Alte știri din fotbal
Reghecampf, avertizat înainte de primul meci la FCSB: „Dacă e adevărat, patronul are alibi să-l demită”
0
Rapid, replică pentru oficialul LPF: „E jignitor! Nu poți să spui așa ceva. A făcut o mare greșeală”
0
Angelescu l-a auzit pe Șumudică și a reacționat: „Nu exagerează!” » Panduru a intervenit prompt: „De ce l-a schimbat?”
0
Imediat după CFR Cluj - U Cluj a anunțat că se așteaptă să plece: „Acum au lipsit două ore”
0
Știri din fotbal internațional
Messi își ia rămas bun cu o nouă versiune a unei fotografii emblematice
0
Decizie controversată înaintea „șocului” Liverpool - Manchester City » „Va fi brutal”
0
Acum vorbește mama lui Cristiano » „Fiul meu putea pleca pe ușa din față, dar a ieșit pe cea din dos. Dumnezeu se va ocupa”
0
Răsturnare: și-a anunțat oficial candidatura la șefia UEFA
0
Lifestyle
FCSB, în frunte cu Reghecampf, la Salonul Auto București » „Eu sunt cel mai bun șofer! Dacă luăm titlul...”
3
Cea mai frumoasă femeie a țării în 2022 i-a lăsat mască pe toți, la 33 de ani: „A sosit momentul să îmi trăiesc visul!”
1
40 de milioane de euro pentru noua arenă din România » Finanțarea a fost aprobată
6
Portughezul din Superliga, uimit de ce a găsit în București: „Nu mă așteptam! Uneori îi spun asta soției mele”
0
O nouă ieftinire la motorină, vineri, 9 octombrie 2026. Cât costă un litru ...
Libertatea
FrankenSAM: armele „mutante" care umplu golul lăsat de scăderea ajutorului ...
Adevărul
De ce a renunțat la fotbal unicul fiu al lui Nicolae Dobrin: „Umbra tatălui ...
GSP SPECIAL
Cea mai murdară Dacie Dokker din România, cu buturugi în loc de suspensie, ...
Libertatea
STEAUA CAMPIOANA!!!
Mandorlini si Andone
Vaslui campioana!
1- ANDONE 2- SUMUDICA
Primul titlu la moldova! Hai Vaslui! Hai Lacatus!
Stoichita - pt ca are la dispozitie cel mai slab lot dintre cele 7 si uimitor, inca ocupa loc de europa. Toate trag la titlu ca sa se faca de ras in europa:))...si raman si cu bani
andone e cel mai valoros
Mandorlini si Andone
Eu cred ca Unirea Urziceni are tot ce ii trebuie sa castige al doilea titlu consecutiv.Steaua este cea mai slaba echipa din liga 1,de Dinamo nu mai zic ei fac mai mult tam-tam pe la TV,dar pe teren nu fac nimic.
cel mai valoros e andone si experimentat e andone dar nu are cum sa faca minuni la rapid...mandorlini nu e antrenor ci doar are noroc cu echipa legata la cluj la fel si levy. lacatus e pe val si vasluiul va prinde sigur europa league. stoichita e praf la fel si echipa si jocul prestat..norocul, timiditatea si gafele adversarilor o tin pe steaua acolo unde e talnar stie sa gestioneze momentele grele are si echipa legata la dinamo dar n-are aparare forta ..sabau e praf timisoara nu is merita locu
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.