FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO A luat titlul, acum a fixat un obiectiv surprinzător. Ce spune Gică Hagi: „Nu suntem la nivelul lor”

Gică Hagi, antrenor-finanțator Farul
Gică Hagi, antrenor-finanțator Farul

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 09:57 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 10:12

După un sezon în care a făcut-o pe Farul campioană, Gică Hagi (58 de ani) spune că obiectivul în noul sezon va fi accederea în play-off.

  • Farul - Sepsi, Supercupa României, are loc azi, de la ora 20:00, pe stadionul „Ilie Oană”. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Farul a fost cea mai bună echipă din România sezonul trecut și s-a încununat campioană pentru a doua oară în istorie.

Clubul de la malul mării a fost activ în mercato, a transferat 9 fotbaliști, dar Gică Hagi susține că a fixat un obiectiv mai puțin îndrăzneț, doar calificarea în play-off, adică un loc între primele 6 la finalul sezonului regulat.

Denis Alibec, ofertat: „Sper să fac alegerea potrivită”
FARUL
Denis Alibec, ofertat: „Sper să fac alegerea potrivită”

Gică Hagi a luat titlul, acum a fixat un obiectiv surprinzător la Farul

„Încredere avem, pentru că ne-am descurcat bine. Suntem încrezători, deși ne așteaptă un an foarte greu. Obiectivul nostru este să ajungem să ne luptăm acolo iar cu cele mai bune echipe din România, chiar dacă în plan administrativ și financiar nu suntem la nivelul lor.

O să încercăm să lucrăm la fel de bine cum am făcut-o în ultimul an, în care am fost o surpriză plăcută a campionatului. Obiectivul nostru este să intrăm în play-off.

Vom avea meciuri în fiecare săptămână, o să trebuiască să ne mișcăm rapid, să ne adaptăm, pentru că sunt lucruri noi pentru noi, dar o să încercăm să muncim mai mult, să facem lucrurile foarte bine. Ne așteaptă un campionat foarte greu și o participare în Europa, unde trebuie să ne descurcăm foarte bine”, a precizat Hagi la conferința de presă dinaintea Supercupei cu Sepsi OSK.

Gică Hagi: „Anul trecut nu ne dădeau nicio șansă, acum vor fi atenți”

Ce îl face pe Gică Hagi să considere următorul sezon mai complicat?

„Va fi un sezon mai greu. Sunt conștient de lucrul ăsta, toată lumea va fi atentă la noi. Anul trecut nu ne dădea nimeni nicio șansă, în play-off am demonstrat că suntem cei mai buni. 

Atunci am dovedit că avem un grup foarte bun. Sperăm să continuăm pe aceeași linie, sunt sigur că va fi foarte greu”, a explicat antrenorul-finanțator al Farului.

Mai multe știri din SuperLigă:

Pe cine ar fi pus Dani Coman antrenor la Rapid: „Mergeam să-l iau cu mașina. Îi aduceam și o geacă mai groasă”

Ofertă de 600.000 de euro pentru golgheterul din SuperLigă

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (4)
Nae_4774
Nae_4774  •  08 Iulie 2023, 15:29

Sigur, afacerea să meargă și să intre banu', ce rezultate ar putea avea în preliminariile cupelor europene? El se și crede că joacă în Europa! Poate să bată vreo echipă plictisită, în drum spre ultima ligă europeană, dacă chiar el spune că nu are echipă ca să-și propună unul din primele locuri din liga I...

parachioara5
parachioara5  •  08 Iulie 2023, 13:00

...un antrenor bun de nimik cu care Farul nu o sa prinda play offul ...

mihai.frincu88
mihai.frincu88  •  08 Iulie 2023, 12:41
Postat de freddy pe 08 Iulie 2023, 12:36

Ce jenant a devenit omul asta. Pai ar trebui sa își propună Liga Campionilor și locurile 1-3. Asa face mereu... "Modestia" lui pește prăjit. "Mai avem de munca". Jenant.

Pregateste apele pentru eliminarea rusinoasa din Europa...cum facea si cu Viitorul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close