Alte știri din fotbal
„La Craiova e ultima lor șansă” » Verdict în Giulești
0
Herea salută și el decizia radicală a lui Gâlcă în privința lui Dobre
0
Universitatea Craiova - Rapid, orice pas greșit devine fatal » Echipele probabile + Cele mai tari cote
2
Petrolul Ploiești - FC Hermannstadt, duel în zona roșie a clasamentului » Echipele de start
0
Știri din fotbal internațional
Bayern Munchen - Stuttgart în Bundesliga » Echipeie de start, meciul în care bavarezii pot să devină astăzi campioni
0
AEK - PAOK, derby de titlu în Grecia » Primul meci pentru Răzvan Lucescu, după decesul tatălui
0
Manchester City - Arsenal, derby-ul decisiv pentru titlul din Premier League. Echipele de start
4
Everton - Liverpool, primul derby „Merseyside” pe „Hill Dickinson Stadium” » Gazdele restabilesc egalitatea
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
16
Tot mai mulți șoferi își pun saci scumpi pe oglinzile retrovizoare: au un ...
Libertatea
Cumnata i-a stricat cea mai frumoasă zi din viața ei. Mireasa s-a trezit ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Căsătoria pe durată determinată, inedita propunere a unei judecătoare. ...
Libertatea
Cred ca la sfarsitul campionatului clasamentul va arata asa: 1.Vaslui 2. Timisoara 3.Otelul 4.Rapid 5.Dinamo 6.Steaua
Cred ca la sfarsitul campionatului clasamentul va arata asa: 1.Vaslui 2. Timisoara 3.Otelul 4.Rapid 5.Dinamo 6.Steaua
...daca asa socotiti, de nu le-ati luat in calcul si pe CFR Cluj si pe Unurea Urziceni! Doar au si ele nume, au fost campiuoane recente...
E greu de inteles de de socotiti ca atat de multe echipe au sanse la titlu! Sare in ochi faptul ca sanse la titlu au doar Otelul Galati, Politehnica Timisoara si F.C.Vaslui. Probabil ca pe celelalte le puneti la socoteala datiruta numelui! Dar situarea in clasament nu se face dupa numele echipei ci dupa nr de puncte acumulate....
Otelul are 2855 de voturi si 12%, dinamo 2399 si 14% :))) cum naiba va merge ma sondajul ala, e fakeeee
DOAR PE CEL CU RAPID...............SI ATENTIE!!!!!!!!.............VINE VASLUIUL!!!!!!
IN CIUDA DIFERENTEI DE PUNCTE ,DUPA PROGRAM,SE PARE CA PRIMA SANSA O ARE VASLUI.......IAR STEAUA SI DINAMO AU TOT ATATEA SANSE LA TITLU CAT ARE SPORTUL SA SE SALVEZE DE LA RETROGRADARE............ANUL ACESTA UNA DIN CELE DOUA VA RATA EUROPA.......SAU POT MERGE IMPREUNA IN UEFA ...........UNA TERMINA PE CINCI IAR CEALALTA CASTIGA CUPA!
Ce legatura are faptul ca eu tin cu Steaua cu sondajul? Daca eu cred ca Steaua mai are sanse, eu votez cu Steaua, sau poate ai vrea sa votez cu Timisoara?
Asa as spune si eu Vasluiiul are cel mai usor program. Are si cel mai bun joc la momentul actual
Ba nene, daca te uiti la program voi aveti cele mai mici sanse la campionat, exceptand cazul in care Jabba nu umbla pe la arbitrii.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.