Alte știri din fotbal
Când vrea FRF să-l anunțe oficial pe Gică Hagi » Negocieri crunte în culise: „Stoichiță, OUT!”
1
Dinamo, mai rău decât anticipa Andrei Nicolescu! Finanțele pe 2025: cheltuielile au explodat
0
Vești de ultimă oră de la Săftica în privința atacanților cu probleme ai „câinilor”
0
Jucătorul din Liga 2 convocat la națională l-a învins pe marele Prosinecki
0
Știri din fotbal internațional
Revoluție totală la Mondialul din 2026! 48 de echipe, 104 meciuri și 6 schimbări majore în timpul jocului
0
Au apărut imaginile! Cum a trăit Novak Djokovic loviturile de departajare la Bosnia - Italia
0
Selecționerul Bosniei le-a închis gura cu două fotografii și 6 cuvinte, după minunea cu Italia
0
Ne-au bătut pe unde ne-au prins, apoi au dansat pe străzi împreună! » Primiți cu coroane de flori pe aeroport
5
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Andrea Chiș, fostă judecătoare și membră CSM: „În sistemul de justiție din ...
Libertatea
Mai există cale de întoarcere în Iran? Fost consilier al președintelui ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Inspectorii ANAF au confiscat 68,93 de milioane de la o casă de schimb ...
Libertatea
Noi nu mai avem mult de asteptat si ne intoarcem acasa! Hai "U"!
corect de 3 ori !!! bravo!
liga satelor
ce mafioti mai sunt astia de la federatie dragomire da-ti demisia auzi fc brasov nu poate juk pe propriul teren ca a aprins 3 fumigene si lui steaua ia redus suspendarea la o etapa din 3 de ce pt ca sunt bucuresteni sunt mai cu mot ei sau altor echipe nesimtitii..te doare capul cu liga 1 rusine...jos mafia de la frf
Nici Pandurii Tg.Jiu nu joaca primele doua etape acasa, ci la Drobeta Turnu Severin.
Eh, daca ar fi fost dragomir in locul lui pascu si era bine aruncata torta aia...
U Cluj si Petrolul sunt singurele care au motive valide si singurele care ar trebui sa evolueze in deplasare. Dupa ce naiba au pus sisteme de supraveghere pe stadioane daca nu sunt eficiente? Militzica ne promitea ca odata cu Legea 4 se termina asta cu suspendarea terenului. Pedeapsa colectiva e cea mai mare nedreptate posibila. Cluburile alea pate au si abonati, pe ei cine ii despagubeste? Asta e marele plan bai Mitica, sa goliti stadioanele ca sa manance televiziunile? Acum ca nu mai sunt Timisoara si Craiova in Liga 1 o sa aveti o medie demna de liga 2 din Azerbaidjan. Uitati-va la Budesliga si invatati de acolo!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.