FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS IAȘI 1-1

A căzut ghilotina! A fost neiertător: cum s-a răzbunat Reghe pe vedetele care au dezamăgit

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 09:50

Steaua a ajuns la două meciuri fără victorie, după 1-3 cu FC Voluntari și 1-1 cu CSMS Iași.

Jucătorii Stelei au avut și în meciul cu CSMS Iași o evoluție slabă, la fel ca în meciul cu FC Voluntari, spre nemulțumirea lui Reghecampf.

În meciul cu moldovenii, Reghe a încercat să schimbe o parte din echipa pe care a folosit-o cu FC Voluntari și a renunțat la jucătorii care l-au dezamăgit cel mai tare.

Tamaș, Bourceanu și Momcilovici au jucat foarte slab în meciul cu formația ilfoveană, iar Reghecampf i-a pedepsit și nu i-a folosit în meciul de ieri seară. Primii doi au fost rezerve nefolosite, iar fundașul stânga nu a fost nici măcar inclus în lot. În locul lor au fost preferați Papp, Filip și Toșca.

"Momcilovici este un jucător venit în această iarnă și trebuie să se acomodeze. Are nevoie de timp, pentru a înțelege ce înseamnă Steaua și că aici este un alt nivel" Reghecampf, 26 februarie.

Astfel, tehnicianul roș-albaștrilor le-a transmis jucătorilor săi un mesaj clar: "Cine joacă prost pierde echipa".

Continuă cu pedepsele?

În meciul cu CSMS Iași, Chipciu, Adi Popa și Filip au fost cei mai slabi jucători ai Stelei, iar la meciul din Cupa României, cu Dinamo, aceștia ar putea să nu apară în primul "11".

Pe lângă cei trei, și Toșca, Enache și Pintilii au dezamăgit și s-ar putea ca nici ei să nu fie titulari cu Dinamo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Februarie 2016, 20:02
Postat de ortega pe 28 Februarie 2016, 17:45

O să revină la clasicul prim 11 de de bază ... Tudor - Tudor,Tudor,Tudor,Tudor - Tudor,Tudor,Tudor - Tudor,Tudor,Tudor , acesta fiind numele generic al arbitrilor lânoși ... Un 4-3-3 percutant , fără vreo șansă pentru adversari ... fecesepe , scârba României e ...

la padure cu tine,de aia e steaua furata meci de meci si nu bate

ortega
ortega  •  28 Februarie 2016, 17:48
Postat de Misu Mihai pe 28 Februarie 2016, 13:18

Sa intre Jiji !

La mititica ? Again ?

ortega
ortega  •  28 Februarie 2016, 17:45

O să revină la clasicul prim 11 de de bază ... Tudor - Tudor,Tudor,Tudor,Tudor - Tudor,Tudor,Tudor - Tudor,Tudor,Tudor , acesta fiind numele generic al arbitrilor lânoși ... Un 4-3-3 percutant , fără vreo șansă pentru adversari ... fecesepe , scârba României e ...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează