FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSA STEAUA

A fost programat derby-ul Dinamo - CSA Steaua: ziua, ora și televizarea + „Câinii” se mută de pe „Arcul de Triumf”

Dinamo - CSA Steaua, duel contând pentru runda #9 din Liga 2, faza play-off, se va disputa marți, 16 mai, de la ora 19:00.
Dinamo - CSA Steaua, duel contând pentru runda #9 din Liga 2, faza play-off, se va disputa marți, 16 mai, de la ora 19:00.

Articol de , - Publicat joi, 04 mai 2023 14:07 / Actualizat joi, 04 mai 2023 14:55

Dinamo - CSA Steaua, duel contând pentru runda #9 din Liga 2, faza play-off, se va disputa luni, 15 mai, de la ora 20:30.

Cel mai probabil, meciul se va disputa pe Arena Națională și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Farul, prim transfer de nicăieri! » Mutu și Dan Petrescu i-au făcut vânt, Hagi îl ia pentru Liga Campionilor
FARUL
Farul, prim transfer de nicăieri! » Mutu și Dan Petrescu i-au făcut vânt, Hagi îl ia pentru Liga Campionilor

Urmează returul Dinamo - CSA Steaua

Dinamo visează la un loc de promovare directă, fiind la 6 puncte de Oțelul, și e în cărți pentru o poziție care-i va permite la finalul stagiunii să intre la baraj. 

Dincolo, deși e a doua în clasament, CSA Steaua nu a obținut dreptul de promovare nici în actuala stagiune, nefiind un club de drept privat.

Pe 18 aprilie s-a disputat partida tur din play-off, CSA Steaua - Dinamo 2-0 în Ghencea, Bogdan Chipirliu reușind atunci o „dublă”. În sezonul regulat, tot „militarii” s-au impus, scor 2-1 pe Arena Națională, goluri Ștefan Pacionel și Chipirliu, respectiv Ghezali.

Mai multe știri din Liga 2:

Mesaj războinic de la Dej pentru dinamoviști: „Vom lupta!”
DINAMO
Mesaj războinic de la Dej pentru dinamoviști: „Vom lupta!”
Leo Grozavu, după ce a promovat-o pe Poli Iași: „A fost un joc urât azi, greu de privit”
Poli Iași - Oțelul 2-0
Leo Grozavu, după ce a promovat-o pe Poli Iași: „A fost un joc urât azi, greu de privit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
creeperno807
creeperno807  •  04 Mai 2023, 22:31

E obligatoriu sa castigam!

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Mai 2023, 20:49
Postat de 19sevilla86 pe 04 Mai 2023, 15:00

Arena Nationsla va fi din nou poluata, contaminata, de prezenta unicelor doua cazarmi sportive sovietoide rămase in sportul profesionist mondial, CSA și CS Dinamo! Cel mai potrivit loc pentru desfășurarea unui meci al trecutului totalitar toxic ticălos tenebros, între cazărmile miliției și armatei, este incontestabil Coreea de Nord, probabil unica țara din lume unde ar mai fi tolerate astfel de anomalii, ramasite, ale sportului militarizat de rit bolșevic! PS: estd o minciuna ca Dinamo nu ar mai fi echipa a trecutului pt ca niciodată nu s-a rupt definitiv de MAI, a jucat aproape moca pe stadion, acum cerșește stadion nou tot la MAI și galeria este aceeași la fotbal, handbal, baschet, rugby, etc! Deci Dinamo fotbal a rămas legată de creatia bolșevică CS Dinamo!

uitati-va cât de prost e asta ...prostovane, echipa din liga 2 se numește FC Dinamo, cs Dinamo e alta echipa...

chiorul
chiorul  •  04 Mai 2023, 18:39

E un fel de bătaie de batjocură! Adică poți programa in week-end Dinamo-Dej, sau Steaua-Otelul, dar Dinamo-Steaua îl punem luni!!! La fel a fost și-n tur... Le e frica la federalilot că un meci de "B" bate la audiență un derby de Superligă? Îl puteai pune bine mersi sâmbătă sau duminică după-amiază și nu deranja pe nimeni! Da' vorba lu' Mutu, "Când se pun meciurile, unii sunt mai prieteni cu alții!" Un miel de băiat ce-i și Orlando ăsta! Prietenii știu de ce...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close