Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Un suporter al lui PAOK a provocat un scandal cu jurnaliștii prezenți în fața Spitalului din Timișoara
0
Droguri în microbuzul cu suporterii lui PAOK » Șoferul, sub influența substanțelor interzise
0
PAOK a lansat o ediție de colecție în memoria fanilor decedați în tragedia rutieră: „Immortal 27/1/2026”!
0
Ziua decisivă în Liga Campionilor » Aflăm toate echipele calificate în optimi și în play-off
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Pereți desenați, gumă pe mobilier, pături arse – un cabanier explică de ce ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Ce au descoperit anchetatorii în microbuzul implicat în coliziune. Apar ...
Libertatea
eu niciodata nu am inteles prostia....inteleg ca anul trecut a fost o oferta scrisa pt.Lazar de vreo 600.000....Bun,nu este cine stie ce,dar pt fotbalul nostru este o suma mare zic eu,mai ales pt o echipa de locul 7.... Domne,atunci nu l-au lasat sa plece,ca asteptau o ofeta mai buna din Kazahstan parca....acum nu il iei in lot?:)))))))) Prostia si fudulia se platesc in viata....sper sa nu le dea nimeni mai mult de 200.000 pe el:))) si asa,infara de viitorul nu a mai vandut nimeni pe mai mult de 500.000.....exceptand "camilele" de export pe care araboii platesc banet mult:))))))))))) Inteleg ca Steaua face oferta de 100k pe Roman si de 150 pe Marchinios sau cum il cheama pe ala;))) Cam asta asta nivelul:)) iar de export avem doar 'camile":))
o sa le lasam pe clonele din Craiova sa mearga il play-out !
când schimbi 18 cluburi in 15 ani,apare și uzura. :)
...cum o sa evite dinamo ...play-out ul ...?
ASTA NU A VENIT SA ANTRENEZE , ASTA A VENIT SA-L INGROAPE PE NEGOITZA ...!!!
Aaaaaaaaa, pai de ce nu ziceti ca Dinamo se bate la titlu (iar). Am ce rade un an de zile...
asa se numetse acum centura: mediu de lux?
pai cu siguranta radoi nu primeste ordine de la becali privind primul 11. nici hagi nu a primit si dupa a fost demis. deci avem siguranta ca lui radoi nu ii face becali echipa.
Dinamoviştii se pregătesc cu drag şi spor la Tărlungeni. Pai cu salarii de 4000 euro/luna sunt sanse bune ca clubul militiei si securitatii sa joace cateva sezoane cu Tarlungeni la matineu. Vai de mama lor de insolventi rupti in fund de foame in ritmul asta in cateva sezoane se desfiinteaza sau se reintorc la Moscova.
lali,eu nu lucrez ca si tine pentru 500 de lei pe luna din culesul de fier vechie. eu lucrez pe mult mai multi bani si intr-un mediu de lux.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.