FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pe cine ar fi pus Dani Coman antrenor la Rapid: „Mergeam să-l iau cu mașina. Îi aduceam și o geacă mai groasă”

Dani Coman, președintele de la Hermannstadt // sursă foto: Imago Images
Dani Coman, președintele de la Hermannstadt // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 08:57 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 10:07

Dani Coman (44 de ani), președinte la Hermannstadt, în trecut fotbalist la Rapid, spune că l-ar angaja antrenor în Giulești pe Marius Șumudică (52). Totuși, mutarea propusă de fostul portar nu se va înfăptui. Aflată în căutare de antrenor după ce Adrian Mutu a bătut palma cu Neftchi Baku, conducerea Rapidului s-a înțeles cu italianul Cristiano Bergodi.

Rămasă fără „principal” cu o săptămână înainte de primul meci din noul sezon al SuperLigii, Rapid a pornit căutările pentru înlocuitorul lui Adrian Mutu. Pe lista opțiunilor s-a aflat și Marius Șumudică, rapidist declarat liber de contract în prezent, după ce a fost dat afară de la Al Raed, din Arabia Saudită.

Totuși, alesul conducerii a fost Cristiano Bergodi, așa cum a anunțat GSP.ro în exclusivitate. O mutare cu care Dani Coman nu este de acord. Fostul portar spune că l-ar fi angajat de îndată pe Marius Șumudică și îi recomandă lui Daniel Niculae, omologul său de la Rapid, să se orienteze către Șumi.

Florin Prunea îl face praf pe Adrian Mutu: „E jenant să pleci de la Rapid la Neftchi Baku. Pare un antrenor disperat după bani”
RAPID
Florin Prunea îl face praf pe Adrian Mutu: „E jenant să pleci de la Rapid la Neftchi Baku. Pare un antrenor disperat după bani”

Dani Coman l-ar fi pus pe Marius Șumudică antrenor la Rapid

„Eu m-aș fi dus să îl iau cu mașina și îi luam și o geacă mai groasă, ca să nu răcească.

Dacă la 20:05 se anunță că Marius Șumudică e noul antrenor, sunt convins că la 20:20 sunt cel puțin o mie de oameni în fața stadionului din Giulești. Stilul lui Șumudică se potrivește cu ceea ce înseamnă Rapidul.

Lui Daniel Niculae îi zic să îl ia pe Șumudică să îl pună antrenor!”, a precizat Coman la Digi Sport Special.

Marius Șumudică: „Condiția pe care aș pune-o să vin la Rapid este să-l am pe Dani Coman președinte”

Dani Coman și Marius Șumudică au o relație apropiată. De curând, în cadrul podcastului „Profu' de Sport”, Șumudică anunțase condiția pe care o pune ca să vină la Rapid: ca Dani Coman să-i fie alături din poziția de președinte.

Șumudică precizase și că „nu voi putea lucra niciodată cu Daniel Niculae”, dar a revenit vineri asupra acelor declarații după o discuție cu președintele Rapidului: „Au fost nemulțumiri la un moment dat, am bătut palma, ne-am împăcat, suntem bărbați”.

Mai multe știri despre Rapid:

Fostul președinte al Rapidului a ieșit la atac: „E o mare greșeală numirea lui Bergodi” + Ce spune despre Mutu: „Nu se poate așa ceva”

A intrat direct: „Am avut o discuție cu domnul Șucu și mi-a zis că nu îl vrea pe Șumudică”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
MariusAL
MariusAL  •  08 Iulie 2023, 19:21

Doar in România vezi așa ceva! Un președinte de club să spună pe cine ar pune antrenor la alt club! Dacă e așa tare Sumudică, de ce nu-l ia antrenor la Sibiu? Mă tem că din Sumudică a rămas doar… circul!

romeverest
romeverest  •  08 Iulie 2023, 11:13

Declaratie frumoasa a lui Coman in ceea ce-l priveste pe Sumudica ! Din pacate el este doar un angajat al unui club, iar cand va ajunge sa devina patronul Rapidului va putea linistit sa-l angajeze pe Sumudica !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează