FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - STEAUA

A început războiul Steaua - Craiova! Reghecampf refuză să meargă la Severin pentru meciul cu CSU. Replica oltenilor: ”Jucăm pe Arena Națională dacă vor”

Deși mai e o etapă de jucat, steliștii și oltenii au început deja duelul
Deși mai e o etapă de jucat, steliștii și oltenii au început deja duelul

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2017 00:00

Laurențiu Reghecampf a anunțat că vicecampioana refuză să meargă la Severin pentru meciul de etapa viitoare cu CSU, Marcel Popescu dă replica: "Sunt sub stres, sunt derutați!"

Ziua și scandalul în fotbalul românesc! Peste fix o săptămână, Steaua și CSU Craiova vor juca în derby-ul etapei a 23-a din Liga 1, dar vicecampioana refuză să joace această partidă la Severin!

Steliștii i-au anunțat deja pe oficialii de la LPF, dar până în acest moment n-au trimis niciun document prin care să-și arate intenția.

"Știm că există niște divergențe, dar ne vom pune la masă și vom media discuția. Trebuie să ajungem la o înțelegere, că nu trăim în junglă", spun oficialii Ligii.

"Nu vom juca la Severin! Din câte știu eu, regulamentul spune cu totul altceva. Severin e mult mai departe decât Craiova, iar noi trebuie să jucăm pe o rază care să nu fie mai mare decât distanța de la București la Craiova! Știu că nu au nocturnă la Craiova, dar în caietul de licențiere ei nu și-au trecut al doilea teren la Severin. Noi nu vrem să jucăm acolo, chiar dacă am mai făcut-o. Din cauza condițiilor care sunt acum, nu ne dorim să jucăm la Severin!", a spus Reghecampf.

Marcel Popescu: "E stres mare la Steaua. Jucăm pe Arena Națională dacă vor!"

Marcel Popescu, președintele clubului din Bănie, i-a dat replica lui Reghecampf.

- Domnule Popescu, bună ziua.
- Bună ziua, vă rog.

- Vă deranjăm cu o problemă referitoare la meciul cu Steaua.
- Sunt în autocar cu echipa spre Botoșani. Ce probleme au mai apărut?

- Laurențiu Reghecampf a anunțat că steliștii nu vor să vină la Severin pentru meciul cu Craiova.
- Și ce vreți să le fac eu? Voi nu-l știți pe Laurențiu cum vorbește? N-am ce să le fac eu dacă nu vor să vină la Severin.

- Susțin că încălcați regulamentul.
- Avem o hârtie de la Liga Profesionistă care ne dă dreptul să jucăm acolo. Credeți că mă interesează acum pe mine ce spun ei? Cum au jucat cei de la Astra, Dinamo și CFR la Severin, așa poate juca și Steaua.

- Urmează să trimită o hârtie și la LPF prin care să anunțe că nu se vor prezenta.
- Ca de fiecare dată, în România se întâmplă numai lucruri rele și greșite. Cu siguranță toată lumea a greșit până acum, și Liga, și cele trei echipe care au jucat aici. Acum vine Steaua ca "Salvatore della patria".

- Cum credeți că se va rezolva această problemă?
- Păi, din punctul nostru de vedere nu e nicio problemă. E adevărat că ei acum sunt sub stres, sunt derutați. Nu știu cine sunt, nu știu cum îi cheamă! Cum să respecte ei ceva ce spune LPF, când ei nici măcar nu respectă deciziile instanței! Sper să le limpezească cineva mintea.

- Care este cel de-al doilea stadion pe care l-ați trecut la licențiere?
- Dacă nu vor să vină la Severin că le e frică, să ne spună că venim noi să jucăm pe Arena Națională! Nu e niciun fel de problemă. Venim noi să jucăm la București.

228de kilometri este distanța de la București până la Craiova

341de kilometri este distanța de la București până la Severin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează