Alte știri din fotbal
Motivarea deciziei definitive pentru palmaresul Stelei: „Nu a făcut obiectul unui transfer” » Câte titluri are FCSB până la urmă
11
Dezvăluirile care aprind Liga 2! Investitorul recunoaște că se teme de practici necurate la propriul club: „Filmez meciurile să văd dacă sunt greșeli” » De ce nu s-a mai retras din fotbal
0
Ștefan Baiaram poate prinde transferul în Bundesliga » Clubul care analizează mutarea chiar în această iarnă
3
Q&A cu Nikita Stoinov » Ce preferințe are israelianul: de la „Prison Break” la Drake și unde i-ar plăcea să joace în top 5 campionate
0
Știri din fotbal internațional
Un suporter a fost înjunghiat mortal la finalul unui meci din Columbia » Fanii oaspeți aveau interzis pe stadion
0
Lovitură confirmată în mercato! S-a filmat pe „Emirates” și vine în Superliga: „Abia aștept”
0
Ionuț Rada a jucat în ultimul FCSB - Fenerbahce și a rememorat: „Când ești pe culoar cu Roberto Carlos...” » Ce spune despre șansele roș-albaștrilor
0
Luis Enrique a „explodat” după PSG - Newcastle: „Uitați-vă împotriva cui am jucat. Catastrofă!”
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Românul brutar care a ajuns cioban în Spania și a câștigat de cinci ori mai ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Condamnare dură pentru manelistul care a încercat s-o ardă de vie pe iubita ...
Libertatea
Dupa parerea mea campionatul merge la VASLUI .PORUMBOIU are bani si merita pt. ca investeste mult si o sa faca treaba .Este un om serios si are putere financiara.in vara aduce 4 jucatori buni si poate ataca LIGA CAMPIONILOR.Ce sa faca otelul si timisoara ei urmaresc sa ia bani ca in rest e vraeste .bafta VASLUI
ce-au mai votat oile cu steaua:))si zic oile pentru ca un suporter stelist intreg la minte, realizeaza ca steaua n-are nicio sansa, si nici nu va avea atata timp cat ciobnul va fi creditor
k sa le iasa la calcul...k dak puneau 5% ramaneau 2% nefolositi...da eu zic k aia 2% trebuia sa ii dea la arbitri:))
POLI TIMISOARA ESTE CEA MAI BUNA ECHIPA! NU A PIERDUT NICI UN MECI IN ACEST CAMPIONAT. FORZA VIOLA!
ai citit programul lor?:) hai ca esti bolnav sus
desi tin cu otelu tin sa-ti dau dreptate cam asa am socotit si eu desi otelu are meciuri grele doar cu astra steaua(deplasare) si timisoara(acasa) timisoara are meciuri infernale cu brasov ,tg.mures dinamo vaslui daca timisoara pierde 2 meciuri si face 2 egaluri sau face 3 egaluri si pierde un meci au iesit din lupta pt titlu
titlu se va decide in meciurile directe dintre vaslui - timisoara si galati - timisoara.. forzza viola!!!
Oţelul Galaţi19% (152 de voturi) Poli Timişoara32% (251 de voturi) FC Vaslui19% (156 de voturi) Rapid18% (145 de voturi) Steaua5% (40 de voturi) Dinamo7% (39 de voturi) Steaua are 5% cu 40 de voturi si Dinamo 7% cu 39 de voturi . Cum e posibil ?
Meciuri cu primele clasate in ultimele 9 etape : 5 - Dinamo 5 - Steaua 5 - Otelul 4 - Timisoara 2 - Vaslui 2 - Rapid Prin urmare si avand in vedere punctajul actual, se pare ca cele mai mari sanse le are Vaslui ! HAI RAPID !
Timisoara nu are nicio sansa, cu foarte mult noroc va prinde locul 3. Vaslui campioana.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.