FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

A marcat în poarta lui FCSB și se leapădă de "câini": "Nu sunt dinamovist, eu țin cu Ceahlăul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 22:38

Andrei Marc, 24 de ani, a marcat un gol în înfrângerea Concordiei Chiajna pe terenul lui FCSB, scor 1-2, și a surprins pe toată lumea când a spus că nu e dinamovist, deși a jucat pentru Dinamo în sezonul 2015-2016.

"Am încercat să le punem probleme celor de la FCSB și am reușit. Am văzut meciurile trecute, în care au marcat 12 goluri în total. Am pierdut 3 puncte, dar le-am pierdut cu Steaua, nu cu Sepsi sau cu Juventus București. Mai sunt de jucat multe etape. Acum punem capul în pământ și muncim, mergem mai departe.

A fost o bâlbâială a portarului lor și am profitat. N-am gândit ca un dinamovist când am dat golul. Nu sunt dinamovist, am ținut cu Ceahlăul toată viața. Sunt din Piatra Neamț și țin cu Ceahlăul. Am jucat la Dinamo și mi-am făcut treaba acolo", a declarat Andrei Marc la TV Telekom Sport.

"«Bizonul»... numai el știe cum dă goluri. E prietenul meu, dar e prea norocos"
Andrei Marc, fundaș Chiajna

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
mosvasile
mosvasile  •  06 Noiembrie 2017, 14:19

Chiar are dreptate sa fie suparat,pentru ca a fost vandut pe 2 lei de calicul ala de ***ca sa aduca in locul lui tot felul de expiratzi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gizeh
gizeh  •  06 Noiembrie 2017, 09:27

rinamo 1907 nu e dinamo

maradona5
maradona5  •  06 Noiembrie 2017, 01:55

Daca avea *** putin creier il tinea pe Marc si avea un om de baza in aparare, dar zidarul l-a vindut cu 200.000 in Turcia si acum are niste betivani in echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează