mare vizita rivalilor din Giuleşti.

Cine ţi se pare că este cea mai îndreptăţită echipă să spere la titlu? Cum crezi că va arăta clasamentul după etapa viitoare?

După 12 etape,  lupta pentru titlu în Liga I nu-şi pronunţă nici una dintre favorite. Primele 7 clasate sînt despărţite de numai un punct, iar jocul dintre FC Braşov şi Pandurii Tîrgu Jiu se anunţă un derby veritabil care poate să o apropie pe una dintre cele două grupări de pluton.

Situaţia este singulară în istoria recentă a întrecerii interne şi sugerează echilibrul sub semnul căruia se desfăşoară majoritatea confruntărilor din acest campionat. Graţie victoriei obţinute pe Dan Păltinişanu în faţa unei echipe neînvinse pînă acum, Poli Timişoara, Steaua şi-a cîştigat sfertul de prim loc, pe care îl împarte cu FC Vaslui, Rapid şi CFR Cluj.

Revigoraţi după numirea lui Marius Lăcătuş pe banca tehnică, oamenii lui Adrian Porumboiu par să-şi apropie pretenţiile de investiţia uriaşă făcută la Vaslui în ultimele sezoane, iar CFR şi Rapid îşi continuă parcursul constant care le-a adus în postura de a spera că se vor impune. "Outsiderele" Poli Timişoara, Dinamo şi Unirea Urziceni stau la numai un punct în spate, dar "cîinii" au posibilitatea să puncteze în duelul cu una dintre contracandidate chiar în etapa viitoare, cînd primesc în Ştefan cel Mare vizita rivalilor din Giuleşti.

Cine ţi se pare că este cea mai îndreptăţită echipă să spere la titlu? Cum crezi că va arăta clasamentul după etapa viitoare?

Citește și:
Gigi Becali, declarații dezgustătoare după Farul - FCSB: „M-a scăpat Dumnezeu de el. E bine că s-a accidentat”
Superliga
Gigi Becali, declarații dezgustătoare după Farul - FCSB: „M-a scăpat Dumnezeu de el. E bine că s-a accidentat”
Denis Alibec, o nouă achiziție de lux! A apărut la Farul - FCSB cu o „bestie” de peste 200.000 de euro
Superliga
Denis Alibec, o nouă achiziție de lux! A apărut la Farul - FCSB cu o „bestie” de peste 200.000 de euro
Rădoi a rupt tăcerea despre plecarea de la FCSB: „Chiar dacă nu am BAC și par mai prostuț, am abilitatea asta”
Superliga
Rădoi a rupt tăcerea despre plecarea de la FCSB: „Chiar dacă nu am BAC și par mai prostuț, am abilitatea asta”
Stadionul „ascuns” în munți a devenit destinație turistică
Campionate
Stadionul „ascuns” în munți a devenit destinație turistică
FOTO Turnuri cu apartamente în buza Deltei Văcărești
Profit.ro
FOTO Turnuri cu apartamente în buza Deltei Văcărești
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație care poate deveni subiectul unui articol? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

„Frumusețea naturii” » Soția cu 15 ani mai tânără a fostului fotbalist din Liga 1, imagini provocatoare din vacanța de vis

„Am făcut foame mare, împărțeam un cartof toată ziua!” » Ion Țiriac, amintiri la „Prietenii lui Ovidiu”: „Nu e nicio rușine”

Comentarii (60)
 •  03 Noiembrie 2009, 15:45

1. STEAUA 2.UNIREA 3.FC VASLUI4.POLI TIMISOARA 5 RAPID 6.FC BRASOV.....18 DINAMO asta e clasamentul final :)) dinamo in liga a 2-a ptr ca acolo o sa poata sa mai faca magarii la arbitrii...toti dinamovistii strga hotii cand ei sunt si vor ramane cei mai mari hoti din fotbalul romanesc

fzr.1923
fzr.1923  •  03 Noiembrie 2009, 12:46

PANA ATUNCI, RAPID ESTE LIDER IN CAMPIONAT. EU ZIC CA ARE PRIMA SANSA LA CAMPIOANA DE TOMANA. PANA LA FINALUL CAMPIONATULUI MAI SUNT MULTE PARTIDE (UN RETUR + INCA 5 MECIURI). RETUR IN CARE RAPIDUL VA JUCA ACASA TOATE DERBIURILE (URZICENI - TIMISAOARA - CRAIOVA - STEAUA - DINAMO) MAI PUTIN CU CFR SI VASLUI. DECI EU ZIC CA ARE SANSE MARI SI LA CAMPIONAT. ORICUM, CEL MAI BUN SA CASTIGE. FZR !!!

nirocx
nirocx  •  02 Noiembrie 2009, 22:56
Postat de pe 02 Noiembrie 2009, 15:50

Campionat mediocru, echipe nepregatite fizic, arbitreje de tot rasul, conducatori colerici, stadioane goale.....Cam asta este imaginea fotbalului romanesc, iar noi ne tot intrebam cine o sa castige campionatul, cupa, supecupa!? Nici nu mai are importanta pentru ca fotbalul nostru nu merita atentia de care se bucura.

ai dreptate cu mediocritatea fotbalului nostru. Dar ce ne facem ca si suporterii ai devenit colerici? Nu vezi ce izbucniri au? Da DINAMO a fost furata anul asta, dar trebuia sa joace sa dea mai mult cu un gol decat adversarii. DINAMO a fost ajutata in trecut? A fost, si nu a fost singura ajutata de arbitri. Dar adversarii ttrebuiau sa marcheze mai mult cu un gol decat DINAMO. Haideti sa ne sustinem fiecare echipele favorite fara sa injuram pe altii. Cel mai bun sa castige. HAI DINAMO.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Selecționerul Gică Hagi: „Am un mesaj pentru cei mai bogați oameni din România!”
Selecționerul Gică Hagi: „Am un mesaj pentru cei mai bogați oameni din România!”