FOTBAL  »  Superliga  »  OPINIE GSP

7 scurte » Despre obsesia lui Contra, favorita din Champions League și clasamentul în care Hagi e prea jos

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 08:32

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin - redactor șef GSP.

Cinci comentarii:

1. Fiecare selecționer are fixul lui. Iordănescu ne tortura cu Șoavă, Pițurcă a fost fan Cociș, Răzvan Lucescu a insistat cu Florescu. Iar Contra nu-și poate lua ochii de la Gicu Grozav. Care a rămas aceeași mare speranță, deși se apropie de 30 de ani și acum face performanță la locul 11 din 12 în campionatul Ungariei.

2. CSM București a câștigat "finala campionatului". Însă la doar un gol diferență, ceea ce o păstrează pe SCM Rm. Vâlcea cu 90% șanse la titlu. Calculele complete sunt AICI. Atmosfera de la Vâlcea, cu o sală arhiplină, a fost minunată. 

 

 

3. Management de 5 stele în Liga 1. CFR s-a chinuit o jumătate de an să scape de Baptista, care îi păcălise pe clujeni să îi plătească o pensie lunară de 40.000 de euro. Sudul contraatacă pe flacul opus al profesionalismului: Becali se chinuie să-și îngroape un jucător, pe care l-a adus din Serie A și despre care s-a "lămurit" după două jumătăți de meciuri. Gazeta scrie azi că Stoian are cel mai mare salariu din lot.

4. Marea problemă a FCSB-ului, rezumată de Cristi Geambașu: "Roş-albaştrii nu sunt o echipă care joacă după ideea tactică a antrenorului, ci un grup dezbinat în care fiecare îşi propune să impresioneze ochiul stăpânului". Editorialul integral - aici

5. Jumătate dintre echipele calificate în sferturile Ligii Campionilor sunt din Anglia. Și toate au făcut meciuri memorabile în optimi! Lista completă: Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Barcelona, FC Porto, Ajax, Juventus. Eu aș miza pe Barcelona la trofeu. Voi?

Plus două recomandări:

1. Povestea unuia dintre cele mai violente faulturi din istoria fotbalului, rememorat la GSP LIVE, a fost preluată de presa britanică, generând sute de mii de vizualizări. Episodul detaliat de victimă - AICI.

2. Răzvan Lucescu e singurul antrenor român din Top 100 mondial. Ascensiunea lui este firească și absolut meritată. Ciudat e că Hagi, 4 ani la rând cu Viitorul în play-off, stă mai rău decât Eugen Neagoe sau Isăilă. Clasamentul complet este AICI.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
turbozero
turbozero  •  14 Martie 2019, 18:28

Pe Hagi doar voi mass-media il vedeti antrenor! Favorite la castigarea CL le vad pe City,Liverpool si Juventus.

mosvasile
mosvasile  •  14 Martie 2019, 10:16

Zepeline!Dar Contra mai are o obsesie!Suparatoare!Care?Pai fina lui,adica Annamaria,***Asa se face ca le baga sa joace-nu doar ca le convoaca-pe toate rezervele de la fcsb!Carora chiar Becali le zice"Du-te tata"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petrov_78
petrov_78  •  14 Martie 2019, 08:53

CFR chiar are management de 5 stele, pentru ca se indreapta spre al doilea titlu consecutiv dupa ce in urma cu 3 ani abia iesea din insolventa. La FC FCSB nu e cazul, e clubul unui singur ins care taie si spanzura si isi bate joc de oameni

Vezi toate comentariile (5)
Comentează