FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - HERMANNSTADT 0-2

U CLUJ - HERMANNSTADT 0-2 // VIDEO A fost reținut ultrasul clujean care l-a lăsat inconștient pe jandarm la baraj: „Cercetat pentru tentativă de omor”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 10:02

Poliția Județeană Cluj l-a adus la audieri în această dimineață pe suporterul lui U Cluj care a aruncat cu un scaun în capul unui jandarm, lăsându-l inconștient, la manșa tur a barajului cu Hermannstadt (0-2), duminică seară, pe Cluj Arena. 

Conform unui comunicat emis de Poliție, agresorul jandarmului este un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Florești, județul Cluj. Acesta e cercetat pentru infracțiunea de tentativă de omor.

„Imediat după incident, poliţiştii au întreprins activităţi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi au întocmit documente de constatare.

Iniţial, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracţiunii de ultraj; ulterior cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, cercetările continuând pentru comiterea infracţiunii de ultraj sub forma tentativei la infracţiunea de omor”, se arată într-un comunicat al Poliției Cluj.

CONTEXT. Scene șocante au avut loc la meciul tur al barajului de menținere/promovare în Liga 1 dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt, scor 0-2. Un ultras al „șepcilor roșii” a intrat la bustul gol pe teren și a fost imobilizat imediat de forțele de ordine. Ajunși în fața galeriei, clujenii au început să arunce cu tot ce-au avut la îndemână în jandarmi și stewarzi.

Unul dintre jandarmii aflaţi în faţa galeriei clujene a fost lovit puternic în cap cu un scaun rupt şi a rămas inconştient, într-o baltă de sânge
După ce-a primit îngrijiri de la paramedici pe pista de atletism a terenului, acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Cluj, iar medicii i-au făcut imediat un examen cu un computer tomograf.

Doctorii susțin că există riscul ca jandarmului să-i apară un hematon în zona lovită. Conform directorului spitalului, Adela Golea, pacientul a fost diagonosticat cu „traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga”. Victima se află sub observare la secția de Terapie intensivă a spitalului.

Vezi și:

VIDEO+FOTO Cele mai șocante 10 episoade cu huliganii României: de la „Poștașul” la „Tweety” și „Drogatul din Ploiești” » Unde fanii fac legea, de club se alege praful!

U CLUJ - HERMANNSTADT 0-2 / VIDEO+FOTO Imagini șocante! Incidente grave în finalul meciului de pe Cluj Arena, soldate cu un rănit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
180190845824463
Mihnea Iorga  •  11 Iunie 2019, 20:24

Doresc sa urez pe aceasta cale un sincer "La multi ani cu executare"!

serg_iordan
serg_iordan  •  11 Iunie 2019, 19:03
Postat de pierrecardin pe 11 Iunie 2019, 18:18

Pe cine au ucis?

A auzit el pe feisbuc

pierrecardin
pierrecardin  •  11 Iunie 2019, 18:18
Postat de George Burcasimi pe 11 Iunie 2019, 18:16

Si jandarmii care au《ucis 》in 10 august 2018 ,si care nu au fost sanctionati ,inca ? Pana nu vor fi judecati pentru faptele lor atroce ,nu voi avea mila de ei !Nu au avut nici un fel de atitudine ,nici un jandarm ,dupa acele fapte criminale ! Si atunci ?

Pe cine au ucis?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează