FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 1

7 echipe din Liga 1 nu pot juca pe propriul teren primul meci din acest sezon

Torţele au fost motivul pentru care stadionul din
Torţele au fost motivul pentru care stadionul din "Ştefan cel Mare" a fost suspendat

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 12:49

Situaţie fără precedent în Liga 1. Nu mai puţin de şapte echipe din prima divizie au disputat sau vor disputa întîiul joc considerat pe teren propriu în altă parte decît pe stadioanele pe care obişnuiesc să evolueze.

Iată care sînt cele 7 echipe care îşi vor muta "domiciliul" pentru cel puţin o etapă:

Steaua - "gonită" din Ghencea, echipa antrenată de Ronny Levy va disputa primul meci acasă din acest sezon la Constanţa, după ce "roş-albaştrilor" le-a fost suspendat terenul în urma incidentelor de la finala Cupei României , cîştigată în faţa lui Dinamo, şi mai apoi după cele de la Supercupa pierdută în faţa Oţelului.

Dinamo - tot pentru incidentele de la finala Cupei a primit şi clubul din "Ştefan cel Mare" o suspendare de o etapă. Dinamo s-ar pute trezi cu încă o suspendare după ce la meciul cu Tîrgu-Mureş, disputat la Ploieşti, fanii "cîinilor" au aruncat cu torţe în teren, una dintre acestea fiind foarte aproape de a-l nimeri pe observatorul partidei, Romeo Paşcu.

Rapid - a debutat în noua stagiune în "Regie", avînd terenul suspendat după ce în ultima etapă, la partida cu FC Braşov, suporterii giuleşteni au aruncat cu torţe pe teren, una dintre acestea nimerind o spectatoare, care a suferit arsuri grave.

FC Braşov - a primit interdicţia de a disputa pe stadionul propriu partida din prima etapă contra Gazulu Metan. Decizia a venit în urma incidentelor de la semifinala Cupei României, contra Stelei. Braşovul va evolua în prima etapă astăzi, cu începere de la ora 18:30 (DigiSport şiliveTEXT pe GSP.RO), pe stadionul Transil din Tîrgu-Mureş.

Oţelul - nu va evolua etapa următoare la Galaţi tot din cauza incidentelor provocate de fanii gălăţeni în Supercupa României, cîştigată în faţa Stelei. Oţelul va evolua în etapa a doua în faţa Concordiei Chiajna, stadionul pe care se va desfăşura partida urmînd a fi anunţat în următoarea perioadă.

"U" Cluj - din cauza faptului că lucrările la noul stadion "Cluj Arena" nu au fost finalizate, gruparea patronată de Florian Walter va evolua la Mediaş, ca şi în sezonul trecut.

Petrolul - nou-promovata va juca primul meci în Liga 1 după şapte ani în faţa Oţelului Galaţi (mîine, 21:30, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO). Partida se va disputa pe stadionul "Gloria" din Buzău, deoarece noul stadion al "lupilor galbeni" este momentan în construcţie.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
ligax
ligax  •  26 Iulie 2011, 20:28

Noi nu mai avem mult de asteptat si ne intoarcem acasa! Hai "U"!

double07
double07  •  26 Iulie 2011, 17:58
Postat de alex_cainele pe 25 Iulie 2011, 14:21

U Cluj si Petrolul sunt singurele care au motive valide si singurele care ar trebui sa evolueze in deplasare. Dupa ce naiba au pus sisteme de supraveghere pe stadioane daca nu sunt eficiente? Militzica ne promitea ca odata cu Legea 4 se termina asta cu suspendarea terenului. Pedeapsa colectiva e cea mai mare nedreptate posibila. Cluburile alea pate au si abonati, pe ei cine ii despagubeste? Asta e marele plan bai Mitica, sa goliti stadioanele ca sa manance televiziunile? Acum ca nu mai sunt Timisoara si Craiova in Liga 1 o sa aveti o medie demna de liga 2 din Azerbaidjan. Uitati-va la Budesliga si invatati de acolo!!!

corect de 3 ori !!! bravo!

beeswax106
beeswax106  •  25 Iulie 2011, 16:09

liga satelor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează