FOTBAL  »  Superliga  »  ÎMPRUMUT

A făcut senzație sezonul trecut în Liga 1, acum revine după doar 6 luni!

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 21:13

Mijlocașul ofensiv Istvan Fulop, care a evoluat pentru FC Botoșani timp de 4 sezoane și jumătate, revine în Liga 1 la nou-promovata Sepsi Sfântu-Ghoerghe, după doar o jumătate de sezon la ungurii de la Diosgyor.

Fulop va fi împrumutat la Sepsi pentru următorul sezon, după ce în iarnă a fost vândut de Botoșani la Diosgyor pentru aproximativ 100.000 de euro.

 Fulop a evoluat în 13 meciuri pentru Diorgyor în prima ligă a Ungariei, unde a marcat o dată și a dat trei pase decisive.

În cele 12 meciuri jucate în prima parte a sezonului trecut pentru FC Botoșani Istvan Fulop a marcat de 7 ori, fiind unul dintre golgeterii Ligii 1 la momentul transferului.

SEPSI SF. GHEORGHE

Antrenor: Valentin Suciu (confirmat)
Veniri: Cristi Oros (Astra ), Victoraș Astafei (FA Selangor), Patrick Petre (împrumut de la Dinamo), Marius Papsys Marius (FC Stumbras) Cristian Dima (Metalul Reșița), Constantin Grecu (Pandurii Tg. Jiu), Claudiu Herea (CS Balotești), Linas Pilibaitis (FK Atlantis), Szabolcs Kilyén  (Viitorul), Istvan Fulop (împrumut de la Diosgyor)
Plecări: -

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1734027180208975
Evra Gart  •  20 Iulie 2017, 22:35

Asta-i bun.!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează