Alte știri din fotbal
Sabău transferă din Franța! Farul s-a înțeles cu un mijlocaș format la Marseille și Nice
0
Rapid a anunțat două despărțiri dintr-un foc
1
Iată noul staff tehnic de la Dinamo! Ei îl vor ajuta pe Nuno Campos
0
Craiova a anunțat despărțirea de încă un fotbalist din echipa de titlu: „Vasile, tu ești buburuza noastră”
5
Știri din fotbal internațional
Jurgen Klopp atacă FIFA în plin Campionat Mondial: „Fotbalul este ostaticul unor oficiali din birouri cu aer condiționat”
0
Carlo Ancelotti a dat vestea așteptată de toți brazilienii: care e starea lui Neymar
1
FIFA a impus naționalei de la Mondial să își schimbe echipamentul: le-au interzis cele 7 stele
0
Haitian de națională, trecut prin România, ne explică secretele țării-fenomen de la Campionatul Mondial: „Sunt câteva lucruri care ne fac unici. Și nu avem slăbiciuni”
0
Lifestyle
Antrenoare de fitness, fosta ispită de la „Insula Iubirii” va fi noua prezentatoare de la „Observator”
0
Katy Perry, în centrul atenției la SUA – Paraguay, alături de fostul prim-ministru
2
I l-a aruncat în cap lui Beckham! Reporterul GSP era la 3 metri distanță și a surprins întreaga scenă ciudată, la SUA - Paraguay
3
Toți o țin minte cu telefonul în decolteu, iar acum s-a întors după 16 ani! Larissa Riquelme, apariție de nerecunoscut la SUA - Paraguay
0
O țară din Europa face referendum pentru plafonarea numărului populației. ...
Libertatea
All inclusive sau doar cazare: cât cheltuiești pe zi în Grecia, Italia, ...
Adevărul
Se construiește stadionul viitorului în România » Va funcționa exclusiv cu ...
GSP SPECIAL
Zece elevi de clasa a VIII-a vor da și Evaluarea Națională și Bacalaureatul ...
Libertatea
Ce investigatii? Nu trebuia rasa Steaua? La ce a facut Becali trebuia sa dispara de mult Steaua.
""Tolontan publică azi mărturii uluitoare despre tenebrele acestui caz!"" Zici ca e de la OTV.
mai bine va numeati steaua.ro ce ziar stelist...veniti cu articole inventate.eu nu cred nimic.nu mai cititi acest ziar daca nu sunteti stelisti
Din pacate nu este o noutate, acest articol. Toti stiam ca inclusiv cazul valiza este o inventie a FRF-ului, pentru ca la cate valize sau carat de la Cluj ar fi trebuit sa reinventam un caz valiza la fiecare meci al celor de la CFR. Acest caz valiza nu ar fi existat daca cfr-ul era campioana inainte de ultima etapa, dar cum banii erau luati de mult de mafiotii din frf, acu trebuia sa iasa cine trebuie campioana, iar Steaua care juca corect incurca socotelile. Asa ca ciocul mic, Steaua the best!
ma seaca.sandu asta si nici lupescu n-au tupeul sa curetze fotbalul romanesc.au tupeu pentru alte chestii dar nu pt.asta.mi-e ciuda ca ar trebui depunctate,pedepside,retrogradate multe echipe din fotbalul romanesc si nu se face nimic.Daca s-ar da pe fatza pacatele lu'Dinamo,Steaua,Bistritza,mai nou si CFR (astia constransi de ceilalti au ajuns la d'astea), bine k a retrogradat Ceahlaul.Atunci am avea cel putin un an un campionat corect.Da'nu se vrea.Vrem Europa..decat murdar acolo,mai bine deloc
inteleg ca 60% sunt stelisti, deci majoritatea e revoltata, dar daca va place sa traiti in minciuna, echipa voastra e varza si castigati cu furtisaguri, iar in europa sunteti umiliti evident, sunteti patetici
daca merita, care-i problema. Toata Liga 1 e putreda cu toate mismasurile Stelei, trebuie facuta curatenie, nu fiecare caz uitat, trecut cu vederea
Acuma se vede clar cine a orchestrat ca titlul sa il piarda Steaua cu dinamu in penultima etapa. De aia i-a suspendat pe Goian si Golansky inainte de derby. Au facut jocurile chefereului! Afara cu bagabontii astia din fotbal.
Este imposibil ca doua instante sa te condamne si a treia sa te absolve, numai la noi se poate intampla. Asa cum am mai comentat si cu alte ocazii, actualul C.P. defineste ca infractiune fapta de a promite cuiva foloase pt. a-l determina sa faca ceva,subiectul infractiunii trebuind sa fie functionar (nu neaparat public), ceea ce in cazul ciobanului este adevarat. Parerea mea este ca instantele sportive s-au grabit, ele trebuind sa astepte finalizarea cercetarilor DNA si apoi sa decida.
PAI MAI BINE O RADEAI
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.