FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

8 lucruri lămurite de Rednic » Transferuri, cearta Negoiţă - Dinu Gheorghe și un mesaj pentru Rădoi

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2015 19:12

Dinamoviştii se pregătesc cu drag şi spor la Tărlungeni, chiar dacă Mircea Rednic are la dispoziţie jucători abia cît să încropească un prim "11" pentru Liga 1.

Singura problemă este la Nedelcearu, care se antrenează separat pentru a nu risca o recidivă a accidentării pe care o are.

Tehnicianul dinamovist i-a felicitat azi pe jucători pentru felul în care s-au pregătit şi a vorbit despre mai multe subiecte în această după-amiază. Iată-le pe cele mai interesante:

...despre transferuri: "O să facem, dar e bine să avem răbdare. Nu vrem să facem greşeli. Sîntem în discuţii avansate , dar respectivii se lasă mai greu convinşi. Pînă plecăm în Italia joi, vor mai veni jucători: unul sau doi portari, un fundaş central, un mijlocaş şi unul sau doi atacanţi"

...despre cei trei rămaşi la Bucureşti (Lazăr, Cristescu şi Nicolae Grigore): "În Italia nu vor merge sigur. Vom vedea care va fi situaţia lor"

...despre cearta dintre Dinu Gheorghe şi Negoiţă: "Nu sînt contradicţii, sînt doar discuţii pozitive. Domnul Negoiţă a respectat tot ce a promis, nu ştiu de vreo ceartă. Poate cel mult una  constructivă. Eu n-am participat la discuţiile dintre ei, poate o fi fost una despre transferuri"

...despre viitorul sezon: "Le-am zis că, deşi sîntem în insolvenţă, un campionat sau o Cupă luată rămîn în vitrina clubului. La titlu se vor bate Steaua, ASA, Craiova, Astra. Dinamo se subînţelege, am tot zis că ne vom bate şi noi"

...despre sistemul competiţional: "Va fi mai bine cu play-off şi play-out. Va fi un campionat mai curat"

...despre Mirel Rădoi: "El are experienţă ca jucător. Sper să-i meargă bine ca antrenor. Înţelege fotbalul, pune suflet, gîndeşte, îi doresc mult succes"

...despre tinerii de la echipă: "Îşi merită locul, i-am felicitat pentru cum s-au pregătit. Majoritatea celor selectaţi reprezintă «spuma» de la juniori"

...despre Răduţ: "Îl apreciez mult, l-am vrut şi în Belgia. Îmi place de el, dar să vedem care e situaţia lui. Mai are un an de contract. Cred că Pandurii şi l-ar dori pe Bilinski, dar vedem ce va fi mai departe" (Mai multe despre subiect AICI).

Citește și:
Cauza accidentului rutier în care au murit fanii lui PAOK » Mărturia șocantă a unui supraviețuitor
Campionate
Cauza accidentului rutier în care au murit fanii lui PAOK » Mărturia șocantă a unui supraviețuitor
Americanii au reacționat după lansarea noului Duster: „Arată ca o Dacia pentru oamenii bogați”
Noutati auto
Americanii au reacționat după lansarea noului Duster: „Arată ca o Dacia pentru oamenii bogați”
Real Madrid a sunat pentru Chivu!
Stranieri
Real Madrid a sunat pentru Chivu!
Fotomodelul a reapărut la meciul lui Zverev, la 3 săptămâni de când germanul nega vehement acuzațiile de infidelitate
Tenis
Fotomodelul a reapărut la meciul lui Zverev, la 3 săptămâni de când germanul nega vehement acuzațiile de infidelitate
EXCLUSIV FOTO Sora mai mare a lui George Becali, Domnica Geambazi, intră pe piața imobiliară
Profit.ro
EXCLUSIV FOTO Sora mai mare a lui George Becali, Domnica Geambazi, intră pe piața imobiliară
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Miza programului n-a fost ascensiunea, ci moartea” » De ce escaladarea live a unui zgârie-nori de către Alex Honnold a fost greșită: „Clădirea nu e munte, e o vânătoare de clickuri vopsită drept căutare interioară”

„Părul fetei arde vâlvătăi... Zbor final! Stop!” » GSP publică o serie specială, la 50 de ani de la perfecțiunea olimpică a gimnasticii: „Nadia, 10 la Montreal”

Comentarii (43)
ftwraku
ftwraku  •  15 Iunie 2015, 21:52

eu niciodata nu am inteles prostia....inteleg ca anul trecut a fost o oferta scrisa pt.Lazar de vreo 600.000....Bun,nu este cine stie ce,dar pt fotbalul nostru este o suma mare zic eu,mai ales pt o echipa de locul 7.... Domne,atunci nu l-au lasat sa plece,ca asteptau o ofeta mai buna din Kazahstan parca....acum nu il iei in lot?:)))))))) Prostia si fudulia se platesc in viata....sper sa nu le dea nimeni mai mult de 200.000 pe el:))) si asa,infara de viitorul nu a mai vandut nimeni pe mai mult de 500.000.....exceptand "camilele" de export pe care araboii platesc banet mult:))))))))))) Inteleg ca Steaua face oferta de 100k pe Roman si de 150 pe Marchinios sau cum il cheama pe ala;))) Cam asta asta nivelul:)) iar de export avem doar 'camile":))

cainerrosu
cainerrosu  •  15 Iunie 2015, 21:37

o sa le lasam pe clonele din Craiova sa mearga il play-out !

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  15 Iunie 2015, 21:37
Postat de luciann pe 15 Iunie 2015, 21:30

Ce-a patit de e in carje!? L-a "altoit" Negoita? :)))

când schimbi 18 cluburi in 15 ani,apare și uzura. :)

Vezi toate comentariile (43)
Comentează