FOTBAL  »  Superliga  »  OPINIE GSP

7 scurte » Despre mofturile Primăriei, experimentul Halep, vocea lui Costi Mocanu și blaturile din Liga 1 

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 07:51

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin - redactor șef GSP.

Cinci comentarii:

1. La Iași te simți ca la Istanbul, la alegerile de la Galatasaray sau Fenerbahce, când bașkanii vânează voturi vânturând de-a valma transferuri mondiale, nume de super-antrenori și performanțe nemaivăzute. Horia Sabo, directorul din exil al ieșenilor, îl promite pe Dan Petrescu pe banca lui Poli "dacă mă întorc eu în club". Putea forța un pic, cu Lucescu sau chiar cu Mourinho. Că Ștefan cel Mare s-a retras. 

2. Diseară se joacă "Meciul anului" în handbalul intern, SCM Rm. Vâlcea - CSM București. Sala de 3.000 de locuri va fi arhiplină, a fost bătaie pe bilete, oamenii au stat și 7 ore la coadă. Colecția de vedete și de extravaganțe a Primăriei București se poate face țăndări în cazul unui eșec. Avancronica AICI

3. George Pușcaș ține aproape de Țucudean, dă și el gol după gol în Italia. De mult n-am mai avut la națională doi atacanți de genul ăsta: masivi, puternici, grei. Și amândoi în formă. Plus Keșeru, care e golgeter în Bulgaria. Prindem din ce în ce mai mult curaj pentru meciul cu cu Suedia, de peste 10 zile, din startul preliminariilor Euro 2020. 

4. Simona Halep a pierdut în "optimile" Indian Wells în fața unei copile de 19 ani, de pe locul 61 WTA. A căzut deja pe 3, ar putea ajunge pe 5. Și poate e momentul să închidă experimentul traversat cu sacrificii în ultimele luni, acela de a nu miza pe sfaturile, sprijinul și rigoarea unui antrenor. 

5. S-au mai văzut hatttrick-uri precum cel cu care Ronaldo a calificat-o pe Juventus după 0-2 cu Atletico Madrid în tur. Dar acest 7-0 al lui Manchester City cu Schalke mi se pare înfricoșător. E senzația pe care o ai când te uiți la culturiștii care exagerează cu masa musculară și se transformă în niște cyborgi cu priviri goale. 

Plus două recomandări

1. Costi Mocanu pleacă din ProTV, după 25 de ani în care a urcat de la reporter la șef al postului, nedespărțit de pasiunea pentru sport. De altfel, a fost în toată această perioadă și vocea care a însoțit majoritatea live-urilor memorabile din sportul transmis de canalele Pro, alături de Felix Drăghici. Paginademedia scrie că, foarte probabil, el va continua să comenteze meciuri la ProTV (detalii AICI)

2. Mai există blaturi în Liga 1? Colegii Dan Udrea și Remus Răureanu, de la Gazetă, și-au pus argumentele în "Controversa etapei". Citește și votează în sondaj AICI

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
jabs
jabs  •  13 Martie 2019, 11:59
Postat de dobrin_printul_din_trivale pe 13 Martie 2019, 09:24

Articolul e scris doar ca să ne distragă pe noi (lumea bună) de a mai râde / face caterincă de fcsb-iști. Degeaba, mai tare se râde.

Lumea buna ??? Poate gluma buna !!!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  13 Martie 2019, 10:22
Postat de dobrin_printul_din_trivale pe 13 Martie 2019, 09:24

Articolul e scris doar ca să ne distragă pe noi (lumea bună) de a mai râde / face caterincă de fcsb-iști. Degeaba, mai tare se râde.

haterii sunt lumea buna? esti prost

blatistu49
blatistu49  •  13 Martie 2019, 10:04

blaturi doar SEPSI si CFR u fac dupa BANCU CSU joaca numai pe bune

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close