Alte știri din fotbal
Florin Tănase, după rușinea istorică trăită de FCSB în Letonia: „Nu meritam să mergem mai departe”
14
Mutare de ultimă oră în Superligă! Rapid și-a cedat jucătorul la o rivală din play-off
3
Rapid pregătește 3 transferuri cu impact imediat: „Suntem înțeleși!”
0
Steaua a plătit datoria care i-a adus interdicția la transferuri! Așteaptă decizia FIFA înaintea debutului cu Slatina
1
Știri din fotbal internațional
Cu doi români pe bancă, au reușit scorul serii în Europa! Meci cu 9 GOLURI
0
CFR Cluj merge mai departe în Conference League! Ardelenii au defilat cu Alashkert și s-au calificat în turul 3 preliminar
11
Notele GSP la Brann – U Cluj » Un 3 pentru gafeur și catalog-șampanie pentru omul meciului
0
Cristiano Bergodi cere transferuri de urgență la U Cluj: „Rezolvați situația lui Lukic!”
0
Lifestyle
Fiica legendei și-a făcut debutul în televiziune: „Dacă nu te văd în direct, dau în judecată Liga!”
2
Incident neașteptat în direct » Prezentatoarea TV a arătat mai mult decât și-ar fi dorit: „Știe ce face, e cu intenție”
6
Gest uriaș: iubita finalistului argentinian a prezentat cadourile primite de la Lionel Messi
1
Celebra actriță a făcut mărturisiri la 3 ani după divorțul de fotbalistul acuzat de viol: „Am eșuat”
1
Caracatița cu iz penal din Agricultură. Rapida răzgândire a ministrului ...
Libertatea
A murit Ion I. Brătianu, considerat ultimul descendent direct al familiei ...
Adevărul
Primul fotbalist născut în România care a marcat în prima divizie din ...
GSP SPECIAL
Niciun lanț mare de benzinării din Capitală nu mai vinde motorina sub 10 ...
Libertatea
interesant subiectul . Cred ca GSP trebuie sa procedeze la fel si cu ceilalti candidati . Cate "subiecte interesante" ascund oare pretendentii la sefia FRF. Vasile Avram, Puscas , etc . Mai putin S .Raducan. El nu stiu ce cauta pe acolo...
Eu mai pun o ÎNTREBARE - acelaş întrebare - către domnii jurnalişti Justin Gafiuc şi Gabriel Berceanu: Întrucât mama D.voastră nu este virgină, cu respect vă-ntreb au fost CQURVE ănainte sau după ce s-au căsătorit cu TATĂL D.voastră ?
Gica Popescu = marioneta fratilor Fecali
NUMAI DE FOTBAL NU IL INTREBATI!
raspunsul la toate intrebarile e....da
Dap,schimbam un hot cu altul..doar atat se poate? sau doar atat se vrea? chiar nu mai avem nici o sansa sa o luam pe drumul bun,corect??
Daca-l condamna pe Gica P pana la alegeri, ramanem cu Nasu!
Lasa-ne!!! Nu avem nevoie de unul ca tine!!! Plecati si tu si ala cu statuile din aur!!! Cata nesimtire sa ajuti un puscarias!!!
Puteti sa-l intrebati orice.Omul o sa fie presedinte FRF.Sandu in momentul asta santajeaza pe toata lumea sa-l voteze pe "Baci".Are nevoie de un protejat care sa-i ia locul...Popescu e numai bun.Iar noi ne meritam soarta daca punem la presedintia FRF un INCULPAT ....inseamna ca nu se doreste nici o schimbare,se doreste doar continuarea mizeriei in care suntem de ani buni.....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.